Meniu

Acid hialuronic buze Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele interesate de injectarea cu acid hialuronic in buze in Deva se pot adresa unor medici cu experienta in domeniul dermatologiei sau chirurgiei plastice si estetice, care sunt apreciati pentru calitatea actului medical si pentru folosirea unor produse de calitate.

Din acest articol, poti afla care sunt cele mai bune variante pe care le au locuitorii orasului Deva care doresc sa isi faca injectii cu acid hialuronic in buze.

Unde se pot face injectii cu acid hialuronic in buze in Deva?

Desi optiunile de clinici unde se fac injectii cu acid hialuronic in orasul Deva nu sunt la fel de numeroase ca in alte orase mari, exista suficiente variante pentru cei care vor sa beneficieze de aceasta procedura minim invaziva. Tabelul urmator prezinta care sunt clinicile si cabinetele de top si ce tarife sunt practicate pentru injectarea unui ml de acid:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
DermArtis Clinic
Clinica-Verificata
1.500 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.500 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Aparatura performanta
 • Empatie si atentie la nevoile pacientului
 • Curatenie si atmosfera placuta
Dr. Paula Luculescu
1.200 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Dedicare
 • Proceduri eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi un specialist pentru injectarea cu acid hialuronic in buze in Deva?

Daca locuiesti in Deva si intampini dificultati in gasirea unei clinici unde se efectueaza procedura de augmentare cu acid hialuronic a buzelor, clasamentul de mai jos iti poate fi de folos. Acesta prezinta care sunt cele mai bune optiuni de clinici sau medici care asigura proceduri din sfera chirurgiei plastice si estetice:

1. DermArtis Clinic

Augmentarea cu acid hialuronic a buzelor este un tratament disponibil la DermArtis, clinica de dermatologie si estetica medicala. Prioritatea colectivului medical este de a oferi tratamente de calitate si rezultate pe masura asteptarilor. Pregatirea vasta a medicilor este completata de folosirea unor echipamente de ultima generatie. Activitatea din clinica este coordonata de dr. Rocsana Iosif, medic primar in dermatologie-venerologie, membra in mai multe asociatii profesionale (Societatea Romana de Dermatologie, Academia Europeana de Dermatologie si Venerologie etc.)

La DermArtis Clinic, marirea buzelor cu acid hialuronic costa 1.500 lei/1 ml.

Clinica este foarte apreciata de pacientii din Deva, lucru demonstrat de zecile de recenzii pozitive. Clinica este moderna si dotata cu aparatura medicala de top, gazduind o echipa medicala foarte bine pregatita. Pe langa profesionalism, alte calitati ale personalului sunt empatia, atentia la detalii si la nevoile pacientului si nu in ultimul rand, amabilitatea. Alte avantaje sunt punctualitatea in ceea ce priveste programarile si curatenia. Atmosfera din clinica este una placuta.

Vezi parerile pacientilor despre DermArtis Clinic
Vezi Pareri

2. Dr. Paula Luculescu

Cabinetul medical de chirurgie plastica dr. Paula Luculescu din Deva este una dintre cele mai bune optiuni in privinta augmentarii cu acid hialuronic a buzelor. Personalul din acest cabinet este specializat intr-o gama variata de proceduri cosmetice, pe care le adapteaza la trasaturile individuale ale fiecarui pacient. Ingrijirile medicale de inalta calitate sunt sutinute prin experienta personalului si prin dotarile de ultima generatie. Activitatea este coordonata de dr. Paula Luculescu, medic primar in specialitatea chirurgie plastica si doctor in medicina, a carei experienta in domeniu incepe din anul 2004.  

Injectarea buzelor cu acid hialuronic porneste de la 1.200 lei/1 ml.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de calitatea serviciilor si de rezultatele obtinute. Acestia recomanda cabinetul, spunand ca medicii sunt profesionisti si dedicati. Ei spun ca procedurile au fost eficiente si ca sunt de foarte buna calitate.

Concluzii

Optiunile de clinici unde se fac injectii cu acid hialuronic in buze sunt suficiente pentru pacientii din Deva, insa acestia se pot orienta inclusiv catre clinici moderne si renumite din orase apropiate, daca variantele pe care le au la dispozitie nu sunt compatibile cu asteptarile lor.

In acest oras, exista clinici unde se respecta standarde inalte din punct de vedere al calitatii si unde personalul este foarte bine pregatit. De asemenea, clinicile si cabinetele prezentate anterior sunt recomandate de numerosi pacienti care le-au trecut pragul.