Meniu

Acid hialuronic buze Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intentionezi sa urmezi tratamentul cu acid hialuronic pentru buze in Focsani? Cel mai probabil, te-ai gandit deja la o clinica sau la un salon de infrumusetare la care sa te duci, dar nu-ti strica sa te uiti si peste celelalte optiuni pe care le ai la dispozitie. Este posibil sa descoperi o clinica de care n-ai auzit inainte, dar care se potriveste nevoilor tale din toate punctele de vedere.

Clinica ideala din Focsani se alege in functie de gama de servicii, accesibilitatea locatiei, preturi si alte aspecte mai mult sau mai putin importante. Pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta, gandeste-te la prioritatile tale si alege un salon care sa corespunda.

Cat costa tratamentul cu acid hialuronic pentru buze in Focsani?

Diversi factori pot influenta costul acidului hialuronic pentru buze in Focsani, dintre care cei mai importanti sunt brandul si cantitatea. De-a lungul timpului, brandurile au continuat sa-si perfectioneze produsele, astfel incat toti cei care beneficiaza de ele sa obtina rezultate de durata si mai ales, de calitate. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea cateva exemple in acest sens:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
Clinica Dr. Balica
Clinica-Verificata
1.100-1.500 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.100-1.500 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Produse premium
 • Gama variata de tratamente
Clinica Focus
740-1.230 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 740-1.230 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Produse de calitate
 • Comunicarea medic-pacient lasa de dorit
Roxy Dent
1.050 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.050 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medic specialist
 • Cabinet dotat normelor UE
 • Educatie continua
 • Serviciile nu se ridica mereu la nivelul asteptarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera tratamente cu acid hialuronic pentru buze in Focsani

Nu toate clinicile care ofera tratament cu acid hialuronic pentru buze din Focsani se ocupa exclusiv doar cu servicii estetice. In unele cazuri, este vorba de clinici de stomatologie, la care isi desfasoara activitatea si specialisti din domeniul esteticii, in timp ce altele se ocupa de servicii de dermatologie si chiar de oftalmologie. In lista de mai jos sunt prezentate trei astfel de clinici:

1. Clinica Dr. Balica  

Chiar daca nu toti oamenii s-ar astepta sa gaseasca tratamentul cu acid hialuronic pentru buze la Dr Balica din Focsani, intrucat se ocupa mai mult cu servicii de stomatologie, portofoliul clinicii este unul de-a dreptul impresionant. Din compozitia personalului medical face parte Dr. Ana Balica, medic in stomatologie generala, care are comptetenta in estetica faciala si este absolventa a cursului de remodelaj facial volumetric cu acid hialuronic atestat de Q-MED Upsalla, Suedia. Tratamentul de marire a buzelor se realizeaza cu Teosyal Kiss, un compus elvetian de ultima generatie. Tot pe partea de estetica faciala, pacientii pot alege si tratamentul de injectare a ridurilor cu acid hialuronic gama Premium Teosyal sau Juvederm Ultra.

Pretul tratamentului de marire a buzelor cu acid hialuronic costa 1.100 de lei pentru o fiola Teosyal, 1.200 de lei pentru una Juvederm Smile si 1.500 de lei pentru Juvederm Volbella.

Ratingul obtinut de clinica Dr. Balica pe parcursul activitatii sale, de la diversi utilizatori, este unul pozitiv, care arata faptul ca oamenii au fost multumiti de interactiunea cu personalul medical si de rezultate. Prioritatea medicilor este calitatea actului medical.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Dr. Balica  
Vezi Pareri

2. Clinica Focus  

Un alt loc la care oamenii se pot duce pentru a beneficia de tratamente de calitate cu acid hialuronic pentru buze si nu numai, in Focsani, este clinica Focus. Serviciile de oftalmologie si estetica faciala efectuate la aceasta clinica se realizeaza cu tehnologie de ultima generatie, la cele mai inalte standarde. La clinica isi desfasoara activitatea Dr. Barbu Mihaela, medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirgue reconstructiva. In ceea ce priveste gama de servicii cu acid hialuronic, pacientii pot opta pentru diverse branduri si cantitati: 0,5 sau 1 ml in cazul tratamentului de marire a buzelor si chiar si 2 ml pentru injectarea zonei pometilor. Desigur, preturile difera in functie de zona afectata, dimensiuni si tehnici utilizate.

Preturile tratamentului de marire a buzelor cu acid hialuronic Juvederm variaza de la 740 de lei, la 1.230 de lei, diferenta fiind brandul acidului utilizat.

Persoanele care au apelat la serviciile clinicii Focus au apreciat seriozitatea si promptitudinea personalului medical. In timp ce unii pacienti au fost impresionati de calitatea serviciilor, altii avut parte de experiente mai putin placute, in special la capitolul comunicare.

3. Roxy Dent  

In final, persoanele interesate se pot duce la cabinetul stomatologic Roxy Dent, unde o pot gasi pe Dr. Roxana Gabriela Mares, care se ocupa si de tratamentul cu acid hialuronic de buze in Focsani. Cu scopul de a-si perfectiona in mod constant tehnicile, atat pe partea de stomatologie, cat si pe cea de estetica dentara, Dr. Roxana Mares participa in mod periodic la cursuri si congrese de specialitate. Acidul hialuronic se poate folosi pentru ridurile nazogeniene, glabelare, de pe frunte, pentru umplerea cearcanelor si a ridurilor din jurul ochilor, dar si deasupra buzei superioare sau pentru refacerea volumului facial.

Pretul tratamentului cu acid hialuronic este de 1.050 de lei.

Activitatea clinicii Roxy Dent este apreciata in recenziile utilizatorilor pentru profesionalism si rabdare. Cu toate acestea, au existat si cazuri in care tratamentele propriu-zise sau chiar rezultatele obtinute nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor.

Concluzii

In cele din urma, poti beneficia de tratamentul cu acid hialuronic pentru buze in Focsani, daca alegi clinica potrivita. Multe dintre ele se ocupa si de alte specializari, precum oftalmologia, stomatologia si dermatologia, dar acest lucru nu trebuie sa te faca sa eziti; medicii din cadrul clinicilor sunt gata sa-ti ofere tratamentul estetic de care ai nevoie.