Meniu

Acid hialuronic buze Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Nu te mai multumeste aspectul gurii si vrei sa optezi pentru un tratament injectabil cu acid hialuronic in buze in Iasi? Atunci acest articol este pentru tine! In continuare vei descoperi clinicile de infrumusetare unde iti poti indeplini visul in cele mai bune conditii de confort si siguranta, gratie specialistilor si materialelor de ultima generatie folosite.

Pregateste-te, asadar, sa faci cunostinta cu acele locatii din Iasi care s-au facut cunoscute pe piata, de-a lungul anilor, prin serviciile deosebite, atentia la detalii si prin modul cum isi valorizeaza clientii, oferindu-le sansa la un aspect fizic imbunatatit!

Cat costa sa-ti pui acid hialuronic in buze in Iasi?

In Iasi, pretul pentru o sedinta de tratament cu acid hialuronic in buze variaza, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic
Rating
Website
Programare Online
aBeauty Clinique
1 Clinica-Verificata
1.464 Ron
 • Pretul pentru injectarea de Acid Hialuronic in buze porneste de la 1.464 Ron
 • Tratamente de ultima generatie
 • Numeroase proceduri pentru fata si corp
 • Acid hialuronic de calitate premium
 • Clienti multumiti
 • Atmosfera placuta
 • Personal bine pregatit si amabil
Q Estetic
2 Clinica-Verificata
840 Ron
 • Pretul pentru injectarea de Acid Hialuronic in buze porneste de la 840 Ron
 • Numeroase tratamente estetice
 • Personal amabil si experimentat
 • Confort si siguranta
 • Materiale si echipamente de ultima ora
 • Tratamente injectabile cu acid hialuronic de calitate superioara
 • Buna organizare
 • Ambianta placuta
Beauty Code
3
790 Ron
 • Pretul pentru injectarea de Acid Hialuronic in buze porneste de la 790 Ron
 • Dotari tehnologice de ultima generatie
 • Personal bine pregatit
 • Pachete personalizate pentru fiecare client
 • Servicii numeroase
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Susanu Clinic
1.000 Ron
 • Pretul pentru injectarea de Acid Hialuronic in buze porneste de la 1.000 Ron
 • Diverse tratamente injectabile pentru buze
 • Chirurgie plastica si reconstructiva
 • Augmentare a buzelor cu grasime proprie sau cu acid hialuronic
 • Medici cu experienta vasta
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Nu se respecta programarile
 • Unii clienti nu au fost multumiti de rezultatele tratamentelor
Aryalis Clinic
900 Ron
 • Pretul pentru injectarea de Acid Hialuronic in buze porneste de la 900 Ron
 • Numeroase tratamente non-invazive
 • Produse de top la nivel international
 • Atentie la detalii si profesionalism
 • Fillere cu acid hialuronic de buna calitate
 • Personal amabil si zambitor
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Iasi unde iti poti pune acid hialuronic in buze

Sunt 5 clinici de top in Iasi, recunoscute pentru tratamentele cu acid hialuronic in buze, dar si pentru alte proceduri non-invazive de infrumusetare sau reintinerire. Afla informatii despre ele in cele ce urmeaza!

1. aBeauty Clinique

La aBeauty Clinique Iasi poti face o programare atat pentru acid hialuronic in buze, cat si pentru alte servicii si tratamente de ultima generatie, pentru fata si corp. Clinica a aparut pe piata in 2012 si face parte din cea mai mare retea din Romania de clinici de estetica, avand puncte de lucru in toate orasele mari. In Iasi, pe langa marirea buzelor cu acid hialuronic se mai efectueaza tratamente contra ridurilor, impotriva acneei, tratamente de slabire si anticelulita, epilare definitiva si multe altele. Acidul hialuronic folosit pentru buze este de calitate premium, oferind buzelor un volum mai mare si contur, cu rezultate pe loc.

Pretul pentru 1 ml de acid hialuronic porneste de la 1.464 lei (Amalian SF20) și 1.929 (Juvederm).

Personalul, atmosfera, tratamentele – toate acestea sunt catalogate de clientii aBeauty Clinique Iasi ca fiind la superlativ. Atat femeile, cat si barbatii se declara cuceriti de reusita tratamentelor si de modul cum aceasta clinica isi respecta fiecare client, oferindu-i confort, intelegere si atentie. Din aceste motive, clientii revin cu drag in locatie, pentru diverse tratamente de infrumusetare sau de intretinere corporala.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Q Estetic

Q Estetic Iasi este o clinica de infrumusetare unde sunt puse la dispozitie fillere cu acid hialuronic pentru buze, precum si numeroase tratamente pentru ingrijirea pielii, de remodelare corporala, slabire rapida, estetica faciala si epilare definitiva cu laser. Echipamentele si materialele utilizate de specialistii de aici sunt de ultima ora si si-au dovedit utilitatea si eficienta. In privinta tratamentelor cu acid hialuronic sub forma injectabila, acestea se realizeaza cu produse de calitate deosebita, cum sunt Teosyal, Juvederm sau Fillmed.

Pretul pentru injectarea de acid hialuronic in buze variaza de la 840 de lei la 1.390 de lei.

Clientii acestei clinici se declara incantati de rezultatele obtinute si de atitudinea profesionista si implicata a personalului. Ei spun ca s-au simtit confortabil, in siguranta si au deplina incredere in pregatirea si experienta celor care realizeaza tratamentele de ultima generatie pentru fata si corp. Sunt mentionate si alte calitati: curatenie, buna organizare, aparatura performanta, ambient placut.

3. Beauty Code

Beauty Code este o clinica din Iasi de estetica faciala si corporala, iar printre serviciile sale se afla si tratamentele injectabile cu acid hialuronic in buze sau in riduri. Specialistii folosesc tehnologii performante si recunoscute in intreaga lume pentru tratarea si ingrijirea pielii. Echipa este tanara si pasionata de ceea ce face, iar din acest motiv isi desfasoara activitatea cu zambetul pe buze si cu profesionalism. Pentru fiecare client sunt puse la dispozitie pachete personalizate, care sunt adaptate nevoilor fiecaruia, pentru a fi obtinute cele mai bune rezultate.

Pretul pentru o marire a buzelor cu acid hialuronic porneste de la 790 de lei la Beauty Code Iasi.

Sunt multi cei care recomanda serviciile acestei clinici pentru ca ei insisi au fost multumiti de rezultatele obtinute. Printre aspectele care au primit cele mai multe aprecieri de la ieseni se afla: tratamentele de buna calitate, atmosfera prietenoasa, personalul amabil si deschis, curatenia desavarsita, precum si faptul ca fiecare persoana se simte rasfatata.

4. Susanu Clinic

La Susanu Clinic poti opta pentru unul dintre zecile de tratamente de ultima generatie, de la acid hialuronic in buze in Iasi, la chirurgie reconstructiva, chirurgie plastica si cosmetica medicala. Interventiile de augmentare a buzelor se fac aici prin doua modalitati: prin injectarea de acid hialuronic sau prin injectarea de grasime proprie. Specialistii de la Susanu Clinic spun ca efectul buzelor marite se mentine intre 8-10 luni, dar depinde si de cantitatea de filler utilizata. Clinica a fost infiintata de dr. Sidonia Susanu, care este medic primar de chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva si sef de sectie Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva in cadrul Spitalului de Copii „Sf. Maria” din Iasi.

Pretul pentru o marire de buze la Susanu Clinic porneste de la 1.000 de lei.

Majoritatea persoanelor care si-au exprimat opinia referitor la aceasta clinica vorbesc in termeni apreciativi despre ea, subliniind ca sunt puse la dispozitie numerose proceduri de infrumusetare, ca personalul este bine pregatit si profesionist si ca s-au simtit in siguranta, indiferent de tratament. Sunt insa si clienti nemultumiti, care spun ca procedurile nu au avut efectele dorite, in cazul lor, ca raportul calitate-pret nu este printre cele mai bune si ca nu se respecta programarile.

5. Aryalis Clinic

Aryalis Clinic Iasi pune la dispozitie tratamente injectabile de tip acid hialuronic in buze, dar si multe alte tratamente non-invazive: faciale, corporale, solar de bronzat, epilare definitiva, extensii gene, masaj anticelulitic etc. Aryalis a fost infiintata de dr. Alina Ghenghea, dupa experienta si aprecierile primite in clinica din Londra. Tratamentele care se realizeaza in aceasta locatie sunt cu produse de top, recunoscute la nivel national si international pentru calitatea si rezultatele foarte bune.

Pentru injectarea de acid hialuronic in buze, pretul variaza intre 900 si este de 1.400 de lei.

Cei care au beneficiat de tratamente si proceduri non-invazive in cadrul acestei clinici din Iasi spun, in general, ca sunt multumiti de experienta. Aprecierile lor se indreapta in special catre dr. Alina Ghenghea, care este considerat un bun profesionist, dedicat si atent la detalii, calitati care il fac sa obtina rezultate bune atat in cazul buzelor, cat si al altor interventii. De asemenea, oamenii mai spun ca intreg personalul este amabil si zambitor si ca atmosfera este foarte placuta.

Concluziile noastre

Daca te intereseaza un tratament injectabil cu acid hialuronic in buze in municipiul Iasi te poti programa cu incredere la aceste cinci clinici pe care ti le-am prezentat. Pentru ca interventiile sunt realizate de medici si de personal amabil si bine pregatit, care utilizeaza echipamente si materiale de calitate superioara, rezultatele nu dezamagesc. Spun acest lucru insisi clientii care au trecut pragul acestor clinici si care s-au declarat, in majoritate, cuceriti de intreaga experienta.