Meniu

Acid hialuronic buze Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca iti doresti sa aduci o schimbare aspectului tau, tratamentul cu acid hialuronic pentru buze in Piatra Neamt reprezinta un bun prim pas in acest sens. Un astfel de tratament nu implica la fel de multe riscuri precum o interventie chirurgicala, iar rezultatele obtinute rezista pentru o perioada destul de lunga de timp.

Exista cateva clinici si centre de infrumusetare in Piatra Neamt, pe care le poti vizita in scopul de a beneficia de expertiza unui specialist din domeniu. Responsabilitatea medicilor de aici este sa-ti ofere cat mai multe optiuni de tratament, ale caror preturi sa fie accesibile bugetului tau.

Cat costa tratamentul cu acid hialuronic pentru buze in Piatra Neamt?  

In ceea ce priveste pretul acidului hialuronic pentru buze din Piatra Neamt, factorii care il pot influenta sunt cantitatea si brandul. O cantitate mai mare de acid hialuronic are potentialul sa produca rezultate mai puternice, dar este o alternativa mai costisitoare. In tabelul de mai jos sunt prezentate tarifele practicate la diverse clinici din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
Centrul de E&R
800-1.000 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 800-1.000 Ron
 • Tehnici moderne
 • Gama variata de tratamente
 • Materiale de calitate
 • Atmosfera placuta
Crisdent Clinic
1.050 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.050 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Gama variata de tratamente
 • Carduri cadou
 • Servicii medicale in rate
Micromedica
1.200 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.200 Ron
 • Tehnici moderne
 • Medic specialist
 • Gama variata de tratamente
 • Nu se respecta programarile
 • Personalul de la receptie nu este bine instuit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera tratamente cu acid hialuronic pentru buze in Piatra Neamt

Cu tratamentul potrivit de injectare a acidului hialuronic in buze din Piatra Neamt, te poti bucura de o infatisare noua, care te va ajuta sa iesi in evidenta de fiecare data. Exista multe persoane care au beneficiat deja de astfel de tratamente si care au fost atat de multumite de rezultatele obtinute, incat au decis sa apeleze din nou la serviciile clinicilor respective:

1. Centrul de Estetica si Rejuvenare

La Centrul de Estetica si Rejuvenare din Piatra se realizeaza tratamente minim invazive pentru fata si corp, printre care se numara si injectarea cu acid hialuronic de buze. Persoanele interesate pot opta pentru volumizari succesive; acest lucru inseamna ca la prima sedinta se foloseste o cantitate de acid hialuronic, spre exemplu de 1 ml, iar dupa o vindecare completa, se utilizeaza aceeasi cantitate pentru un volum mai vizibil. Dupa vindecarea completa, buzele vor avea o forma mai definita, relevand acel aspect voluptos. Acidul hialuronic poate fi folosit si in alte zone, cum ar fi pentru atenuarea aspectului ridurilor profunde si a santurilor nazolabiale.

In functie de brandul acidului hialuronic folosit, pretul tratamentului variaza de la 800 de lei, 900 de lei si chiar si 1.000 de lei.

Dupa cum reiese din recenziile publicate de utilizatori pe diverse platforme de socializare, pacientii au apreciat amabilitatea personalului medical, impreuna cu spatiul primitor in care au fost intampinati. Medicii sunt pregatiti sa ofere un plan de tratament ideal tuturor celor interesati.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Estetica si Rejuvenare
Vezi Pareri

2. Crisdent Clinic  

O alta clinica pe care o pot vizita oamenii pentru o gama variata de tratamente, inclusiv cel cu acid hialuronic pentru buze, in orasul Piatra Neamt, este Crisdent. De ramura de chirurgie estetica se ocupa Dr. Atena Aanicai, medic specialist in chirurgie plastica, care a urmat cursurile Facultatii de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara, iar formarea profesionala a avut loc in cadrul Spitalului de Urgenta Sf. Spiridon si la Institutul Regional de Oncologie din Iasi. Pe partea de tratamente cu acid hialuronic, pacientii mai pot opta si pentru lifting, sau pentru zone precum pleoapa superioara, cearcanele si santurile lacrimale, marirea sanilor, rinoplastie si conturarea barbiei. Pe langa tratamentele cu acid hialuronic, oamenii au la dispozitie si servicii cu botox.  

Pretul tratamentului cu acid hialuronic este de 1.050 de lei.

Cuvintele folosite cel mai des pentru a descrie activitatea clinicii Crisdent sunt profesionalism, seriozitate, amabilitate, implicare si respect. La clinica isi desfasoara activitatea medici de exceptie, care sunt dispusi sa ofere orice informatie de care are nevoie pacientul. Multe persoane au devenit cliente fidele ale clinicii in urma tratamentelor de care au beneficiat.

3. Micromedica

La clinica Micromedica, isi desfasoara activitatea Dr. Tiberiu Hrisca, medic specialist in chirurgie plastica si el este cel care se ocupa de tratamentul cu acid hialuronic pentru buze in Piatra Neamt. Activitatea intregului personal se bazeaza pe profesionalism si un standard de calitate ridicat al actului medical. Pe langa tratamentul cu acid hialuronic, persoanele interesate pot opta si pentru cel cu toxina botulinica. Cei care nu sunt singuri in legatura cu tratamentul cel mai potrivit pentru cazul lor, au optiunea sa se programeze la un consult de specialitate, in cadrul caruia vor afla toate informatiile de care au nevoie pentru a lua o decizie.

Pretul tratamentului cu acid hialuronic este de 1.200 de lei.

Exista persoane care beneficiaza de mult timp de serviciile clinicii Micromedica, intrucat sunt multumite de rezultate de fiecare data. Totusi, multi oameni s-au confruntat cu problema programarilor nerespectate, ceea ce a dus la o pierdere de timp.  

Concluzii

In cele din urma, ai mai multe optiuni la dispozitie in ceea ce priveste acidul hialuronic pentru buze in orasul Piatra Neamt. Unele tratamente sunt mai accesibile din punct de vedere financiar, in timp ce altele ofera rezultate sigure si de durata. Pentru a alege cel mai bun tratament pentru tine, programeaza-te la o consultatie cu un medic specialist!