Meniu

Acid hialuronic buze Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te-ai decis sa apelezi la injectii cu acid hialuronic in buze, la Pitesti ai la dispozitie o oferta variata de servicii de acest tip la una dintre clinicile sau saloanele de infrumusetare de top din oras. Fie ca doresti buze mai pline si mai senzuale, fie ca vrei simetrie perfecta sau un contur mai bine definit, poti beneficia de consiliere de specialitate si cel mai bun tratament prin care sa obtii aspectul dorit.

Este normal sa iti doresti cele mai bune rezultate de la o investitie in frumusetea ta, de aceea cel mai probabil cauti calitate, personal competent care sa iti administreze procedura si tarife adaptate buzunarului tau. Nu iti ramane decat sa parcurgi articolul de mai jos pentru a afla unde le gasesti.

Unde mergi pentru injectare de acid hialuronic in buze la Pitesti

Municipiul resedinta al judetului Arges este foarte bine reprezentat la capitolul servicii de infrumusetare, iar injectarea cu acid hialuronic in buze la Pitesti nu lipseste din oferta. Iata care sunt centrele de top care iti asigura proceduri de calitate, cu rezultate conforme asteptarilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
Dermalis
Clinica-Verificata
1.000-1.250 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.000-1.250 Ron
 • Medic profesionist
 • Cele mai bune solutii pentru problemele pielii
 • Tratamente eficiente
 • Atentie si calm, rabdare si amabilitate fata de pacienti
Estetica Med
1.300-1.800 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.300-1.800 Ron
 • Medic profesionist
 • Interventii de succes, care au schimbat viata pacientilor
 • Proceduri de infrumusetare reusite
 • Amabilitate si grija fata de pacienti
Luy Esthetic Art
1.250 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.250 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Medici competenti
 • Mana usoara si sigura in interventii
 • Dotari excelente
 • Atmosfera placuta
Medical Tours
1.250 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.250 Ron
 • Medici profesionisti si empatici
 • Explicatii detaliate si rabdare fata de pacienti
 • Proceduri fara durere
 • Atitudine primitoare
 • Aparatura de noua generatie
 • Curatenie
Hyaluron Pen
600 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 600 Ron
 • Tratament eficient si durabil
 • Procedura fara durere
 • Personal profesionist si amabil
 • Atmosfera relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si saloanelor in care se administreaza acid hialuronic in buze la Pitesti

De cele mai multe ori, existenta unor optiuni multiple face decizia mai grea, iar aceasta regula este valabila si pentru clinicile si saloanele care fac tratamente cu acid hialuronic in buze la Pitesti. Sectiunea urmatoare a articolului iti va oferi detalii suficiente pentru a te ajuta sa decizi incotro sa te indrepti. Vei gasi aici informatii despre calitatea serviciilor, tehnologie, competentele personalului, preturi si opinii ale pacientilor sau clientilor care au trecut pragul clinicilor sau saloanelor din top.

1. Dermalis

Dermalis este clinica de dermatologie si estetica medicala a dr. Andrei Riciu, specialist in dermato-venerologie, care ofera consultatii si tratamente pentru afectiunile pielii, mucoaselor, parului si unghiilor, interventii chirurgicale minim invazive pentru leziunile cutanate, biopsii, screening si proceduri de dermatologie estetica: injectari cu acid hialuronic in buze si alte zone ale fetei, stergere riduri, peeling chimic, dermapen 4 si scleroterapie. Dupa o practica de 12 ani in Timisoara, medicul s-a intors in Pitesti, orasul sau natal, si a pus bazele clinicii Dermalis in anul 2020.

Site-ul clinicii este intuitiv si prietenos cu utilizatorul, care poate gasi usor lista preturilor pentru toate serviciile prestate aici. Pentru augmentarea buzelor cu 1 ml de acid hialuronic se va achita o suma de 1000-1250 de lei.

Pacientii doctorului Riciu recomanda cabinetul pentru eficienta tratamentelor efectuate, pentru profesionalism si cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor cu care au venit. In comunicarea cu pacientii, medicul este atent si calm, prietenos si rabdator, potrivit recenziilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dermalis
Vezi Pareri

2. Estetica Med

Atunci cand vrei sa faci o interventie de succes de augmentare cu acid hialuronic a buzelor, te vei bucura sa afli reputatul medic Dr. Ivan Vatamanesku, specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, doctor in stiinte medicale, cu o experienta de peste 16 ani, isi desfasoara activitatea si in Arges. Sub umbrela Estetica Med, brand bucurestean de servicii medicale, functioneaza cabinetul de la Pitesti, in incinta clinicii Sanovital, iar argesenii pot beneficia de o gama larga de tratamente chirugicale si nechirurgicale.

Tarifele percepute de acest medic sunt afisate pe site-ul Estetica Med. Injectarea buzelor cu 1 ml de acid hialuronic te va costa intre 1300 si 1800 de lei.

Pacientii se declara multumiti de prestatiile medicului, prin intermediul recenziilor lasate atat pe site-ul clinicii, cat si pe Google. Comentariile amintesc de profesionalismul medicului, de interventiile de succes de care au beneficiat si care le-au schimbat viata, de procedurile de infrumusetare reusite si de amabilitatea si grija fata de pacienti a doctorului.

3. Luy Esthetic Art

Clinica Luy Esthetic Art reuneste servicii de chirurgie plastica, stomatologie – implant dentar si estetica dentara, si estetica faciala: augmentare buze cu acid hialuronic, injectari filler in santurile nazolabiale, tratamente cu toxina botulinica, terapia vampir antianging si pentru caderea parului. Unitatea medicala este proiectul a doi medici, dr. Sidharth Gupta, medic specialist chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva, si dr. Luiza-Mihaela Gupta-Voica, medic dentist specialist endodontie.

Preturile clinicii pot fi consultate pe site-ul web. Pentru injectare in buze cu 1 ml de acid hialuronic se percepe un tarif de 1250 de lei.

Pacientii chirurgului plastician dr. Gupta sunt multumiti de calitatea buna a serviciilor de la aceasta clinica. Ei apreciaza competenta, mana usoara si sigura a medicului in executarea operatiilor, dotarile excelente ale cabinetului si atmosfera placuta.

4. Medical Tours

Reteaua Medical Tours, cu clinici in Bucuresti, Pitesti si Stefanesti – Arges este cunoscuta pentru serviciile stomatologice premium, dar te vei bucura sa afli ca dispune si de o oferta de tratamente de estetica faciala executate cu acelasi profesionalism: marirea cu acid hialuronic a buzelor, tratamentul ridurilor si modelarea pometilor. Clinica din Pitesti, parte a unei investitii romano-franceze, a fost infiintata in anul 2018 si dispune de aparatura de noua generatie si personal bine pregatit pentru toata gama de tratamente din oferta.

Injectarea a 1 ml de acid hialuronic in buze te va costa 1250 de lei la aceasta clinica.

Pacientii spun ca au avut experiente multumitoare la Medical Tours, ca au gasit aici o atmosfera primitoare, personal cu zambetul pe buze, proceduri fara durere, insotite de explicatii furnizate cu rabdare si empatie de medici profesionisti. Alte aspecte consemnate in recenzii sunt aparatura de noua generatie, curatenia din interior si un bun raport calitate-pret.

5. Hyaluron Pen

Daca ti-e frica de ace in procedura de injectare de acid hialuronic in buze, Hyaluron Pen MS Studio Pitesti stapaneste prima metoda non-invaziva de administrare a tratamentului, fara ace, fara durere si fara riscuri, care permite, cu pregatirea profesionala adecvata, sa furnizeze clientilor, servicii de umplere cu substanta respectiva in zonele de interes. Clinica lucreaza cu personal acreditat si are in oferta si cursuri de pregatire pentru aceasta tehnologie noua, predate de trainerul si practicianul Stefania Tudor.
Lista de preturi este publicata pe site-ul web al salonului. Pentru o sedinta cu Hyaluron Pen, in care se introduce 1 ml de substanta in buze, tariful este de 600 de lei.
Clientii care au beneficiat de noua tehnica de administrare a acidului hialuronic la Pitesti spun ca tratamentul este eficient si durabil, ca nu se resimte durere sau disconfort in timpul procedurii, ca personalul este profesionist si amabil, iar cadrul este relaxant.

Concluzii

Desi municipiul resedinta al judetului Arges nu este un oras mare, iar apropierea de Capitala si infrastructura le faciliteaza locuitorilor accesul la serviciile medicale din Bucuresti, se poate constata cu placuta uimire numarul mare de clinici cu specializari diferite si de saloane de infrumusetare, ceea ce face ca si procedurile de augmentare cu acid hialuronic in buze la Pitesti sa poata fi accesate fara probleme si la standarde de calitate ridicate.

Personalul competent sau specialisti acreditati, la clinici de top cu servicii de estetica medicala sau saloane de infrumusetare, garanteaza injectari sigure, efectuate in cele mai bune conditii, cu rezultate bune, de care te poti bucura ori de cate ori te privesti in oglinda.