Meniu

Acid hialuronic buze Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Oferta este destul de variata in ceea ce priveste tratamentele cu acid hialuronic in buze in Ploiesti. Clinicile dermatologice sau chiar cele stomatologice din oras pun la dispozitie aceste proceduri neinvazive sau minim invazive care au rolul de a mari buzele si de a le contura intr-un mod placut si seducator.

In acest articol poti gasi informatii utile despre tratamentele cu acid hialuronic pentru buze din municipiul Ploiesti, cum ar fi: care sunt clinicile cele mai bune care le pun la dispozitie, ce specialisti sunt pregatiti in acest domeniu, care sunt tarifele procedurilor si ce cred oamenii despre clinicile cu pricina. Astfel, te vei putea hotari mai usor unde anume sa te programezi pentru un astfel de tratament de infrumusetare cu rezultate care, in unele cazuri, se pot mentine si pana la un an.

Cat costa un tratament injectabil cu acid hialuronic in buze la Ploiesti?

Pretul unui tratament de injectare cu acid hialuronic in buze, in orasul Ploiesti, difera in functie de: producatorul substantei si calitatea acesteia, clinica, medicul estetician si de multi alti factori. In tabelul de mai jos poti vedea cateva tarife solicitate in principalele clinici din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
Ramo Clinique
Clinica-Verificata
500-1.100 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 500-1.100 Ron
 • Numeroase servicii de infrumusetare
 • Tratamente de marirea buzelor cu Hyaluron Pen
 • Personal calificat si cu experienta
 • Aparatura si materiale de ultima ora
 • Curatenie
 • Clinica moderna
Neo Dermaskin
1.200 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.200 Ron
 • Numeroase tratamente estetice
 • Interventii chirurgicale dermatologice
 • Tratamente de marire a buzelor cu acid hialuronic
 • Medici apreciati si cu experienta
 • Personal amabil
 • Atmosfera placuta
Dr. Dumitrescu
1.200-1.400 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.200-1.400 Ron
 • Servicii de stomatologie
 • Tratamente de infrumusetare si intinerire
 • Materiale de ultima generatie
 • Bun raport calitate-pret
 • Medici cu experienta
 • Fillere cu acid hialuronic de buna calitate
Anisia Skin & Laser
1.500 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.500 Ron
 • Diverse proceduri de infrumusetare
 • Fillere cu acid hialuronic de calitate superioara
 • Specialisti cu experienta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Buna organizare
 • Personal amabil
Dental Estetique
1.100 Ron
 • Pretul injectarii cu 1 ml Acid hialuronic porneste de la 1.100 Ron
 • Posibilitate de a achita in rate pentru tratamente
 • Injectari de acid hialuronic in buze sau riduri
 • Aparatura de ultima generatie
 • Mediu sigur, igienizat si sterilizat cu rigurozitate
 • Numeroase servicii stomatologice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor din Ploiesti unde iti poti pune acid hialuronic in buze

In continuare vei putea afla care sunt principalele clinici spre care sa-ti indrepti atentia, daca esti din Ploiesti si iti doresti injectarea cu acid hialuronic in buze:

1. Ramo Clinique

Ramo Clinique este o clinica din Ploiesti care ofera numeroase servicii de infrumusetare: acid hialuronic in buze, tratamente antirid, anticelulitice, epilare definitiva, mezoterapie etc. Tratamentele pentru marirea buzelor se realizeaza cu Hyaluron pen si cu substante de ultima generatie, de la Juvederm, Revolax sau Regenovue. Injectarea se face fara ace, fara intepaturi si fara anestezie, pentru ca dispozitivul utilizeaza aerul sub presiune pentru a introduce acidul in profunzimea pielii, acolo unde ramane timp de 6-9 luni. Personalul este foarte bine pregatit in acest tip de proceduri si are experienta vasta in augmentarea buzelor prin respectiva metoda blanda si eficienta.

Pretul pentru 1 ml de acid hialuronic in buze porneste de la 500 de lei și ajunge la 1.100 de lei.

Ploiestenii care au beneficiat de serviciile acestei clinici de infrumusetare vorbesc despre ea la superlativ, apreciind in special pregatirea si seriozitatea personalului, curatenia, rezultatele foarte bune. Clientii mai spun si ca aparatura si materialele utilizate de specialisti sunt inovative si eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Ramo Clinique
Vezi Pareri

2. Neo Dermaskin

In aceasta clinica din Ploiesti, se fac si tratamente de volumizare cu acid hialuronic in buze, dar si alte tratamente estetice sau interventii chirurgicale care tin de dermatologie. Neo Dermaskin by. Dr. Ana Faca (medic primar dermato-venerologie) este o divizie de estetica a clinicii Hello Dermaskin. Tratamentele de marire a buzelor se fac cu fillere cu ace fine, sub anestezie locala. Efectul tratamentului are o durata medie de 6 luni, insa se poate mentine si un an, in functie de produsul folosit, de varsta persoanei, de tehnica de injectare si de tonusul muscular.

La Neo Dermaskin, 1 ml. de acid hialuronic pentru augmentarea buzelor costa 1.200 de lei.

Serviciile acestei clinici sunt bine vazute de persoanele care ii trec pragul, judecand dupa recenziile postate in mediul online. Cele mai multe aprecieri le primeste personalul medical, alcatuit din dr. Faca si dr. Razvan Bucur, considerati ca fiind medici dermatologi de exceptie. Pe langa calitatea profesionistilor mai sunt enumerate si alte aspecte pozitive: curatenie, personal amabil si dragut, atmosfera placuta.

3. Dr. Mugur Dumitrescu

In cabinetul Dr. Mugur Dumitrescu din Ploiesti poti solicita atat tratamente cu acid hialuronic in buze, cat si servicii de stomatologie: implantologie, endodontie, protetica, parodontologie, protetica pe implanturi. In cadrul tratamentelor de infrumusetare, cum sunt si cele cu acid hialuronic, sunt utilizate materiale de ultima generatie, care sunt bine tolerate de organism si au o eficienta sporita.

Pretul pentru 1 ml de acid hialuronic pentru injectarea buzelor variaza de la 1.200 de lei la 1.400 de lei.

Nivelul de satisfactie in privinta serviciilor este unul ridicat, oamenii vorbind despre mai multe aspecte pe care le-au remarcat aici: profesionalismul medicilor, aparatura de ultima generatie, atmosfera placuta, atentie la detalii, implicare, seriozitate, tratamente durabile si convenabile, din punct de vedere al raportului calitate-pret.

4. Anisia Skin & Laser Clinic

La Anisia Skin & Laser Clinic din Ploiesti sunt puse la dispozitie atat tratamente de injectare a acidului hialuronic in buze, cat si alte proceduri de dermatologie, mezoterapie, tratamente faciale sau corporale, epilare definitiva cu laser sau rejuvenare vaginala. Pentru tratamentele de injectare cu acid hialuronic sunt folosite substante de calitate superioara, de la prestigiosul producator francez Fillmed, cu peste 40 de ani de experienta in domeniu, iar specialistul in estetica faciala care le pune in aplicare este dr. Nectara Mitroi.

Pretul pentru injectarea buzelor cu 1 ml de acid hialuronic este de 1.500 de lei.

Clientii sunt incantati ca au descoperit in aceasta clinica un loc in care sa se simta rasfatati, pusi in valoare si bine tratati. Sunt aduse in discutie, in recenziile postate in mediul virtual, mai multe aspecte pozitive: aparatele de ultima generatie, materialele calitative, buna organizare, profesionalism, rezultate conform asteptarilor, personal prietenos si bine pregatit.

5. Dental Estetique

Clinica Dentara Dental Estetique din Ploiesti pune la dispozitie si solutii de estetica faciala neinvaziva, printre care se numara si injectarile cu acid hialuronic in buze sau in riduri. In clinica sunt dotari moderne, cu aparatura de ultima generatie, care face ca rezultatele sa fie de calitate buna, iar confortul pacientilor sa fie optim. In plus, este acordata o atentie deosebita sterilizarii si igienei, ca parte dintr-un mediu sigur pentru toata lumea. De asemenea, se poate achita in rate pentru tratamentele efectuate, indiferent ca sunt stomatologice sau de estetica faciala.

Pretul pentru injectarea unui mililitru de acid hialuronic in buze porneste de la 1.100 de lei.

Unele persoane dintre cele care au beneficiat de serviciile furnizate de aceasta clinica sustin ca au fost multumite de rezultate si de modul cum au fost tratate. Printre aspectele subliniate de clienti se afla: curatenia impecabila, implicarea si experienta personalului medical, conditiile bune.

Concluziile noastre

Procedura de injectare a acidului hialuronic in buze, in Ploiesti, este oferita de mai multe clinici de dermatologie si stomatologie. In timp ce in unele locatii este folosita metoda cu ace, in altele este folosita metoda neinvaziva si fara anestezie intitulata Hyaluron Pen, pentru care opteaza in special cei care se tem de intepaturi.

Orice varianta ai alege pentru volumizarea buzelor, in clinicile de mai sus vei putea beneficia de servicii de calitate, de experienta personalului medical si de substante sigure si de calitate superioara, astfel incat buzele tale sa arate asa cum ti-ai dorit, fara niciun fel de risc.