Meniu

Acid hialuronic buze Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un tratament de infrumusetare din ce in ce mai popular este cel care consta in injectarea acidului hialuronic in buze, nu doar in Satu Mare, ci si in alte orase din tara. Tratamentul este simplu si rapid, asa ca ai posibilitatea sa obtii aspectul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna in timp util.

Chiar daca ramura de estetica faciala nu este la fel de dezvoltata in Satu Mare precum este cazul in alte orase, persoanele interesate tot pot beneficia de serviciul de care au nevoie. Tot ce trebuie sa faca in acest sens este sa se programeze la o consultatie cu un specialist din cadrul clinicii din oras, in care sa discute detaliile relevante cu privire la tratament.

Cat costa tratamentul cu acid hialuronic pentru buze in Satu Mare?

Atunci cand vine vorba de tratamente de infrumusetare, precum este cel cu acid hialuronic pentru buze, in Satu Mare, bugetul unei persoane poate sa aiba un rol decisiv in procesul de decizie. De aceea, este important sa te informezi din timp cu privire la tarife, pentru a nu avea o surpriza neplacuta in momentul in care ajungi la clinica. Noi ti-am pregatit tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
Dr. Bancea
Clinica-Verificata
170-270 Euro
  • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 170-270 Euro
  • Tehnologie avansata
  • Medic specialist dermatolog
  • Gama variata de servicii
  • Diverse promotii si oferte
  • Aparitii media
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru servicii cu acid hialuronic pentru buze in Satu Mare?

Pe langa pretul acidului hialuronic pentru buze in Satu Mare, exista si alte aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a te programa la clinica. Poate ca modalitatea prin care se desfasoara tratamentul la un anumit salon, nu este pe placul tau, asa ca te vei orienta catre clinicile din alte colturi ale tarii. In acest oras, optiunea ta este:

Dr. Bancea Nicoleta

Persoanele interesate de tratamentul cu acid hialuronic in Satu Mare, se pot duce la clinica Dr. Bancea Nicoleta, medic specialist dermatolog. Gama de tratamente de infrumusetare este una variata, in care se gasesc servicii de dermatovenerologie, estetica medicala si tratamente laser. La aceasta clinica, pe langa marirea si conturarea buzelor, acidul hialuronic mai este folosit si pentru riduri nazolabiale si periorale, riduri intersprancenoase, pentru umplerea cearcanelor si a pometilor. Pacientele interesate mai pot opta si pentru injectari cu botox pentru riduri sau pentru hiperhidroza la axile.

Costul tratamentului cu acid hialuronic pentru buze variaza intre 170 si 270 de euro, in functie cantitatea folosita de acid.

Dr. Bancea Nicoleta este descrisa in recenziile pacientilor ca fiind o persoana calma si sociabila, iar in ceea ce priveste activitatea pe care o desfasoara, profesionalismul este intotdeauna prezent. Multi pacienti care au beneficiat de serviciile ei o recomanda cu incredere.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Bancea Nicoleta
Vezi Pareri

Concluzii

In final, ai optiunea sa urmezi tratamentul cu acid hialuronic pentru buze in Satu Mare, daca iti doresti acest lucru. Optiunile sunt limitate, dar acest lucru nu reduce din calitatea tratamentului, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji. Programeaza-te la o consultatie cu medic specialist si afla ce trebuie sa faci pentru a-ti imbunatati aspectul!