Meniu

Acid hialuronic buze Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un tratament de volumizare cu acid hialuronic in buze, in Sibiu, este preferat de persoanele care nu mai sunt multumite de aspectul si dimensiunea acestora. Buzele, dupa cum se stie, sunt o parte importanta din estetica fetei, oferind senzualitate, dar in momentul in care oamenii nu mai sunt fericiti atunci cand se privesc in oglinda, fie ca buzele sunt prea subtiri, fie ca sunt asimetrice, se recomanda procedura de augmentare.

In Sibiu, aceste tratamente se efectueaza in clinicile de dermatologie renumite, dar si in cateva clinici stomatologice. Poti descoperi in continuare care sunt locatiile ce ofera tratamente de marire a buzelor cu acid hialuronic si care este costul unei astfel de proceduri.

Cat costa un tratament cu acid hialuronic in buze in Sibiu?

Pretul pentru injectarea unui mililitru de acid hialuronic in buze, la Sibiu, variaza in functie de mai multi factori. Tabelul de mai jos cuprinde tarifele percepute de clinicile renumite pentru aceste proceduri:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
Derma Esthetic
Clinica-Verificata
1.500 Ron
 • Pretul injectarii cu 1 ml Acid hialuronic porneste de la 1.500 Ron
 • Gama vasta de proceduri si tratamente estetice
 • Volumizare si contur al buzelor cu acid hialuronic de calitate superioara
 • Tehnici de injectare a acidului hialuronic cu ac sau cu microcanula
 • Personal bine pregatit
 • Atmosfera placuta
 • Posibilitatea de a te programa online
 • Servicii pentru femei si barbati
Dr. Harceaga
1.500 Ron
 • Pretul injectarii cu 1 ml Acid hialuronic porneste de la 1.500 Ron
 • Chirurg plastician cu experienta si cu practica in strainatate
 • Interventii non-chirurgicale si chirurgicale cu rezultate foarte bune
 • Fillere cu acid hialuronic de calitate deosebita
 • Atentie la detalii
 • Buna comunicare cu fiecare pacient
 • Personal amabil
Derma Elite
1.350 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.350 Ron
 • Medici foarte bine pregatiti si implicati
 • Marirea buzelor cu acid hialuronic
 • Mai multe tipuri de fillere
 • Locatie accesibila
 • Aparatura laser de ultima generatie
 • Confort si curatenie
AORYS Dental&Care
1.400 Ron
 • Pretul injectarii cu 1 ml Acid hialuronic porneste de la 1.400 Ron
 • Servicii diverse din mai multe specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Marirea si corectarea buzelor cu acid hialuronic
 • Parcare proprie
 • Atmosfera placuta
 • Clinica moderna
 • Aparatura laser de ultima generatie
Med-Elite
1.550 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.550 Ron
 • Tratamente invazive si non-invazive
 • Medici cu experienta
 • Clinica de chirurgie cunoscuta in Sibiu
 • Numeroase tratamente anti-aging
 • Chirurgie estetica si plastica
 • Este nevoie de o mai buna organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici din Sibiu unde se fac injectari cu acid hialuronic in buze

Cele cinci clinici de top din Sibiu unde se fac injectari cu acid hialuronic in buze, pentru marirea si conturarea acestora sunt prezentate in cele ce urmeaza:

1. Derma Esthetic

O prima optiune in cazul tratamentelor cu acid hialuronic in buze in orasul Sibiu este clinica Derma Esthetic. Aici vei descoperi o gama vasta de proceduri de estetica faciala de tratamente corporale si laser realizate cu tehnologii premium si in conditii de lux. Clinica a stabilit cateva premiere in Sibiu, oferind primul laser Alexandrite – standardul de aur in epilarea definitiva, prima criolipoliza, prima platforma laser pentru tratamentul fractionat ablativ si multe altele. Pentru procedura de conturare si volumizare a buzelor se foloseste acid hialuronic Juvederm, Teosyal si Restylane, tehnica de injectare fiind atat cu ac, cat si cu microcanula.

Pretul pentru injectarea buzelor cu 1 ml de acid hialuronic porneste de la 1.500 de lei.

Multi dintre clientii acestei clinici vorbesc despre ea in termeni apreciativi pe internet, spunand ca au avut rezultate foarte bune, atat in ceea ce priveste volumizarea buzelor, cat si in eliminarea petelor si a altor probleme de piele. Oamenii spun ca tratamentele sunt reusite datorita medicilor care sunt foarte bine pregatiti, dar si aparaturii si substantelor de ultima generatie care se folosesc. In plus, mai sunt apreciate si: oferta vasta de servicii, atmosfera placuta, amabilitatea intregului personal.

Vezi parerile pacientilor despre Derma Esthetic
Vezi Pareri

2. Dr. Olimpiu Harceaga

Dr. Olimpiu Harceaga este un nume care pentru multi locuitori din Sibiu nu mai are nevoie de nicio prezentare, atat in ceea ce priveste tratamentele cu acid hialuronic in buze, cat si interventiile complexe (rinoplastii, augmentare mamara, lifting etc.). Acest chirurg plastician a absolvit facultatea de Medicina din Cluj-Napoca si s-a specializat in Chirurgie plastica si in Dermatologie, efectuand 11 ani de specializari, dintre care 3 in strainatate, lucrand in UK, ca rezident in serviciul de chirurgie plastica la spitalul John Radcliffe, parte a Oxford University Hospitals, dar si in Belgia sau Germania. In plus, medicul a participat la o serie de cursuri si congrese si a publicat si lucrari stiintifice. Pentru augmentarea buzelor, dr. Harceaga foloseste fillere cu acid hialuronic Juvederm Volbella, de la Allergan.

Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml de acid hialuronic porneste de la 1.500 de lei.

Cei care au optat pentru cel putin un tratament la dr. Harceaga, in Sibiu, spun, in majoritate ca serviciile oferite au fost de calitate. Medicul este catalogat ca fiind de un profesionalism aparte, castigand din prima increderea pacientilor. Oamenii vin la dr. Harceaga atat pentru tratamente non-chirurgicale simple, cum este si volumizarea buzelor, dar si pentru interventii chirurgicale complexe si de finete, tocmai pentru ca acest chirurg plastician este recunoscut pentru rezultatele bune si in aceste domenii.

3. Derma Elite

Brandul Derma Elite a fost infiintat in 2016, odata cu deschiderea centrului de la Cluj, si s-a extins trei ani mai tarziu si in Sibiu, unde ofera atat tratamente cu acid hialuronic pentru buze si riduri, cat si alte tratamente: pentru bolile de piele, faciale, pentru corp, rejuvenare vaginala etc. Interventiile pentru marirea buzelor se fac cu acid hialuronic de cea mai buna calitate, ce provine de la producatorii recunoscuti in domeniu la nivel international. Se utilizeaza mai multe substante, in functie de necesitati si de preferintele clientilor, iar procedura necesita anestezie locala.

Pretul pentru marirea buzelor cu 1 ml de acid hialuronic este de 1.350 de lei.

In recenziile de pe internet, oamenii spun ca medicii sunt implicati, responsabili si trateaza cu maxima seriozitate fiecare caz, dar si ca detin aparatura laser de ultima generatie. Pe langa acest aspect, pacientii au mai remarcat si: flexibilitatea, in ceea ce priveste programarile, curatenia, confortul din clinica, amabilitatea, locatia accesibila.

4. AORYS Dental & Care

Chiar daca este o clinica stomatologica, AORYS Dental & Care din Sibiu ofera si tratamente de injectare acid hialuronic in buze. In acest fel, buzele sunt marite si modelate printr-un tratament nonchirurgical foarte popular, care utilizeaza o canula atraumatica. Cu ajutorul acidului hialuronic, buzele nu doar ca vor capata volumul dorit, dar vor fi si corectare de anumite asimetrii. Pe langa aceste proceduri, in clinica se mai ofera si: consultatii si tratamente de stomatologie, tratamente impotriva sforaitului, tratamente asistate laser, servicii de alergologie sau dermatologie-venerologie.

Pretul pentru o augmentare a buzelor cu 1 ml de acid hialuronic porneste de la 1.400 de lei.

Sibienii sunt foarte incantati de aceasta clinica, pe care o considera o optiune buna pentru intreaga familie. Diversitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, confortul si atmosfera placuta sunt doar cateva dintre lucrurile pe care clientii le apreciaza la Aorys.

5. Med Elite

Med Elite este o clinica de chirurgie din Sibiu care ofera inclusiv tratamente de augmentare cu acid hialuronic in buze. Procedura de injectare se realizeaza sub anestezie locala, utilizandu-se un ac foarte fin. Fiecare pacient al clinicii beneficiaza de un program individualizat care sa-i satisfaca nevoile si preferintele. Pe langa tratamentele non-invazive de marire a buzelor, la Med-Elite mai sunt disponibile si tratamente de chirurgie plastica, estetica si anti-aging, realizate de dr. Sergiu Axinte si de dr. Horatiu Dan.

Pretul pentru marirea buzelor cu 1 ml de acid hialuronic este de 1.550 de lei.

Parerile oamenilor sunt destul de impartite cand vine vorba de serviciile acestei clinici. Unii se declara multumiti de rezultatele de care au beneficiat in urma tratamentelor estetice chirurgicale sau non-chirurgicale, iar altii spun ca ar mai fi lucruri de imbunatatit in privinta organizarii si a atitudinii fata de pacienti.

Concluziile noastre

Pentru a avea parte de o experienta placuta, de confort si de rezultate bune dupa injectarea cu acid hialuronic in buze in municipiul Sibiu, trebuie sa alegi o clinica bine cotata despre care pacientii vorbesc la superlativ.

Chiar daca o astfel de procedura nu este o interventie chirurgicala complexa, ci o procedura neinvaziva sau minim invaziva cu rezultate care se mentin cateva luni, ea necesita experienta si pregatire in persoana specialistului care o efectueaza. De aceea, trebuie sa „cantaresti” bine inainte de a face o alegere.