Meniu

Acid hialuronic buze Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca nu esti multumita de forma buzelor tale, de volumul lor sau te deranjeaza ridurile fine de deasupra gurii si cauti o solutie de tratament in orasul tau, trebuie sa stii ca injectiile cu acid hialuronic in buze la Suceava dau rezultate bune, oferind o expresie mai tanara si mai senzuala a fetei, de care atat tu, cat si cei din jurul tau va puteti bucura timp de 9 luni pana la un an.

Nu trebuie sa te deplasezi in alta localitate pentru procedura de injectare cu acid hialuronic, in Suceava avand la dispozitie serviciile de estetica medicala ale unor clinici cu standarde inalte de profesionalism si calitate buna a tratamentelor.

Unde mergi pentru augmentarea cu acid hialuronic in buze in Suceava?

Faptul ca locuiesti intr-un oras mare vine si cu avantajul de a nu mai fi nevoie sa te deplasezi in alta localitate pentru tratamentul dorit, intrucat poti accesa servicii de augmentare cu acid hialuronic a buzelor la Suceava. Te poti adresa uneia dintre clinicile din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
Esderm
Clinica-Verificata
1.250 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.250 Ron
 • Medic profesionist si experimentat
 • Amabilitate si rabdare a intregului personal
 • Tratamente eficiente
 • Ambient placut
 • Timp de asteptare mare
Alma Clinic
1.300 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si rabdare a medicilor
 • Solutii eficiente de tratament
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Se raspunde greu la telefon
 • Unii pacienti spun ca medicii nu au avut suficienta rabdare si empatie fata de ei
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care poti beneficia de injectii cu acid hialuronic in buze in Suceava

Daca te hotarasti mai greu si iti place sa ai un bun control asupra experientelor vietii, vei gasi cu siguranta utile informatiile din acest articol, referitoare la clinicile in care poti face interventia de injectare cu acid hialuronic in buze la Suceava: calitatea serviciilor, personalul, preturile practicate si opiniile pacientilor tratati aici.

1. Esderm

Atunci cand cauti servicii de tratament cu acid hialuronic in Suceava, cu siguranta vrei sa beneficiezi de cele mai bune rezultate, iar un cabinet de dermatologie dotat cu aparatura de ultima generatie, in care lucreaza un medic cu experienta, ti le poate oferi. Esderm este, in aceasta privinta, o alegere pe care nu o vei regreta. Dr. Ioana Maria Cîrlioru, medic primar dermatovenerolog, cu competenta in medicina estetica si experienta in acest domeniu de peste 10 ani, pune la dispozitia pacientilor consultatii si tratamente in dermato-venerologie, dermato-chirurgie si dermato-estetica.

Pentru 1 ml de acid hialuronic injectat in buze vei plati suma de 1250 de lei.

Cea mai mare parte a pacientilor se declara multumiti de seviciile cabinetului. Ei apreciaza ca au beneficiat de tratamente eficiente, competentele unui medic profesionist, bine pregatit si experimentat, care lucreaza cu o echipa de oameni dedicati meseriei, care abordeaza pacientii cu amabilitate si rabdare, intr-un ambient placut. Sunt si pacienti nemultumiti de timpul de asteptare mare in raport cu ora la care au fost programati.

Vezi parerile pacientilor despre Esderm
Vezi Pareri

2. Alma Clinic

Alma Clinic este un proiect medical de mare amploare, care pune la dispozitia sucevenilor servicii in 25 de specializari medicale, beneficiind de pregatirea si experienta a 27 de medici, angajati sau colaboratori, selectati din elita medicala a orasului si nu este de mirare ca poti accesa aici si proceduri de injectare cu acid hialuronic in Suceava, intre alte tratamente de dermatologie estetica. Analize medicale, consultatii, tratamente in ambulatoriu, interventii si terapii alternative sunt disponibile in cele doua centre al Alma Clinic, din Suceava si Falticeni.

Marirea buzelor cu 1 ml de acid hialuronic se face la pretul de 1300 de lei la aceasta clinica.

Majoritatea pacientilor care au lasat recenzii spun ca sunt multumiti de serviciile Alma Clinic, pe care le considera de calitate. Sunt apreciate profesionalismul, amabilitatea si rabdarea unora dintre medici, precum si solutiile eficiente de tratament primite aici. Sunt si multe persoane care acuza comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie, faptul ca nu se raspunde la telefon si considera ca unii dintre medici sunt lipsiti de rabdare si empatie fata de pacienti.

Concluzii

Tratamente moderne de injectare cu acid hialuronic in buze in Suceava pot fi realizate in conditii de siguranta si cu rezultate bune, de catre medici dermatologi cu experienta in proceduri de estetica medicala. Te poti asigura de aceste aspecte, precum si de rezultatele asteptate ale interventiei daca apelezi la serviciile uneia dintre clinicile prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit.

Informatii legate de serviciile prestate aici, de personal, calitatea tratamentelor, tarife si gradul de multumire al pacientilor care au mers la aceste clinici din Suceava pentru consultatii, tratamente si interventii te vor ajuta sa te hotarasti incotro sa te indrepti pentru procedura de infrumusetare dorita.