Meniu

Acid hialuronic buze Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru cei care nu au mai beneficiat pana acum de o interventie de injectare acid hialuronic in buze in Targoviste poate fi dificil sa decida la ce clinica sa se programeze pentru aceasta procedura. De aceea, in continuare vor fi prezentate cateva clinici, centre medicale si cabinete ce pun la dispozitie tratamente pentru marirea buzelor.

Pentru ca medicii dermatologi sau esteticieni care realizeaza tratamentele injectabile cu acid hialuronic sunt bine pregatiti si cu experienta vasta in acest domeniu, interventiile au rezultate bune, lucru notat si de clienti in review-urile de pe internet. Te invitam, asadar, sa descoperi unde iti poti face, in Targoviste, o augmentare a buzelor in cele mai bune conditii si cat te costa.

Ce pret are o augmentare cu acid hialuronic in buze in Targoviste

Pretul pentru o marire de buze cu acid hialuronic in Targoviste difera de la o clinica la alta, in functie de: cantitatea de acid folosita, producatorul fillerului, clinica si multe alte aspecte. Iata cateva tarife, pentru a sti ce buget sa aloci pentru augmentarea buzelor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
Alpha Beauty
Clinica-Verificata
1.300 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.300 Ron
 • Chirurgie plastica si medicina non-chirurgicala
 • Cosmetica faciala personalizata
 • Medici cu experienta si cu o pregatire vasta
 • Servicii medicale din diverse specialitati
 • Marirea buzelor cu acid hialuronic
 • Atmosfera placuta
Dr. Pascanu
1.700 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.700 Ron
 • Medic cu experienta vasta in domeniu
 • Tratamente chirurgicale si non-chirurgicale
 • Augmentarea buzelor cu acid hialuronic
 • Participa in mod frecvent la cursuri si simpozioane
 • Reduceri de pret la pachetele cu mai multe sedinte de tratament
 • Aparatura si materiale de ultima generatie
Derma Control
1.350 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.350 Ron
 • Medici cu experienta vasta
 • Tratamente chirurgicale si minim invazive
 • Dermatologie medicala si estetica
 • Tratamente cu acid hialuronic
 • Aparatura si materiale de ultima generatie
 • Personal atent si amabil
Centrul MediPlus
1.250 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.250 Ron
 • Diversitate a serviciilor medicale
 • Medic cu experienta in dermatologie
 • Personal amabil la receptie
 • Unele servicii sunt decontate prin CAS
 • Nu se respecta programarile
Dr. Cristina Ioannou
1.300 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.300 Ron
 • Medic cu vasta pregatire si experienta
 • Servicii de dermatologie si dermato-estetica
 • Marirea buzelor cu acid hialuronic de calitate superioara
 • Proceduri diverse, minim invazive
 • Buna comunicare cu pacientii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor din Targoviste unde iti poti pune acid hialuronic in buze

Iata care sunt cele mai bune clinici din Targoviste, specializate si in tratamentele de acid hialuronic in buze:

1. Alpha Beauty

La clinica Alpha Beauty de medicina regenerativa din Targoviste poti gasi tratamente celulare de ultima generatie si interventii biologice minim invazive, dar poti opta si pentru procedura de injectare acid hialuronic in buze. Alpha Beauty reprezinta divizia de beauty a brandului Alpha Medica, iar misiunea sa este de a trata afectiunile pielii si de a efectua tratamente de cosmetica organica si de infrumusetare corporala. Procedurile de chirurgie plastica si cele non-chirurgicale de infrumusetare sunt efectuate de catre dr. Cristina Berbecar-Zeca, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.

Pretul pentru marirea buzelor cu 1 ml de acid hialuronic porneste de la 1.300 de lei.

Unii dintre pacientii acestei clinici sustin ca aceasta este a doua lor casa, pentru ca se simt intampinati cu multa caldura si ca sunt ajutati sa-si rezolve problemele medicale prin tratamente de ultima generatie. Si in ceea ce priveste serviciul de estetica sunt aduse multumiri personalului de aici, pentru profesionalismul, priceperea si inclinatia catre rezolvarea rapida a tuturor solicitarilor pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre Alpha Beauty
Vezi Pareri

2. Dr. Ruxandra Pascanu

Dr. Ruxandra Pascanu este o alta optiune buna pentru tratamentele cu acid hialuronic in buze din orasul Targoviste. A absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti in 1997 si s-a specializat in Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva si Estetica in cadrul clinicii de chirurgie plastica a Spitalului Clinic de Urgenta din capitala, sub indrumarea prof. dr. Lascar. Pe langa activitatea din cabinetul personal, profeseaza si in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste. De asemenea, este membra a mai multor asociatii de renume, din tara si din strainatate, printre care European Society of Plastic and Aestetic Surgery.

Pretul pentru marirea buzelor cu 1 ml de acid hialuronic, la dr. Ruxandra Pascanu, din Targoviste este de 1.700 de lei.

Unii dintre pacientii medicului Ruxandra Pascanu si-au exprimat si pe internet aprecierile in privinta sa si a serviciilor pe care le ofera. Oamenii spun ca ii sunt recunoscatori pentru profesionalismul, grija si atentia oferite in cadrul procedurilor si ca din aceste motive rezultatele au fost pe masura asteptarilor.

3. Derma Control

In clinica Derma Control Targoviste, oferta de servicii este vasta, de la acid hialuronic in buze, la dermatochirurgie. Dr. Valentina Rosca a infiintat clinica din dorinta de a le oferi pacientilor sai tratamente la standarde inalte, efectuate intr-un mediu placut si in deplina siguranta. Indiferent ca au nevoie de o consultatie sau de tratamente invazive sau non-invazive din domeniul dermatologiei medicale sau estetice, pacientii le pot gasi la aceasta clinica. Tratamentele cu acid hialuronic sunt efectuate de dr. Rosca, dar si de ceilalti membri ai echipei medicale.

O sedinta de marire a buzelor cu acid hialuronic, 1 ml, costa 1.350 de lei.

Pacientii acestei clinici lauda in special serviciile dr. Rosca, pe care o numesc un medic priceput, care lucreaza cu finete si profesionalism. Pentru unii dintre cei care i-au trecut pragul, medicul a reprezentat o noua sansa la frumusete, prin tratamentele si procedurile de ultima generatie efectuate. Clientii au mai subliniat si ca aparatura din clinica este de ultima generatie, dar si ca intreg personalul este amabil si atent cu pacientii.

4. Centrul Medical MediPlus

Centrul medical MediPlus din Targoviste este o alta locatie pe care sa o iei in calcul pentru o interventie de acid hialuronic in buze. Grija fata de pacienti, echipa de medici experimentati, aparatura de ultima generatie sunt doar cateva dintre „armele” cu care clinica se mentine printre primele de acest gen de pe piata. In cadrul sau sunt abordate mai multe specialitati medicale: boli interne, cardiologie, dermatologie, endocrinologie, neurologie, obstetrica-ginecologie, ORL, pediatrie, pneumologie, urologie, fiind puse la dispozitie si servicii de imagistica. Tratamentele cu acid hialuronic sunt efectuate de catre dr. Alexandra Zota, medic specialist dermato-venerologie si cu competenta in dermato-cosmetica, laser in dermatologie, dermatoscopie.

Interventia de marire a buzelor cu acid hialuronic, 1 ml, costa 1.250 de lei la acest centru medical din Targoviste.

Sunt pareri impartite in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de MediPlus. Unii pacienti sustin ca au intalnit medici care nu comunica si care nu le ofera informatiile de care au nevoie, dar si ca nu se respecta programarile. Altii spun ca au avut parte de o experienta foarte placuta in clinica, datorita amabilitatii personalului si medicilor care isi dau tot interesul sa rezolve problemele cu care pacientii se prezinta in fata lor.

5. Dr. Cristina Ioannou

Dr. Cristina Ioannou este o alta varianta buna in Targoviste in materie de marirea buzelor cu acid hialuronic. Dr. Ioannou este medic specialist in dermato-venerologie si in dermatologie estetica. A obtinut diploma de medicina in cadrul Universitatii de Medicina Grigore T. Popa, Iasi, iar rezidentiatul l-a efectuat in sectia de dermato-venerologie a Spitalului Colentina din Bucuresti. De asemenea, este membru al Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie, precum si al Societatii Romane de Dermatologie, participand frecvent la conferinte nationale si internationale pe teme de anti-aging si dermatologie. In cabinetul din Targoviste, medicul ofera consultatii si tratamente pentru bolile dermatologice, efectueaza dermatoscopii, electrocauterizari, excizii, biopsii, dar si tratamente de infrumusetare.

Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml de acid hialuronic este de 1.300 de lei.

Locuitorii din Targoviste si din intreg judetul Dambovita care au apelat la serviciile acestui medic specialist sunt multumiti de modul cum au interactionat in cabinet si de rezultatele tratamentelor. Ei spun ca dr. Ioannou este amabila si le ofera informatiile de care au nevoie cu calm si profesionalism.

Concluziile noastre

Persoanele interesate de tratamentele cu acid hialuronic in buze au la dispozitie, in Targoviste, numeroase clinici la care pot apela. Investitiile in aparatura si materialele de ultima generatie, personalul medical bine pregatit, precum si conditiile puse la dispozitie contribuie la o experienta superioara, la finalul careia clientii se declara multumiti de alegerea facuta si de aspectul buzelor.