Meniu

Acid hialuronic buze Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca exista mai multe clinici de top in care sa-ti pui acid hialuronic in buze in Valcea? Citeste in continuare sa descoperi cinci dintre ele, unde medicii sunt experimentati in aceste proceduri si lucreaza cu fillere cu acid hialuronic de foarte buna calitate.

Augmentarea buzelor te ajuta nu doar sa obtii buze mai mari si mai pline, dar si o forma simetrica a lor. Trebuie insa sa te adresezi unui specialist cu experienta si o buna pregatire in domeniu, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Asadar, citeste in continuare pentru a afla unde, in Valcea, sunt clinici bune la care sa te programezi pentru marirea buzelor cu acid hialuronic.

Cat costa sa-ti pui acid hialuronic in buze in Valcea?

Pretul pentru injectarea acidului hialuronic in buze in judetul Valcea difera de la clinica la clinica, in functie de mai multi factori: producator, cantitatea de acid injectat, clinica, medic etc. In tabelul de mai jos poti sa vezi care sunt tarifele percepute de clinicile renumite pe aceasta piata:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
Ultratonique
Clinica-Verificata
890-1.250 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 890-1.250 Ron
 • Tratamente chirurgicale si non-chirurgicale
 • Injectari acid hialuronic de calitate de la producatori renumiti
 • Personal bine pregatit si atent
 • Bun raport calitate-pret
 • Aparatura performanta
 • Ambient relaxant
Dental House Clinic
900 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 900 Ron
 • Clinica dentara cu servicii de estetica faciala
 • Medici cu experienta
 • Augmentarea buzelor cu acid hialuronic
 • Locatie usor de gasit
 • Sistem de programare simplu
 • Echipamente si materiale moderne
Slim Line
1.100 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.100 Ron
 • Servicii complete de estetica faciala si corporala
 • Tratamente injectabile cu acid hialuronic
 • Personal cu experienta
 • Echipamente performante
 • Ambianta placuta
 • Locatie moderna si curata
Pasindora
1.350 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.350 Ron
 • Servicii de estetica dentara si faciala
 • Augmentarea buzelor cu acid hialuronic
 • Medici cu experienta
 • Locatie eleganta
 • Echipamente si materiale de calitate superioara
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Buna organizare
Afya Clinik
1.250 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.250 Ron
 • Clinica se afla la 500 de m de Spitalul Judetean
 • Servicii din mai multe specialitati medicale
 • Medici supraspecializati si cu experienta
 • Aparatura si materiale medicale de ultima generatie
 • Tratamente estetice chirurgicale si non-chirurgicale
 • Locuri de parcare
 • Curatenie si atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici din Valcea cu tratamente de injectare acid hialuronic in buze

Am identificat, in Valcea, cinci clinici care ofera tratamente injectabile de acid hialuronic in buze. Iata cateva informatii utile despre ele:

1. Ultratonique

Clinica Ultratonique din Valcea este pe piata din 2004, oferind atat tratamente de injectare acid hialuronic in buze, precum si altele la fel de populare: chirurgie plastica, terapii corporale, estetica medicala, dermatoscopie, camera hiperbara, cosmetica. Pentru augmentarea buzelor se folosesc fillere de calitate  de mai multe tipuri, produse in Italia, Suedia, Franta, Israel etc., pentru a le oferi clientilor cele mai bune alternative pentru buze cu un aspect mai plin, mai frumos si mai armonios.

Pretul pentru injectarea a 1 ml de acid hialuronic in buze este cuprins intre 890 de lei si 1.250 de lei.

Atat in ceea ce priveste injectarea buzelor cu acid hialuronic, cat si alte tratamente estetice, aceasta clinica este foarte apreciata in randul celor care au beneficiat de serviciile sale. Oamenii spun ca rezultatele obtinute au fost uneori chiar peste asteptari, ca personalul este foarte bine pregatit si atent, dand totodata dovada de amabilitate si respect pentru fiecare client. In plus, au mai fost remarcate si alte aspecte: aparatura moderna, bun raport calitate-pret, ambient relaxant.

Vezi parerile pacientilor despre Ultratonique 
Vezi Pareri

2. Dental House Clinic

Acesta clinica stomatologica din Valcea le ofera clientilor si  tratamente de infrumusetare prin injectarea de acid hialuronic in buze, in cadrul serviciului de estetica faciala. Asadar, pe langa clasicele consultatii si tratamente stomatologice (endodontie, protetica, parodontologie, chirurgie dentara, pedodontie, ortodontie), sunt puse la dispozitie si proceduri de augmentare a buzelor, tratamentul zambetului gingival, terapia vampir, mezoterapie sau tratamente contra ridurilor. Tratamentele de estetica faciala sunt realizate de catre dr. Mihaela Dutu, medic specialist estetica faciala, dermatologie si dermatologie corectiva.

Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml de acid hialuronic porneste de la 900 de lei.

In recenziile de pe internet, clientii se declara multumiti de serviciile clinicii, punctand in mod special urmatoarele calitati: locatia usor de gasit, locuri de parcare, echipamente moderne, preturi decente, curatenie, sistem de programare simplu. Nu in ultimul rand, valcenii se declara cuceriti de atitudinea si profesionalismul medicilor, care le ofera toata atentia si ii fac sa se simta confortabil, atat pe scaunul de la stomatologie, cat si in cazul procedurilor estetice.

3. Slim Line

La Slim Line – Valcea sunt oferite solutii complete de estetica faciala si corporala, de la acid hialuronic in buze, pana la rejuvenare faciala si remodelare, slabire localizata sau epilare definitiva. Tratamentele injectabile cu acid hialuronic se efectueaza cu fillere de calitate superioara Juvederm, Teoxane, Teosyal. Tratamentele sunt realizate de personal specializat si cu experienta in domeniu. Clinica Slim Line mizeaza pe atentia la detalii si pe echipamentele performante, astfel incat sa le ofere clientilor tratamente eficiente si rezultate pe masura asteptarilor.

Pretul pentru injectarea a 1 ml de acid hialuronic in buze este de 1.100 de lei.

Aprecierile la adresa acestei clinici sunt legate in special de: profesionalismul si atitudinea amabila a personalului, locatia moderna si curata, atmosfera relaxanta. Clientii mai spun ca au obtinut rezultate foarte bune atat in augmentarea buzelor, cat si in cazul altor servicii: epilare definitiva, tratamente pentru ten, slabire localizata.

4. Pasindora

Pasindora by Oana Deaconu este o clinica in care specialistii folosesc tehnologii moderne pentru a oferi tratamente de ultima generatie, inclusiv de injectare a acidului hialuronic in buze sau riduri. Serviciile Pasindora sunt atat din domeniul esteticii dentare, dar tin si de estetica faciala. Interventiile de marire a buzelor cu acid hialuronic implica anestezie locala si dureaza o jumatate de ora. Echipa medicala a clinicii este numeroasa si specializata, din ea facand parte si dr. Roxana Craciun, medic specialist in chirurgie generala si estetica faciala, cu experienta formata in spitale din tara si din strainatate.

Pretul pentru injectarea a 1 ml de acid hialuronic in buze porneste de la 1.350 de lei.

Parerile clientilor sunt in majoritate apreciative in cazul clinicii Pasindora. Valcenii spun ca in aceasta locatie s-au simtit rasfatati, tratati in conditii bune, remarcand curatenia exemplara, buna organizare si aparatura de ultima generatie. In plus, se spune si ca preturile sunt acceptabile si ca atmosfera este placuta.

5. Afya Clinik

Serviciile puse la dispozitie de Afya Clinik din Valcea sunt din diverse specialitati medicale: ortopedie-traumatologie, cardiologie, chirurgia mainii, chirurgie plastica, dermatologie, medicina estetica, printre tratamente fiind si cele de injectare a acidului hialuronic in buze sau in ridurile fine. Clinica a fost infiintata de cativa doctori care si-au dorit servicii medicale de excelenta in Ramnicu Valcea, alegand in acest sens o echipa de medici supraspecializati si facand achizitii de aparatura de ultima generatie. Medicul la care te poti programa pentru tratamentele estetice este dr. Amit Beedasy, medic specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, dar si la dr. Alina Mitcan (medic specialisti chirurgie plastica,e stetica si microchirurgie reconstructiva) sau la dr. Alina Tomoiu, medic dermatolog.

Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml de acid hialuronic porneste de la 1.250 de lei.

Pacientii spun, in majoritate, ca serviciile acestei clinici din Ramnicu Valcea sunt de buna calitate, pentru ca medicii sunt implicati, profesionisti si dedicati meseriei. Valcenii considera ca medicii de aici sunt „medici de top” care, pentru ca au experienta in clinicile din strainatate, vin cu o abordare noua, pro-pacient. Mai sunt de asemenea apreciate si alte aspecte: locatia accesibila, locuri de parcare rezervate pentru clientii clinicii, curatenia si atmosfera placuta.

Concluziile noastre

Cei care au in plan sa-si puna pentru prima data acid hialuronic in buze in Valcea sau care cauta sa- inlocuiasca specialistul la care au efectuat aceste tratamente au la dispozitie numeroase alternative. In acest judet, si cu precadere in municipiul Ramnicu Valcea, sunt numeroase clinici moderne care ofera acest serviciu, fie ca vorbim de clinici cu mai multe specialitati medicale, clinici de infrumusetare sau clinici dentare.

In toate locatiile prezentate in acest articol sunt specialisti cu experienta, care lucreaza cu echipamente si cu fillere cu acid hialuronic de foarte buna calitate, de la producatori de top. Astfel, poti avea garantia unor proceduri cu rezultate bune, care sa te multumeasca si care sa reziste mai multe luni.