Meniu

Augmentare buze Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti buze mai pline, mai senzuale, cu un aspect intinerit si vrei sa poti conta pe serviciile unui salon profesionist pentru augmentare buze in Brasov. Daca nu stii unde sa mergi pentru procedura de infrumusetare la care visezi, in articolul de fata vei gasi informatii despre centrele specializate din oras, in care sa poti gasi metode moderne de tratament, produse de calitate si personal competent.

Citeste textul pana la final si afla care sunt cele mai potrivite optiuni in Brasov pentru augmentarea buzelor si unde trebuie sa mergi pentru a obtine rezultatele asteptate.

Cat costa procedura de augmentare buze in Brasov?

Ca in cazul oricarui alt serviciu, inainte de a merge la un salon pentru augmentare buze in Brasov, ai nevoie de informatii despre tarifele practicate. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor de infrumusetare catre care ai putea sa te indrepti pentru marirea buzelor, precum si pretul practicat pentru procedura.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Augmentare buze
Rating
Website
aBeauty Clinique
Clinica-Verificata
1.894 Ron
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic este 1.894 Ron
 • Servicii premium
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal profesionist si competent
 • Produse de calitate
 • Rezultate excelente ale procedurilor
 • Curatenie ireprosabila
 • Ambient elegant
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
Dr. Beauty
1.000 Ron
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic porneste de la 1.000 Ron
 • Locatie accesibila
 • Aparatura moderna
 • Produse de calitate
 • Proceduri de succes
 • Atmosfera primitoare
 • Consiliere de estetica
 • Aspect natural in urma interventiilor
Afrodite Aesthetic
790 Ron
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic porneste de la 790 Ron
 • Servicii de calitate
 • Orientare catre client
 • Ambient placut
 • Medici profesionisti
 • Rabdare, empatie si amabilitate fata de clienti
 • Proceduri de tratament reusite
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 saloane in care poti face augmentare buze in Brasov

Inainte de a te programa la procedura de augmentare buze in Brasov, vrei sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere pentru frumusetea ta si ca mergi la un salon sau la o clinica de estetica cu standarde inalte. Pentru aceasta ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, despre dotarile de care dispun clinicile din top, despre competentele personalului si despre gradul de satisfactie a clientilor. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsurile la multe dintre intrebarile tale.

1. aBeauty Clinique

aBeauty Clinique este cea mai mare retea de clinici de estetica noninvaziva din Romania, deservita de un colectiv bine pregatiti alcatuit din medici specialisti, chirurgi plasticieni si dermatologi, care pun la dispozitia clientilor o gama vasta de proceduri de infrumusetare: epilare definitiva, tratamente corporale pentru slabire, tonifiere, anticelulitice, tratamente faciale, lifting, mezoterapie, ameliorare riduri si acnee, augmentare buze, lifting cu fire, injectare cu acid hialuronic si toxina botulinica, tratamente pentru par si scalp. Pentru augmentare buze se utilizeaza acid hialuronic Amalian, un produs de calitate superioara fabricat in Germania, pentru rezultate mai bune si un risc scazut de migrare sau distribuire neomogena. aBeauty Clinique are o experienta de peste 11 ani pe piata serviciilor de estetica din Romania si functioneaza cu centre in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea si Timisoara.

Pentru 1 ml de acid hialuronic, pretul este de 1397 de lei, preț redus de la 1894 de lei pentru unele dintre clinicile din retea, printre care si cea din Brasov. Clientii care urmaresc paginile de social media ale clinicii, au o extra-reducere de 100 de lei.

aBeauty Brasov inregistreaza un grad ridicat de satisfactie din partea clientilor, care sunt multumiti de serviciile premium, de aparatura de ultima generatie si produsele de lux utilizate, de profesionalismul si competentele personalului, precum si de rezultatele excelente ale procedurilor, inca de la primele sedinte. Clinica se remarca si prin curatenia ireprosabila si ambientul elegant.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Dr. Beauty

Dr. Beauty este clinica de infrumusetare din Brasov, infiintata de dr. Floredana Sav, medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, si ofera o paleta larga de tratamente estetice: injectare acid hialuronic pentru augmentare buze, rinocorectie, umplere santuri nazolabiale, umplere cearcane sau volumizare pometi, injectare botox, diverse tratamente pentru piele, tratamente de estetica corporala si chirurgie estetica. In aceasta clinica se pot accesa si servicii decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate, pentru pacientii asigurati in sistemul public: pansamente plagi, pansamente arsuri, excizie lipoame, alunite, electrocauterizare papiloame, scoatere fire de sutura.

Augmentarea buzelor are in acest centru un pret care porneste de la 1000 de lei pentru 1 ml. Acelasi pret il vei achita daca vrei sa scapi de ridurile fumatorului, prin acelasi tratament cu acid hialuronic.

Aparatura moderna, produsele de calitate utilizate, precum si experienta si buna pregatire a medicului garanteaza succesul procedurilor de tratament de la Dr. Beauty. Centrul de estetica medicala este apreciat pentru locatia accesibila, atmosfera primitoare, consilierea pe care o acorda medicul si atentia acestuia pentru obtinerea unui aspect natural in urma interventiilor estetice.

3. Afrodite Aesthetic

Sub numele Zeitei Frumusetii functioneaza in Brasov, in Bucuresti si in Constanta Clinica Afrodite Aesthetic, care promoveaza o estetica faciala si corporala bazata pe un aspect natural, ca obiectiv al tuturor procedurilor de infrumusetare practicate: chirurgia estetica, injectari cu acid hialuronic – augmentare buze, injectare toxina botulinica si alte proceduri de infrumusetare noninvazive. Afrodite Aesthetic este printre primele clinici din tara in domeniul chirurgiei estetice si se recomanda prin profesionalismul unei echipe alcatuite din medici specialisti in chirurgie plastica si estetica si dermatologie, aparatura performanta si tehnicile moderne de tratament. 

Injectarea unui volum de 1 ml de acid hialuronic in buze te va costa aici intre 790 de lei, pentru produsul Skin F24, si 1200 de lei pentru Teosyal Kiss. La orice acid sau pachet (acid + botox) achizitionat vei primi gratuit o sedinta masca LED tratament fotoni pentru fata si gat, anti-imbatranire, anti-acnee sau pentru lifting.

Clinica Afrodite Aesthetic este apreciata pentru calitatea serviciilor, pentru dotarile moderne, ambientul placut, profesionalismul si rabdarea medicilor, empatia si amabilitatea intregului personal, proceduri de tratament reusite si orientarea catre client.

Concluzii

Daca vrei sa beneficiezi de un tratament reusit de augmentare buze in Brasov, prin injectare cu acid hialuronic de calitate, printr-o procedura nedureroase si executata de un medic profesionist, specialist in estetica medicala, chirurgie plastica sau dermatologie, te vei adresa clinicilor din clasamentul prezentat in acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei gasi aici standarde ridicate de lucru, o atmosfera primitoare si personal amabil si atent la nevoile clientilor.