Augmentare buze Brasov

Actualizat pe:

Orasul cu un potential turistic crescut nu este doar un loc vizitat pentru obiectivele sale turistice de un real interes, ci este si un oras in care se pot gasi o multime de clinici de augmentare buze in Brasov, cu un personal medical implicat si experimentat.

Medicii care au experienta vasta in procedura de augmentare a buzelor in Brasov stau la dispozitia tuturor pacientilor care vor sa faca o adevarata schimbare in viata lor prin servicii calitative la preturi accesibile. Daca si tu te numeri printre aceste persoane, asigura-te ca gasesti o clinica potrivita, in cadrul careia isi desfasoara activitatea un personal profesionist.

Unde poti sa mergi pentru efectuarea procedurii de augmentare a buzelor in Brasov?

Unul dintre motivele pentru care femeile (dar si barbatii) opteaza pentru procedura de augmentare a buzelor in Brasov consta in obtinerea unor buze pline si care sa fie intr-o armonie placuta cu restul fetei. Dupa o anunita varsta, buzele tind sa se subtieze si sa capete, de cele mai multe ori, un aspect nedorit. Multumita medicilor esteticieni, acest aspect poate sa fie ameliorat fara durere si intr-un timp scurt.

Daca si tu esti in cautarea unei clinici de medicina estetica din Brasov care sa ofere astfel de servicii, poti lua in considerare variantele prezentate ulterior in articol.

1. aBeauty Clinique

aBeauty Clinique este un centru de estetica localizat in Brasov care ofera servicii complete si care nu solicita preturi ridicate. Pacientii au posibilitatea de a opta pentru serviciul de augmentare a buzelor, care, in cadrul acestei clinici, se efectueaza prin injectarea acidului hialuronic la nivelul buzelor. Produsele si echipamentele utilizate sunt calitative si au capacitatea de a contribui la obtinerea unor rezultate de care pacientul sa se declare multumit.

Servicii si tarife:

• marire buze cu acid hialuronic Amalian – 1292 lei (1 ml);
• marire buze cu acid hialuronic Juvederm – 1754 lei (1 ml);
• marire buze cu acid hialuronic Regenovue Deep Plus – 1292 (1,1 ml).

2. Skin Laser Clinic

Skin Laser Clinic este o clinica de estetica si dermatologie, amplasata in Brasov, in care pacientii au ocazia de a opta pentru serviciul de augmentare a buzelor. Conform site-ului web, rezultatele se observa la scurt timp de la aplicare si raman vizibile pentru aproximativ 6-12 luni. De asemenea, este important de mentionat faptul ca procedura nu este dureroasa, astfel, nu este necesara anestezia.

Servicii si tarife:

• Filorga Soft Lips 1 ml – 1450 lei;
• Juvederm Ultra 2 0,55 ml – 1200 lei;
• Juvederm Ultra 3 1 ml – 1450 lei;
• Juvederm Volbella 1 ml – 1690 lei;
• Juvederm Volift 1 ml – 1690 lei.

3. Beauty Lift

Beauty Lift este un centru de estetica din Brasov, care cuprinde o paleta larga de servicii avantajoase pentru clienti, printre care se numara si procedura de marire a buzelor prin intermediul injectarii acidului hialuronic. Potrivit site-lui web, interventia se inscrie in categoria procedurilor minim invazive, fara sa provoace disconfort sau dureri.

In cazul in care si tu iti doresti sa apelezi la serviciile unei clinici estetice pentru procedura de marire a buzelor, poti consulta variantele prezentate in randurile de mai sus unde vei intalni un personal experimentat si bine pregatit.