Meniu

Augmentare buze Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot mai multe femei recurg la diverse proceduri de augmentare a buzelor in Constanta, cele mai apreciate si frecvente fiind injectarile cu acid hialuronic. Daca vrei sa te bucuri de un contur mult mai bine pronuntat al buzelor si de riduri cat mai estompate la nivelul colturilor gurii, injectarea cu acid hialuronic poate fi o optiune care iti va fi de un real ajutor. Din fericire, exista o multime de clinici de infrumusetare in orasul maritim la care poti apela pentru a te bucura de toate rezultatele pe care ti le doresti. Pentru cele care se tem de durere, este important de mentionat ca procedura estetica nu este dureroasa si nici nu dureaza mult. Tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de indicatiile medicului specialist pentru a te bucura cat mai mult timp de rezultatele obtinute.

Parcurge articolul pana la final si descopera trei clinici de incredere din Constanta la care poti apela pentru a te bucura de o procedura ireprosabila de marire a buzelor. Iata care sunt, de asemenea, si preturile practicate.

Care este pretul procedurii de augmentare a buzelor in Constanta?

Stim cat de important este pentru tine sa fii la curent cu cele mai noi informatii legate de clinicile din Constanta, asa ca mai jos ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele percepute pentru augmentarea buzelor. Afla, de asemenea, si care este denumirea clinicilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Augmentare buze
Rating
Website
aBeauty Clinique
Clinica-Verificata
1.894 Ron
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic este 1.894 Ron
 • Servicii de calita
 • Personal implicat
 • Echipamente performante
 • Produse premium
 • Interventii estetice personalizate
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Clinica Aesthetica
2.000 Ron
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic este 2.000 Ron
 • Echipamente moderne
 • Servicii ireprosabile
 • Buna pregatire
 • Implicare si profesonalism
 • Tratamente estetice eficiente
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
AUM Estetic Clinique
1.850 Ron
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic este 1.850 Ron
 • Interactiune placuta cu personalul
 • Echipamente moderne
 • Produse premium
 • Tratamente personalizate
 • Rezultate excelente
 • Amenajare cu bun gust
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in procedura de augmentare a buzelor in Constanta

Vrei sa te bucuri de rezultate excelente, asa ca esti in cautarea clinicilor apreciate in procedurile estetice, cum ar fi cele de augmentare a buzelor in Constanta? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile prezentate in cele ce urmeaza, pentru a descoperi care sunt centrele de infrumusetare la care poti merge:

1. aBeauty Clinique

aBeauty Clinique este o retea de centre de infrumusetare care dispune de o echipa de peste 50 de specialisti in medicina estetica in orasele mari ale tarii, cum ar fi Bucuresti, Oradea, Constanta, Timisoara, Cluj, Brasov etc. unde poti beneficia de injectari cu acid hialuronic pentru augmentarea buzelor. Clinica asigura servicii complete de beauty in Constanta, dispunand de produse de o calitate superioara. Acidul hialuronic Amalian folosit de specialisti asigura o hidratare de 100%, tehnologie cross-linked si puritate maxima, pentru o rezistenta crescuta in timp si pentru un efect de umplere de lunga durata.

Pretul aplicat pentru procedura de augmentare a buzelor cu 1 ml de acid hialuronic Amalian este de 1.894 lei. Daca vrei sa faci o schimbare semnificativa, poti lua in considerare si injectarea cu acid hialuronic pentru estomparea ridurilor, al carei pret este tot de 1.894 lei pentru 1 ml.

Clinica de ingrijire a pielii este apreciata pentru serviciile de calitate pe care le ofera, dar si pentru nivelul ridicat de implicare a personalului. Avand la dispozitie echipamente performante si produse premium, specialistii elaboreaza interventii estetice personalizate, ale caror rezultate obtinute sunt intotdeauna excelente. In plus, atmosfera este primitoare, iar curatenia impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Clinica Aesthetica

Clinica Aesthetica din Constanta asigura servicii concepute special pentru sanatatea orala si tratamente de estetica faciala, printre care se numara si augmentarea buzelor prin injectarea acidului hialuronic. Unitatea a fost infiintata la initiativa dr. Corina Jula Cazacu, medic dentist. Aceasta a absolvit Facultatea de Medicina Dentara si Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta. A urmat apoi un stagiu de asistenta in Clinica Dr. Peter Alexander Weisz din Germania, iar apoi a dobandit competenta in implantologie in cadrul Universitatii Carol Davila Bucuresti. De asemenea, a devenit membra a societetii WOSIAM si a obtinut titlul de Cercetator Stiintific grad III, prioritizand procedurile estetice si tratamentele fara durere.

Pretul pentru o augmentare a buzelor cu acid hialuronic este de 2.000 lei. Cu toate acestea, inainte de a face procedura estetica, cel mai bine ar fi sa te programezi si pentru o consultatie estetica, pentru a solicita sfaturi si indrumari de specialitate. Costul sau este de 150 lei.

Clinica medicala este echipata cu toate aparaturile si echipamentele necesare pentru ca serviciile stomatologice si estetice sa fie desfasurate ireprosabil. Pentru ca dispune de specialisti cu o buna pregatire in domeniu, care dau dovada de implicare si profesionalism, tratamentele estetice sunt eficiente, rezultatele obtinute fiind excelente. In plus, atmosfera este primitoare, iar curatenia impecabila, fiecare pacient simtindu-se confortabil.

3. AUM Estetic Clinique

In completarea centrelor de estetica de mai sus iti prezentam si AUM Estetic Clinique din Constanta, unde se practica interventiile de chirurgie estetica, plastica, chirurgia mainii si injectologie, fiind o varianta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de procedura de augmentare a buzelor. Membrii echipei sunt medici implicati, cu o buna pregatire in domeniu si cu multiple performante, care folosesc produse medicale si eficiente de umplere, de la firme de incredere: Juvederm (Ultra 3, Volift, Voluma, Volbella), Restylane (Vital light, Volite, Volyme, Defyne).

Pretul pentru o injectare cu acid hialuronic porneste de la 1.250 lei pentru 0.6 ml Juvederm Volift si ajunge la 1.850 lei pentru 1 ml Juvederm Volift / Voluma / Volbella / Restylane Defyne.

Clinica este apreciata pentru serviciile pe care le ofera, fiecare pacient bucurandu-se de o interactiune placuta cu personalul. Pentru ca se folosesc echipamente moderne si produse premium, tratamentele estetice sunt atent personalizate, astfel incat rezultatele obtinute sa fie de fiecare data excelente. In plus, atmosfera este primitoare si confortabila, iar amenajarea cu bun gust.

Concluzii

Iti doresti sa te bucuri de buze pline de volum si cu un contur armonios, asa ca vrei sa apelezi la clinicile de medicina estetica unde se practica procedura de augmentare a buzelor in Constanta? Atunci te incurajam sa apelezi la cele trei clinici amintite anterior, unde vei beneficia de servicii impecabile, dar si de rezultatele dorite.