Meniu

Augmentare buze Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o modalitate de augmentare a buzelor in Oradea care sa te avantajeze? Atunci te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi care sunt clinicile din oras specializate in medicina estetica si infrumusetare, dar si care sunt procedurile puse in aplicare la ora actuala. Cea mai comuna modalitate prin care te poti bucura de buze cu un contur voluminos este injectarea cu acid hialuronic. La aceasta se adauga si adipoimplantul (injectarea grasimii proprii), care se efectueaza in cadrul cabinetului de chirurgie estetica. Oricare ar fi optiunea catre care iti indrepti atentia, rezultatele obtinute sunt excelente, obtinand efectul dorit. Tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de indicatiile medicului specialist cu privire la perioada de dupa procedura, astfel incat totul sa decurga in parametri optimi.

Citeste mai departe si afla care sunt clinicile din Oradea la care poti apela cu incredere pentru a te bucura de buze pline de volum si cu un aspect natural in acelasi timp. Stim cat de important este pentru tine sa te bucuri de efectele dorite, asa ca in cele ce urmeaza iti vom prezenta doar unitatile medicale puternic frecventate si apreciate.

Cat costa procedura de augmentare a buzelor in Oradea?

Inainte de a te programa pentru procedura de augmentare a buzelor in Oradea, te incurajam sa te informezi corespunzator cu privire la preturile practicate. Citeste mai departe si descopera care sunt tarifele percepute pentru interventia estetica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Augmentare buze
Rating
Website
aBeauty Clinique
Clinica-Verificata
1.894 Ron
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic este 1.894 Ron
 • Servicii de calitate
 • Relatie medici-pacienti productiva
 • Aparaturi performante
 • Produse premium
 • Tratamente estetice excelente
 • Personal amabil
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
Dr. Paul Nistor
1.000 Ron
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic este 1.000 Ron
 • Implicare si empatie
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Atitudine pozitiva
 • Produse premium
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
 • Curatenie impecabila
Estetis Clinic
1.500 Ron
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic este 1.500 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Interventii chirurgicale ireprosabile
 • Rezultate impecabile
 • Proceduri estetice excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Personal amabil si empatic
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in augmentarea buzelor in Oradea

In cele ce urmeaza vrem sa iti prezentam cele trei centre de infrumusetare unde poti merge cu incredere pentru procedura de augmentare a buzelor in Oradea. Parcurge articolul pana la final si afla tot ce trebuie sa stii pentru a beneficia de rezultatele dorite, dar si de un mediu primitor, in prezenta unor specialisti cu o buna pregatire in domeniu:

1. aBeauty Clinique

aBeauty Clinique este un centru de infrumusetare din Oradea specializat in tratamente faciale, corporale, proceduri estetice, sedinte de epilare definitiva cu laser, tratamente estetice, injectari pentru estomparea ridurilor, dar si pentru augmentarea buzelor. Cu o experienta de peste 11 ani in medicina estetica si infrumusetare, cei peste 50 de membri ai echipei reusesc sa elaboreze tratamente estetice moderne, in conformitate cu asteptarile pacientilor. Dupa consultarea de specialitate, poate incepe procedura de marire a buzelor, care, in cadrul clinicii se efectueaza prin injectarea acidului hialuronic Amalian. Pe langa ca asigura 100% hidratare si biocompatibilitate sporita, tratamentul estetic este prevazut si cu o tehnologie cross-linked (care contribuie la o durabilitate ridicata a efectului de umplere).

Pretul pentru o injectare cu acid hialuronic Amalian pentru augmentarea buzelor este de 1.894 lei. Daca te intereseaza si tratamentul de estompare a ridurilor prin injectarea acidului hialuronic, pretul pentru 1 ml este tot de 1.894 lei.

Salonul de infrumusetare este apreciat pentru serviciile de calitate pe care le ofera, relatia dintre medici si pacienti fiind una productiva. Avand in vedere ca se folosesc aparaturi performante si produse premium, tratamentele estetice sunt de fiecare data excelente. Personalul este amabil, zambitor si bine pregatit atat in interactiunea cu pacientii, cat si in desfasurarea procedurilor estetice, avand grija sa asigure o atmosfera primitoare si confortabila.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Dr. Paul Nistor

Cabinetul Dr. Paul Nistor din Oradea este specializat in chirurgie estetica si tratamente eficiente de augmentare a buzelor, pentru o conturare plina de volum a acestora. Dr. Paul Nistor este medic sef de Sectie Chirurgie Plastica si Estetica din cadrul Spitalului Pelican Oradea, cu o experienta de 6 ani la clinica de prestigiu si renume mondial Weymouth, din centrul Londrei. In prezent, este membru activ in Societatea Romana de Chirurgie Estetica (SRCE) si in Societatea  Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica (ISAPS). Pe langa procedurile chirurgicale, medicul este specializat si in interventiile estetice de injectare a buzelor cu acid hialuronic de calitate.

Pretul pentru augmentarea buzelor cu acid hialuronic este de 1.000 lei (200 euro). Daca este pentru prima daca cand recurgi la acest tratament estetic, cel mai bine ar fi sa te programezi si pentru o consultatie de specialitate, care este 300 lei.

Domnul doctor da dovada de implicare, atentie la detalii, empatie si profesionalism, avand o atitudine pozitiva la fiecare interactiune cu pacientii. Pentru ca are la dispozitie produse premium, toate procedurile estetice sunt adaptate cu succes in functie de necesitatile tuturor, rezultatele obtinute fiind mereu excelente. In plus, atmosfera este primitoare, amenajarea placuta, iar curatenia impecabila.

3. Estetis Clinic

Estetis Clinic este o alta clinica de infrumusetare din Oradea la care poti merge cu incredere daca vrei sa beneficiezi de procedura de augmentare a buzelor. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2006 la initiativa dr. Serban Porumb, medic primar in chirurgie plastica si reconstructiva. Cu numeroase certificate, diplome si atestate, medicul are o experienta internationala de exceptie in cei 23 de ani in chirurgia plastica si estetica, fiind considerat lider expert in interventiile de rinoplastie si chirurgia sanului. Are peste 6 ani de experienta in Comunitatea Europeana si in SUA, avand peste de 12.000 de interventii chirurgicale la activ. In cadrul acestei clinici, specialistii care se ocupa de procedura de marire a buzelor folosesc fillere, produse de umplere.  

Pretul pentru o augmentare a buzelor cu acid hialuronic este de 1.500 lei. Daca este pentru prima data cand recurgi la aceasta procedura estetica, cel mai bine ar fi sa te programezi pentru o consultatie de specialitate, care costa 300 lei, pentru a afla tot ce trebuie sa stii despre remodelarea buzelor cu acid hialuronic.

Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, toate interventiile chirurgicale estetice practicate in cadrul clinicii sunt ireprosabile, pacientii beneficiind de servicii impecabile. Procedurile estetice sunt excelente, atmosfera primitoare, iar personalul amabil si empatic, asigurand tuturor celor care calca pragul cabinetului o atmosfera primitoare.

Concluzii

Vrei sa mergi la o clinica specializata in procedura de augmentare a buzelor in Oradea, unde sa ai parte de servicii de inalta calitate si rezultate excelente? Indreapta-ti atentia catre cele trei clinici amintite mai sus si bucura-te de buze pline, cu un contur bine definit si cu efecte placute de lunga durata.