Meniu

Operatie micsorare stomac Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Acest articol iti prezinta mai multe detalii despre operatia de micsorare a stomacului in Arad si despre medicul la care poti apela pentru aceasta investigatie chirurgicala. Aceasta este o procedura pe care medicii o recomanda pacientilor in cazul carora alte metode de pierdere in greutate nu au functionat si in cazul carora obezitatea este insotita de afectiuni, cum ar fi hipertensiunea arteriala si diabetul de tip 2.

Operatia poate fi necesara atat pentru ameliorarea acestor probleme de sanatate, cat si din motive estetice. Daca ai luat decizia de a face aceasta operatie, urmatorul pas este sa gasesti un medic bun si sa afli ce costuri implica interventia. Acest articol isi propune sa le raspunda la intrebari persoanelor care sunt din Arad si vor sa faca operatie de misorare a stomacului.

Cat costa sa faci operatie de micsorare a stomacului in Arad?

Preturile din Arad pentru operatia de micsorare a stomacului sunt similare cu cele din alte orase. Iata spre care clinica te poti orienta si care sunt costurile pe care le implica aceasta interventie chirurgicala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie Micsorare stomac
Rating
Website
Doctor Dejeu
Clinica-Verificata
23.000 Ron
  • Pretul Operatiei de Micsorare a stomacului porneste de la 23.000 Ron
  • Servicii de inalta calitate
  • Echipa de medici cu experienta vasta
  • Interventii de succes
  • Tehnici operatorii moderne
  • Profesionalism, seriozitate si atentie la nevoile pacientului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru operatia de micsorare stomac in Arad

La o cautare pe Google, vei observa ca nu exista foarte multe clinici in Arad unde se fac operatii de micsorare a stomacului. Totusi, exista o echipa de medici foarte buni la care poti apela daca trebuie sa faci aceasta interventie:

Doctor Dejeu

Echipa Doctor Dejeu ofera posibilitatea pacientilor din Arad de a beneficia de operatia de micsorare a stomacului, fiind cea mai cautata echipa din Romania la capitolul chirurgie bariatrica. Din echipa fac parte dr. Danut Dejeu, care este doctor in medicina, cadru didactic la Universitatea din Oradea si sef al sectiei de chirurgie oncologica si generala la Spitalul Clinic de Urgenta din Oradea. Din echipa care isi desfasoara activitatea in 5 orase din Romania face parte si dr. Viorel Dejeu. Medic primar chirurg, acesta detine titlul de Chirurg de Excelenta in Chirurgia Bariatrica si Metabolica, fiind sef al departamentului de chirurgie bariatrica si metabolica. Acesta e doctor in medicina si teza lui s-a concentrat pe efectele chirurgiei bariatrice, iar impreuna cu dr. Danut Dejeu efectueaza anual sute de interventii chirurgicale.

Pretul interventiei de micsorare a stomacului este de aproximativ 23.000 lei.

Echipa Doctor Dejeu este foarte apreciata de pacienti, care si-au exprimat recunostinta si multumirea fata de medici pe mai multe platforme online. Acestia spun ca interventiile le-au oferit mai multa incredere in sine si chiar le-au salvat viata. Medicii folosesc tehnici operatorii moderne, iar pacientii nu simt durere sau disconfort. Profesionalismul, dedicarea si atentia la nevoile pacientului sunt cateva dintre calitatile membrilor acestei echipe. Colectivul este deschis si pune pacientul pe primul loc, lucru ce denota profesionalism si seriozitate.

Vezi parerile pacientilor despre Doctor Dejeu
Vezi Pareri

Concluzii

Desi optiunile nu sunt la fel de numeroase ca in alte localitati din Romania, persoanele din Arad au la dispozitie serviciile unor medici profesionisti, care se ocupa de operatia de micsorare a stomacului si care sunt renumiti in toata tara pentru experienta si rezultate.