Meniu

Operatie micsorare stomac Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai incercat toate recomandarile medicului nutritionist pentru pierderea in greutate, dar ai ajuns la concluzia ca cel mai eficient pentru tine ar fi sa recurgi la o operatie de micsorare stomac in Bucuresti? Atunci iti recomandam sa citesti in continuare, pentru ca iti vom prezenta cinci cabinete medicale catre care iti poti indrepta atentia, unde vei primi toate indicatiile si informatiile necesare cu privire la o astfel de procedura. Inainte de a face maretul pas, asigura-te ca ai discutat in prealabil cu medicul specialist toate aspectele importante si ca stii care sunt etapele unei astfel de interventii chirurgicale. 

Daca alegi sa vii in Bucuresti pentru aceasta interventie, trebuie sa stii ca ai facut alegerea potrivita. In capitala exista o multime de clinici si cabinete specializate pe care le poti lua in considerare si care iti vor fi de un real ajutor pentru obtinerea rezultatelor mult visate. Parcurge articolul in continuare si afla care sunt optiunile pe care ti le sugeram.

Care este pretul unei operatii de micsorare stomac in Bucuresti?

Inainte de a te hotari sa apelezi la ajutorul unei clinici specializate in chirurgie bariatrica unde sa optezi pentru o operatie de micsorare a stomacului in Bucuresti, iti recomandam sa te documentezi cu privire la preturile aplicate. De obicei, costurile necesare pentru efectuarea unei astfel de interventii chirurgicale sunt suficient de ridicate. Iata, conform tabelului, care sunt tarifele la care trebuie sa te astepti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie Micsorare stomac
Rating
Website
Dr. Sireteanu
Clinica-Verificata
19.320 Ron
 • Pret Operatie Micsorare stomac 19.320 Ron
 • Rating ridicat
 • Rezultate excelente
 • Interventie chirurgicala eficiente de micsorare a stomacului
 • Personal amabil
 • Profesionalism, implicare si seriozitate
 • Comunicarea ireprosabila
Dr. Stefan Tuca
19.750 Ron
 • Pret Operatie Micsorare stomac 19.750 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Interventie chirurugicala in parametri de siguranta
 • Atmosfera primitoare
 • Programarile sunt respectate
 • Interventia de micsorare a stomacului este atent efectuata
Dr. Mihai Ionescu
22.700 Ron
 • Pret Operatie Micsorare stomac 22.700 Ron
 • Interventie precisa de micsorare a stomacului
 • Echipamente si aparaturi de o performanta inalta
 • Rezultate eficiente pe termen lung
 • Atmosfera placuta si plina de intelegere
 • Experienta de peste 20 de ani in chirurgie
Dr. Gabriel Matei
19.320 Ron
 • Pret Operatie Micsorare stomac 19.320 Ron
 • Implicare si profesionalism
 • Experienta vasta in domeniul chirurgiei
 • Solutii personalizate
 • Rezultate ireprosabile
Royal Hospital
19.500 Ron
 • Pret Operatie Micsorare stomac 19.500 Ron
 • Operatie reusita de micsorare a stomacului
 • Implicare, buna pregatire si experienta vasta in domeniu
 • Personalul este amabil si intelegator
 • Aparaturi de o performanta ridicata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in operatia de micsorare a stomacului in Bucuresti

Te-ai hotarat sa faci o schimbare semnificativa in viata ta si sa apelezi la ajutorul unei clinici specializate in practicarea operatiilor de micsorare a stomacului in Bucuresti? Atunci iti poti opri cautarile, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta cinci institutii medicale catre care iti poti indrepta atentia si unde vei cunoaste medici pasionati de meseria pe care o practica. Iata care sunt acestea:

1. Dr. George Sireteanu

Cabinetul medical al dr. George Sireteanu, localizat in Bucuresti, este specializat in chirurgia bariatrica, oferind tuturor pacientilor posibilitatea de a combate obezitatea prin intermediul operatiei de micsorare a stomacului. In fruntea echipei de medici se afla chiar dr. George Sireteanu, care isi desfasoara activitatea alaturi de: dr. Stefan Pana, medic specialist in chirurgie generala, dr. Oana Savescu, medic specialist in cardiologie, dr. Maria Florea, medic primar in pneumologie si specialist in diabet si boli de nutritie etc. Acestia au la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora investigatiile, procedurile si interventiile chirurgicale sunt efectuate ireprosabil. In cadrul operatiei de micsorare a stomacului sunt incluse si: anestezie, monitorizare si supraveghere pe toata perioada internarii, doua nopti de spitalizare, plan de ingrijire si medicatie. 

Pretul operatiei de micsorare a stomacului la dr. George Sireteanu este de 19.320 lei.

Toate recenziile postate in mediul online sunt favorabile, clinica dr. Geogge Sireteanu avand un rating ridicat. Toti pacientii s-au declarat multumiti de calitatile si abilitatile medicului de chirurg. Interventia decurge in parametri optimi, rezultatele obtinute sunt excelente, personalul este amabil, iar pacientii sunt tratati cu profesionalism, implicare si seriozitate. In plus, comunicarea dintre medic si pacient este ireprosabila.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. George Sireteanu
Vezi Pareri

2. Dr. Stefan Tuca

Dr. Stefan Tuca este un medic primar in chirurgie generala, competenta in chirurgia laparoscopica avansata, dar care are si competenta de a efectua procedura de micsorare a stomacului la cabinetul sau din Bucuresti. Medicul are o buna pregatire in domeniu, acesta este absolvent al Universitatii  de Medicina si Farmacie din Craiova si a obtinut titlul de medic rezident in Chirurgie Generala dupa concursul National de Rezidentiat. A fost medic rezident in chirurgie generala la Spitalul clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti, medic rezident in chirurgie generala si digestiva la Hopital Saint Charles, Saint-Die des Vosges, Franta si a urmat un stagiu de chirurgie de urgenta la Spitalul de Urgenta Floreasca Bucuresti. In perioada 2011-2017 a fost medic primar chirurgie generala in cadrul Life Memorial Hospital Medlife, Bucuresti, iar in prezent este medic primar chirurgie generala in cadrul Spitalului Gral Oncofort Bucuresti. Dotarile clinicii in care isi desfasoara activitatea sunt de ultima generatie, fiind de un real sprijin pentru pacientii cu diverse probleme de sanatate.

Operatia de micsorare a stomacului la dr. Stefan Tuca este de 19.750 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, activitatea medicului este ireprosabila, clinica sa bucurandu-se de un rating ridicat. Interventia chirurgicala este efectuata in parametri de siguranta, pacientii sunt corect informati cu tot ce presupune operatia de micsorare a stomacului, atmosfera este primitoare, programarile respectate, iar atentia la detalii atinge cote maxime.

3. Dr. Mihai Ionescu

Dr. Mihai Ionescu este medic primar in chirurgie generala din Bucuresti, avand o buna pregatire in efectuarea operatiilor de micsorare a stomacului. Acesta are peste 20 de ani de experienta in domeniul medical, avand competente si in: chirurgia obezitatii, chirurgia oncologica, chirurgia planseului pelvin, chirurgia laparoscopica. Este membru in Colegiul Medicilor din Romania, Societatea de Chirurgie, Asociatia Romana de Chirurgie Endoscopica (ARCE), Asociatia Europeana de Chirurgie Endoscopica (EAES) si in Consiliul Medical General (GMC-UK). Acesta are o experienta de exceptie in domeniu, formata in cadrul studiilor universitare, postuniversitare, dar si in cadrul anilor de practica in diverse unitati medicale de renume, unde medicul a reusit sa isi slefuiasca abilitatile de chirurg. A participat si la cursuri de formare, de specialitate, dar si la diverse congrese care vizeaza tematica chirurgiei.

Pretul operatiei de micsorare a stomacului la dr. Mihai Ionescu este de 22.700 lei.

Medicul a primit numeroase aprecieri de-a lungul timpului, multumita rezultatelor excelente pe care pacientii au reusit sa le obtina in urma interventiilor chirurgicale. Interventia de micsorare a stomacului este efectuata cu precizie, echipamentele si aparaturile folosite de medic sunt de o performanta inalta, iar comunicarea dintre el si pacient este ireprosabila. Rezultatele operatiei sunt pe termen lung, iar fiecare pacient este primit intr-o atmosfera placuta si cu multa intelegere.

4. Dr. Gabriel Matei

Dr. Gabriel Matei este un medic primar in chirurgie generala la Spitalul Medicover din Bucuresti, in cadrul caruia poate efectua si operatii de micsorare a stomacului, pentru pacientii care se confrunta cu obezitatea sau cu supraponderabilitatea. Acesta este absolvent al Facultatii de Medicina din cadrul U. M. F. Carol Davila, Bucuresti, a fost medic rezident de chirurgie generala la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Bucuresti, medic specialist in chirurgie generala la Life Memorial Hospital, iar in prezent a dobandit titlul de medic primar in chirurgie generala. Pe langa operatia de micsorare a stomacului, dr. Gabriel Matei mai efectueaza si: chirurgia esofagului, chirurgia polului superior gastric, chirurgia ficatului si a cailor biliare, chirurgia intestinului subtire, a colonului, a rectului, a splinei, a uterului si defectelor peretilor abdominali.

Pretul pentru operatia de micsorare a stomacului este de 19.320 lei.

Toate recenziile postate in mediul online privitoare la activitatea dr. Gabriel Matei sunt pozitive, datorita implicarii si profesionalismului de care da dovada. Are o experienta vasta in domeniul chirurgiei, ofera solutii personalizate pentru fiecare pacient in parte, iar rezultatele obtinute de pacienti sunt ireprosabile. 

5. Royal Hospital

Royal Hospital este un spital privat din Bucuresti in cadrul caruia se efectueaza si chirurgia bariatrica, prin care pacientii pot beneficia de interventia de micsorare a stomacului in conditii sigure. Echipa medicala este formata din medici de exceptie, capabili sa ofere consultatii de specialitate, sa informeze in mod corect pacientul cu privire la operatia de micsorare a stomacului, dar si cu monitorizarea sa postoperatorie. Echipamentele si dotarile care fac parte din cadrul departamentului de chirurgie bariatrica sunt de ultima generatie, asigurand un act medical corect si operatii reusite. Spitalul se afla in parteneriat cu Signal Iduna, Omniasig, Asirom, Allianz-Tiriac Asigurari, Synlab Romania, OncoTeam Diagnostic.

Operatia de micsorare a stomacului este de 19.500 lei.

Majoritatea recenziilor postate pentru spitalul Royal din Bucuresti sunt favorabile, mai ales cand vine vorba despre operatia de micsorare a stomacului. Echipa medicala da dovada de implicare, buna pregatire, avand o experienta vasta in domeniul chirurgiei. Personalul este amabil si intelegator, iar aparaturile folosite de medici sunt de o performanta inalta.

Concluzii

Daca te-ai hotarat sa faci o schimbare notabila in viata ta si sa recurgi la operatia de micsorare a stomacului la unele dintre clinicile din Bucuresti, iti recomandam sa iei in considerare variantele pe care ti le-am pus la dispozitie anterior in articol. Medicii au o pregatire excelenta in domeniu si o experienta vasta, stiind exact cum sa abordeze fiecare pacient in parte, astfel incat reusitele sa fie sigure.