Meniu

Operatie micsorare stomac Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista momente in care dieta echilibrata si miscarea nu mai sunt suficiente pentru a ajuta o persoana sa scape de greutatea in plus, iar o solutie mai eficienta este interventia de micsorare stomac in Brasov, unde chirurgii dispun de pregatirea si experienta de care au nevoie pentru a oferi rezultatele mult dorite. Bineinteles, interventia nu este recomandata tuturor oamenilor. 

Inainte de operatie, medicii din Brasov trebuie sa stabileasca daca un pacient este candidatul potrivit sau nu, intrucat exista posibilitatea ca micsorarea stomacului sa duca la diverse complicatii. Important este ca oamenii sa fie informati cu privire la posibilele riscuri si beneficii pe care aceasta interventie le poate aduce, astfel incat alegerea pe care o fac sa fie una pe care nu o vor regreta. 

Cat costa o operatie de micsorare a stomacului in Brasov? 

Fiind vorba de o operatie complexa, nu este de mirare ca interventia care consta in micsorarea stomacului in Brasov poate sa fie destul de costisitoare. De aceea, ideal este ca persoanele interesate de aceasta sa-si stabileasca de la bun inceput un buget. In scopul de a-ti oferi tot sprijinul de care ai nevoie, noi ti-am pregatit tabelul urmator, in care sunt incluse tarifele operatiei: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie Micsorare stomac
Rating
Website
S. Sf. Constantin
Clinica-Verificata
3.900 Euro
 • Pretul pentru Operatia de Micsorare a stomacului porneste de la 3.900 Euro
 • Echipament de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Diverse acreditari
 • Studii si pregatire in strainatate
 • Programarile nu se respecta
Regina Maria
4.235 Euro
 • Pret Operatie Micsorare stomac 4.235 Euro
 • Tehnologie moderna
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Programarile nu se respecta
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt clinicile la care iti poti face o micsorare de stomac in Brasov? 

Mai jos sunt prezentate doua spitale in cadrul carora se efectueaza interventia de microsrare a stomacului in Brasov. Un prim aspect care difera este pretul, doar ca acesta n-ar trebui sa fie singurul motiv pentru care renunti la o clinica in favoarea alteia. Ia in calcul toate informatiile prezentate mai jos si programeaza-te acolo unde crezi ca vei avea parte de experienta dorita: 

1. Spitalul Sf. Constantin  

Inaugurat la data de 10 martie 2011, Spitalul Sf. Constantin a continuat sa se extinde cu scopul de a cuprinde cat mai multe sectii, inclusiv de chirurgie, iar in prezent oamenii pot opta pentru operatia de micsorare a stomacului, chiar in Brasov. De aceasta ramura se ocupa o echipa formata din medici primari si specialisti in chirurgie generala precum Dr. Bogdan Moldovan, care este totodata seful sectiei si se afla in contract CAS, Dr. Radu Pisica si Dr. Gabriel Serac. Studiile si stagiile de pregatire efectuate in strainatate ii sprijina pe acesti medici sa ofere servicii de calitate. Tehnologia folosita pentru realizarea interventiei este cea americana, fiind si cea mai moderna de pe piata la momentul actual. De asemenea, amenajarea spitalului a fost special conceputa pentru a corespunde standardelor internationale de calitate in domeniul medical. 

Pretul interventiei de micsorare a stomacului incepe de la suma de 3.900 de euro.

Persoanele care au avut parte de o experienta pozitiva in cadrul Spitalului Sf. Constantin au adus cuvinte de lauda la adresa Dr. Moldovan, care este vazut drept un medic de exceptie. Operatiile decurg conform planului, iar echipa medicala da dovada de profesionalism si amabilitate. Din pacate, recenziile negative scot in evidenta faptul ca programarile nu se respecta si personalul de la receptie nu ofera informatii utile in momentele respective. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Sf. Constantin  
Vezi Pareri

2. Regina Maria 

Cea de-a doua clinica la care pot apela cu incredere pacientii pentru operatia de micsorare a stomacului in orasul Brasov este Regina Maria. Medicii primari si specialisti in chirurgie generala care isi desfasoara activitatea aici sunt Dr. Catalin Dumitrache, Dr. Decebal Fodor, Dr. Silviu Makkai-Popa si Dr. Lucian Petcu. Pe langa interventia propriu-zisa, oferta Regina Maria include 3 nopti de spitalizare, un control de nutritie, terapie nutritionala, consiliere psihologica si controale postoperatorii. Cu privire la tehnica folosita, operatia se face laparoscopic. 

Aici, pretul interventiei de micsorare de stomac este de aproximativ 4235 de euro. Pot aparea modificari asupra costului, in functie de mai multe aspecte. 

Mai multe persoane care au apelat la serviciile spitalului Regina Maria au apreciat sprijinul si amabilitatea de care au avut parte. Din pacate, aceeasi problema de mai devreme se regaseste si aici, in sensul ca programarile nu se respecta, iar timpul de asteptare este destul de mare. Nici preturile practicate nu sunt cele mai accesibile. 

Concluzii

In final, poti face o schimbare in viata ta programandu-te pentru interventia de micsorare a stomacului in Brasov, in cadrul unuia dintre spitalele prezentate mai sus. Bineinteles, rezultatele obtinute trebuie sustinute printr-o dieta echilibrata, pentru a rezista in timp. Pierderea in greutate difera de la un pacient la altul, asa ca doua persoane pot avea rezultate diferite in urma operatiei.