Meniu

Operatie micsorare stomac Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca simti ca pierzi controlul kilogramelor si ca nicio alta metoda de slabit nu mai da roade, o operatie de micsorare de stomac in Constanta poate fi una dintre solutiile propuse de medicul tau, pentru protejarea sanatatii. 

Aceasta interventie se mai numeste Gastric Sleeve sau gastrectomie longitudinala si presupune indepartarea unei parti din stomac. In Constanta, interventia se poate efectua minim invaziv, prin intermediul chirurgiei laparoscopice. Sunt doi medici care efectueaza aceasta operatie in municipiu, doi chirurgi cu experienta ce s-au supraspecializat in chirurgie bariatrica si care coordoneaza echipe multidisciplinare alcatuite din doctori din domenii diverse:  chirurgie generala, anestezie si terapie intensiva, gastroenterologie, diabetologie, endocrinologie, cardiologie, pneumologie, recuperare medicala si psihologie.

Cat costa o operatie de micsorare stomac in Constanta

Operatia de micsorare de stomac se efectueaza in Constanta contra unor tarife care sunt prezentate in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie Micsorare stomac
Rating
Website
Dr. Popescu
Clinica-Verificata
3.500 Euro
 • Pretul pentru Operatia de Micsorare a stomacului porneste de la 3.500 Euro
 • Medic cu experienta in chirurgie bariatrica
 • Supraspecializat in chirurgie laparoscopica
 • Echipa multidisciplinara
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Chirurgie oncologica
 • Monitorizarea pacientilor atat inainte, cat si dupa interventie
Ovidius Hospital
3.950 Euro
 • Pret Operatie Micsorare stomac 3.950 Euro
 • Spital modern
 • Aparatura performanta
 • Interventii de micsorare a stomacului
 • Echipa multidsciplinara
 • In contract cu CJAS Constanta
 • Curatenie impecabila
 • Preturi mari
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce medici fac operatii de micsorare de stomac in Constanta

Iata care sunt specialistii care le schimba viata pacientilor din Constanta printr-o operatie de micsorare de stomac!

1. Dr. Razvan Popescu

Unul dintre cei mai apreciati chirurgi din Constanta este dr. Razvan Popescu, medic primar chirurgie generala, care realizeaza si operatii de micsorare de stomac, fiind supraspecializat in chirurgie laparoscopica avansata si in chirurgie bariatrica si oncologica. Echipa condusa de SL dr. Razvan Popescu este una multidisciplinara, fiind formata din chirurgi, anestezist, nutritionist, cardiolog, endocrinolog si pneumolog. Dr. Popescu este sef de lucrari si doctor in stiinte medicale, fiind absolvent al Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta, promotia 1995. De asemenea, este seful Clinicii de Chirurgie Generala I de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta precum si presedinte al Asociatiei de Chirurgie Minim Invaziva.

Pretul operatiei de micsorare de stomac porneste de la 3.500 de euro.   

Constantenii isi exprima recunostinta si multumirea catre dr. Razvan Popescu in recenziile din mediul online, motivand ca au fost operati cu succes sau ca au fost consultati si ca medicul a dat dovada de profesionalism, implicare si atentie la detalii. Pe langa aceste calitati profesionale de exceptie, chirurgul mai este apreciat si pentru calitatile sale morale, avand in vedere ca a dat dovada de amabilitate, intelegere si empatie fata de constantenii care au ajuns in fata sa sau pe masa de operatie.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Razvan Popescu
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital

Si la Ovidius Clinica Hospital, tot din Constanta, poti efectua o operatie de micsorare de stomac, indiferent ca esti din acest oras sau din alta zona a tarii. Interventia gastric sleeve sau gastrectomia longitudinala implica o echipa multidisciplinara care ii este alaturi pacientului pe tot parcursul procesului, de la stadiul preoperator, la cel postoperator, precum si la cel de sustinere in etapa de slabire. Coordonatorul acestei echipe este dr. Gabriel Serac, medic primar chirurgie generala supraspecializat in chirurgie bariatrica. In sala de operatie ii sunt alaturi, pentru aceste interventii, dr. Mihai Hritcu si dr. Alina Vinca si echipa de anestezie si terapie intensiva. 

La Ovidius Clinical Hospital, operatia gastric sleeve costa 3.950 de euro, in acest pret fiind incluse si materialele, staplerele si internarea in spital. 

Pentru pregatirea, priceperea si profesionalismul de inalta clasa, medicii de la aceasta unitate medicala sunt laudati in recenziile postate in dreptul Ovidius Clinical Hospital. Oamenii sustin ca personalul este atent la nevoile pacientilor si ca serviciul de primire este foarte eficient. De asemenea, curatenia impecabila, contractul cu CJAS Constanta si aparatura performanta completeaza tabloul serviciilor ireprosabile. In schimb, sunt persoane care sustin ca au asteptat ore in sir pentru a beneficia de anumite servicii si ca preturile sunt mari.

Concluziile noastre

O operatie de micsorare stomac se recomanda in Constanta pentru persoanele care sufera de obezitate severa sau morbida si care nu au reusit sa piarda in greutate prin alte metode. 

In Constanta sunt doi medici chirurgi cu experienta care pot efectua aceste interventii si care coordoneaza echipe multidisciplinare, formate din doctori din mai multe domenii de activitate, care monitorizeaza pacientul pe intreg parcursul procesului, incepand dinainte de operatie si pana dupa interventie.