Meniu

Operatie micsorare stomac Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Operatia de micsorare stomac in Timisoara este o optiune buna pentru persoanele care nu au obtinut rezultatele dorite prin alte metode de slabire si care au primit sugestie din partea medicului sa recurga la metoda chirurgicala. Aceasta decizie trebuie luata impreuna cu medicul specialist, dupa o evaluare amanuntita a starii de sanatate a pacientului, fiind de regula ultima optiune pentru a gestiona obezitatea. 

Operatia de micsorare a stomacului poate sa faca diferenta in viata unei persoane care se confrunta cu obezitatea severa si pentru care dieta si exercitiile fizice nu aduc rezultate. In urma interventiei, pacientii sunt sfatuiti sa adopte un stil de viata sanatos pentru a se bucura de beneficiile acestei operatii, ale carei efecte pozitive se resimt asupra starii de sanatate. Din acest articol, poti sa afli care sunt clinicile din Timisoara unde se face operatie de micsorare a stomacului.

Cat costa operatia de micsorare a stomacului in Timisoara?

Daca te intereseaza operatia de micsorare a stomacului si vrei sa apelezi la un medic din Timisoara, este important sa cunosti pretul interventiei. Iata care sunt cele mai bune optiuni din acest oras si ce costuri implica operatia:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie Micsorare stomac
Rating
Website
Clinica Medvarix
Clinica-Verificata
19.000 Ron
  • Pretul pentru Operatia de Micsorare a stomacului porneste de la 19.000 Ron
  • Servicii de inalta calitate
  • Medici cu pregatire excelenta
  • Explicatii detaliate privind diagnosticul, tratamentul si procedurile
  • Amabilitate, implicare si disponibilitate
Dr. Tudor Mateescu
20.000 Ron
  • Pretul pentru Operatia de Micsorare a stomacului porneste de la 20.000 Ron
  • Servicii de calitate
  • Diversitate de proceduri chirurgicale
  • Medic bine pregatit
  • Tehnici operatorii avansate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde se face operatie de micsorare a stomacului in Timisoara

In cazul in care operatia de micsorare a stomacului este optiunea pe care medicul ti-a recomandat-o in tratamentul obezitatii, poti sa te orientezi catre o clinica din Timisoara unde se ofera acest serviciu. 

Luand in calcul reputatia unitatii medicale, experienta medicilor chirurgi, echipamentele folosite si feedback-ul de la alti pacienti, urmatoarele clinici pot fi considerate cele mai bune din Timisoara:

1. Clinica Medvarix

Operatia de micsorare a stomacului este una dintre procedurile chirurgicale disponibile la Clinica Medvarix din Timisoara. Aceasta clinica reuneste o echipa de medici cu experienta vasta, care au efectuat operatii in premiera in Romania si care au un parcurs academic si profesional impresionant. Clinica Medvarix este specializata in tratamentul varicelor si hemoroizilor, dar acopera si alte discipline medicale, printre care chirurgia plastica, chirurgia estetica, mica chirurgie, dermatologie si ecografie. In lista de servicii se regasesc cele mai moderne metode de tratament, pentru care se foloseste aparatura de ultima generatie. 

Pretul unei operatii de micsorare a stomacului porneste de la 19.000 lei.

Clinica Medvarix este foarte bine organizata, iar persoanele care i-au trecut pragul o recomanda cu incredere, declarandu-se placut surprinse de profesionalismul intregii echipe. Serviciile sunt de calitate ireprosabila, iar pacientii primesc explicatii detaliate cu privire la diagnostic, schema de tratament si proceduri. Medicii sunt excelent pregatiti, amabili, implicati si disponibili sa ofere explicatii pas cu pas. In recenziile din mediul online, unii pacienti au notat ca medicii de la aceasta clinica inspira incredere, sunt dedicati si ofera ingrijiri calitative. Cateva persoane au mentionat ca programarile se decaleaza destul de mult uneori.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Medvarix
Vezi Pareri

2. Dr. Tudor Mateescu

In Timisoara, un medic de referinta in domeniul chirurgiei este dr. Tudor Mateescu, la care poti apela pentru operatia de micsorare a stomacului. Acesta e membru in mai multe societati de profil si este specializat in chirurgie toracica si chirurgie generala. De-a lungul anilor de activitate, a realizat cu succes numeroase proceduri chirurgicale dificile, oferind tratament de inalta specialitate in cazul a diverse afectiuni medicale (urologice, toracice, neurochirurgicale, oncologice etc.)  

Pentru operatia de micsorare a stomacului, tariful porneste de la 20.000 lei.

Persoanele care au apelat la serviciile acestui medic il recomanda mai departe, spunand ca serviciile sunt de calitate si rezultatele conform asteptarilor. Acesta are o experienta vasta si pune la dispozitia pacientilor mai multe tipuri de proceduri chirurgicale, folosind tehnici moderne si aparatura performanta.

Concluzii

Pretul operatiei de micsorare a stomacului in cadrul clinicilor din Timisoara este similar cu tarifele practicate in majoritatea unitatilor medicale din tara, dat fiind ca operatia poate fi destul de complexa, in functie de particularitatile pacientului. Este important sa alegi un medic bine pregatit, care a efectuat de multe ori aceasta interventie si care iti va oferi cu transparenta toate detaliile privind avantajele si riscurile operatiei de micsorare a stomacului.