Meniu

Botox Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tratamentul ridurilor cu botox in Bistrita a devenit una dintre cele mai cautate proceduri in ultimii ani, datorita efectului vizibil de netezire a liniilor de expresie pe termen lung. Odata cu trecerea timpului, aceste imperfectiuni se accentueaza si capata un aspect tot mai inestetic, iar injectiile cu botox vin sa acopere semnele imbatranirii.

Bistrita intra in randul oraselor mari din Romania la capitolul de chirurgie plastica si estetica, datorita numarului generos de clinici si a gamei variate de servicii pe care acestea le ofera pacientilor care isi doresc un aspect fizic imbunatatit.

Care sunt costurile tratamentului cu botox in Bistrita?

Pretul este unul dintre primele detalii pe care vrei sa le afli atunci cand iei decizia de a apela la injectii cu botox, motiv pentru care iti prezentam care sunt tarifele practicate in cadrul celor mai reputate clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Botox
Rating
Website
Prime Estet
Clinica-Verificata
120 Euro
 • Pretul pentru o zona injectata cu Botox porneste de la 120 Euro
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Tehnici moderne
 • Accent pe frumusetea naturala
Sanovil
130 Euro
 • Pretul pentru o zona injectata cu Botox porneste de la 130 Euro
 • Servicii de top
 • Cadre medicale bine pregatite
 • Servicii complete
 • Curatenie si dotari ultramoderne
 • Atmosfera primitoare
 • Uneori programarile se pot decala
Clinica Alteo
120 Euro
 • Pretul pentru o zona injectata cu Botox este 120 Euro
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Rezultate bune
 • Timpi mari de asteptare
Med Total
100 Euro
 • Pretul pentru o zona injectata cu Botox este 100 Euro
 • Servicii calitative
 • Profesionalism si amabilitate
 • Implicare din partea medicilor
 • Dotari moderne
 • Atmosfera placuta
Hardmed
170 Euro
 • Pretul pentru o zona injectata cu Botox este 170 Euro
 • Tratamente calitative
 • Profesionalism si devotament
 • Empatie si amabilitate
 • Promptitudine
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica poti alege pentru injectarea cu botox in Bistrita?

In foarte multe orase din tara, printre care si Bistrita, injectarea cu toxina botulinica sau botox a devenit tratamentul preferat al persoanelor care vor sa isi mentina un aspect intinerit al tenului. Datorita relaxarii musculare pe care o produce, botoxul diminueaza profunzimea ridurilor de expresie.

Datorita raportului bun calitate-pret si numeroaselor pareri pozitive din partea persoanelor care le-au ales, urmatoarele clinici sunt considerate a fi cele mai bune optiuni din Bistrita pentru tratamentul cu botox:

1. Prime Estet

Pentru tratamentul ridurilor cu botox, dar si pentru numeroase alte proceduri chirurgicale si nechirurgicale, persoanele din Bistrita au la dispozitie serviciile clinicii Prime Estet. Personalul specializat in domeniul chirurgiei plastice, estetice si microchirurgiei reconstructive pune in prim-plan confortul si siguranta pacientului. Din acest motiv, se folosesc tehnici chirurgicale moderne, recunoscute la nivel international. Scopul medicilor este de a potenta frumusetea naturala prin interventiile pe care le efectueaza.

La Prime Estet, pretul tratamentului cu botox porneste de la 120 euro/zona.

Cei mai multi pacienti se declara multumiti de serviciile clinicii Prime Estet. Acestia mentioneaza faptul ca se lucreaza cu profesionalism. Curatenia si aparatura sunt doua aspecte notate pozitiv, la fel si calitatea rezultatelor obtinute in urma a diverse proceduri.

Vezi parerile pacientilor despre Prime Estet
Vezi Pareri

2. Sanovil

Clinica Sanovil este una dintre cele mai bune optiuni daca intentionezi sa iti faci tratamente cu botox in Bistrita. Sunt disponibile servicii dintr-o gama variata de specialitati medicale, intre care se numara si chirurgia plastica si estetica. Inca de la infiintare, din anul 2007, clinica s-a aflat intr-o continua dezvoltare si a extins lista de proceduri medicale disponibile. Confortul, siguranta pacientilor si calitatea actului medical sunt principalele obiective ale colectivului de la Sanovil, din care fac parte 80 de medici.

Pentru tratamentul cu botox, se percepe un tarif incepand de la 130 euro/zona.

Mai multi pacienti spun ca serviciile oferite la aceasta clinica sunt de top. Clinica este moderna, curata, primitoare si dotata cu aparatura medicala ultramoderna. Un alt aspect laudat il reprezinta faptul ca se ofera servicii complete. Cadrele medicale sunt foarte bine pregatite, iar intregul personal este atent. Majoritatea parerilor sunt bune, insa exista si cativa pacienti care spun ca programarile lor nu au fost respectate, motiv pentru care nu au avut o experienta tocmai buna.

3. Clinica Alteo

Fondata in 1993, Clinica Alteo a devenit una dintre cele mai apreciate locatii din Bistrita in randul persoanelor care apeleaza periodic la injectarea cu botox. In componenta clinicii exista mai multe cabinete specializate in diferite ramuri ale medicinei. Sunt disponibile mai multe tratamente estetice inovatoare, menite sa atenueze efectele inaintarii in varsta. Calitatea inalta a serviciilor este sustinuta de experienta personalului, precum si de folosirea unor tehnologii performante.

La aceasta clinica, injectarea cu toxina botulinica are pretul de 120 euro/zona.

Impresiile pe care cativa pacienti le-au impartasit in mediul online reflecta faptul ca serviciile clinicii sunt de calitate, la fel si rezultatele. Acestia spun ca s-au simtit confortabil la clinica, unde au fost tratati cu profesionalism de catre medici si cu amabilitate de catre asistente. Atitudinea prietenoasa a personalului constituie unul dintre principalele aspecte notate pozitiv la clinica Alteo. Cativa pacienti au mentionat faptul ca timpii de asteptare sunt destul de mari.

4. Med Total

Cu servicii din mai multe specialitati medicale, Policlinica Med Total are o lista de servicii foarte generoasa, din care fac parte si injectiile cu toxina botulinica sau botox. Pentru a asigura ingrijiri medicale inalt calitative, clinica este dotata cu echipamente de ultima generatie, care eficientizeaza procesul de diagnosticare si asigura solutii performante de tratament. La departamentul de chirurgie plastica, procedurile sunt efectuate de catre dr. Bumbu Anamaria, medic bine pregatit in acest domeniu.

La Med Total, injectarea cu toxina botulinica are pretul de 100 euro/zona.

Cei mai multi dintre pacientii care si-au exprimat opinia in mediul online spun ca au avut o experinta placuta la Med Total, policlinica unde au beneficiat de servicii de calitate. Personalului ii sunt atribuite mai multe trasaturi, printre care profesionalismul, amabilitatea, implicarea si sprijinul fata de pacienti. In plus, atmosfera din clinica este una placuta si dotarile sunt moderne.

5. Hardmed

Printre numeroase alte servicii din specialitati medicale diverse, centrul Hardmed din Bistrita asigura si tratamentul ridurilor cu botox. Misiunea acestui centru este de a pune la dispozitia comunitatii locale si nu numai ingrijiri medicale de inalta calitate, dintr-o gama larga de specialitati. Din acest motiv, a adus la un loc medici bine pregatiti, care sunt preocupati de cele mai noi tehnici medicale si care folosesc tehnologii de ultima generatie, cu ajutorul carora se obtine de fiecare data eficienta terapeutica.

La Hardmed, se percepe tariful de 170 euro/zona pentru tratamentul cu botox.

Pacientii din Bistrita apreciaza acest centru medical datorita profesionalismului de care medicii dau dovada. Personalul este devotat, serios, empatic, amabil si se afla intotdeauna la dispozitia pacientilor atunci cand acestia au nevoie. Promptitudinea este un alt avantaj amintit in recenzii de catre cei care au trecut pragul centrului. De asemenea, locatia este frumos amenajata.

Concluzii

Disponibil in cadrul mai multor clinici si centre medicale din Bistrita, tratamentul cu botox pentru diminuarea ridurilor de expresie, care devin tot mai inestetice pe masura trecerii anilor, ofera rezultate conform asteptarilor daca apelezi la specialisti care folosesc produse calitative si tehnici moderne. Dupa injectarea cu botox, nu este nevoie de perioada de recuperare, fiind suficient sa respecti indicatiile medicului.