Meniu

Botox Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ridurile de expresie si transpiratia excesiva pot fi combatute printr-un tratament minim invaziv de ultima generatie, si anume prin injectare cu botox, in sectorul 5 din Bucuresti fiind numeroase clinici care pun la dispozitie acest serviciu.

Botoxul sau toxina botulinica se foloseste de zeci de ani in tratamentele de infrumusetare si intinerire faciala, dovedindu-si eficienta in special in cazul ridurilor de expresie, din jurul ochilor, de pe frunte si dintre sprancene. De asemenea, injectarea cu botox se intrebuinteaza si pentru tratarea hiperhidrozei, dar si pentru subtierea fetei sau ridicarea sprancenelor. Vezi in ce clinici din Bucuresti poti beneficia de  acest tratament modern si rapid!

Cat costa un tratament cu botox in Sectorul 5

Un tratament cu botox, in sector 5, poate avea urmatoarele preturi, in functie de clinica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Botox
Rating
Website
Dermacare
Clinica-Verificata
725 Ron
 • Pretul pentru o zona injectata cu botox este 725 Ron
 • Medici cu experienta
 • Aparatura ultramoderna
 • Bun raport calitate-pret
 • Spatiu elegant, intr-o zona centrala, langa hotel Mariott
 • Personal amabil si bine pregatit
Estetica Med
550 Ron
 • Pretul pentru o zona injectata cu botox este 550 Ron
 • Tratamente chirurgicale numeroase
 • Tratamente nechirurgicale cu acid hialuronic, botox etc.
 • Dr. Vatamanesku este un medic cu experienta in chirurgia estetica
 • Doctor in stiinte medicale
 • Tratamente cu toxina botulinica pentru riduri si transpiratie excesiva
Ultra Estetic
640 Ron
 • Pretul pentru o zona injectata cu botox este 640 Ron
 • Profesionisti axati pe imbunatatirea aspectului natural
 • Facilitati ultramoderne
 • Injectari cu botox cu sau fara crema anestezica
 • Materiale de buna calitate
 • Personal amabil si bine pregatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din sectorul 5 unde se fac tratamente cu botox

Poti descoperi in continuare trei clinici de top care efectueaza tratamente cu botox in sectorul 5:

1. Dermacare

Clinica Dermacare, din sectorul 5 al Bucurestiului, este specializata in tratamente de infrumusetare si antiaging. Medicii de aici au experienta  si lucreaza cu aparatura ultramoderna pentru a-i ajuta pe clienti sa-si atinga potentialul maxim de frumusete. Printre numeroasele tratamente puse la dispozitie se afla si cele de injectare cu toxina botulinica, pentru ridurile dintre sprancene, pentru cele din jurul ochilor si pentru ridurile orizontale de la nivelul fruntii. Procedura de injectare are o durata de 10-15 minute si nu necesita anestezie.

Pretul pentru un tratament impotriva ridurilor, cu toxina botulinica, realizat pe o singura zona este de 725 de lei, iar unul pentru trei zone costa 1.450 de lei.

Potrivit parerilor pe care clientii si le-au exprimat pe internet, aceasta clinica este foarte bine vazuta. Oamenii spun ca preturile sunt decente, tratamentele au o calitate superioara si ca procedurile se efectueaza cu materiale de ultima generatie. De asemenea, aprecieri primeste si aspectul modern al clinicii, dar si modul cum personalul isi face treaba, cu amabilitate si profesionalism, punand in prim-plan clientul.

Vezi parerile pacientilor despre Dermacare
Vezi Pareri

2. Estetica Med

Estetica Med este un cabinet de chirurgie estetica din sectorul 5, ce este specializat atat in tratamente minim invazive, cum sunt cele de injectare botox, cat si in proceduri chirurgicale  la nivelul fetei, de remodelare corporala sau de chirurgie plastica si reparatorie. Aici isi desfasoara activitatea dr. Ivan Vatamanesku, medic primar chirurgie estetica, plastica si microchirurgie reconstructiva si arsuri, care este si doctor in stiinte medicale. Tratamentele de injectare cu botox se realizeaza pentru estomparea ridurilor si pentru transpiratia excesiva.

Pretul pentru un tratament cu toxina botulinica, o zona, porneste de la 550 de lei, iar pentru trei zone de tratament riduri, tariful porneste de la 1.300 de lei.

Tinand cont de recenziile clientilor care au beneficiat de cel putin un serviciu oferit de Estetica Med, se poate spune ca aici se pune accent pe calitate si pe o abordare prietenoasa. Multe persoane spun ca simt recunostinta fata de medicii care le-au redat increderea in ele, ajutandu-le sa lupte cu ridurile, cu celulita sau in corectarea unor mici defecte fizice. Dr. Vatamanesku este numit un „profesionist desavarsit” pentru atentia, priceperea si implicarea de care a dat dovada fata de pacientii sai.

3. Ultra Estetic

Conceptul Ultra Estetic este „Look better not different”, ceea ce inseamna ca profesionistii de aici isi doresc sa imbunatateasca aspectul natural al clientilor, cu accent pe tratamente si proceduri care sa evidentieze ce au mai frumos si sa corecteze micile imperfectiuni. Clinica se afla in zona Cotroceni si pune la dispozitie numeroase tratamente neinvazive sau minim invazive, printre care si unele cu botox, pentru riduri, transpiratie excesiva si slabire faciala. Procedura consta in mici intepaturi efectuate cu un ac fin, in zonele ce se doreste a fi tratate, iar in cazul persoanelor sensibile la durere se utilizeaza o crema anestezica.

Pretul pentru o injectare cu botox pentru atenuarea ridurilor de expresie, pe o zona, costa 640 de lei, iar pentru trei zone, tariful este de 1.480 de lei.

Clinica este apreciata pe internet, datorita tratamentelor realizate cu materiale de buna calitate, personalului bine pregatit si implicat si punctualitatii. Unii spun insa ca tratamentele cu botox nu au avut rezultatul scontat, iar altii declara ca au devenit clienti loiali datorita reusitei unor proceduri.

Concluziile noastre

Tratamentele cu botox, din sectorul 5, sunt realizate de medici bine cotati si apreciati de pacienti pentru rezultatele lor foarte bune, atat in cazul tratamentelor minim invazive sau neinvazive de infrumusetare, cat si in cazul procedurilor de chirurgie plastica sau estetica.