Meniu

Botox Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa vezi care sunt preturile pentru tratamentul cu botox in Iasi? Daca raspunsul tau este afirmativ, continua sa citesti acest articol. In continutul sau, vor fi prezentate cele mai bune clinici pe care le poti alege pentru injectiile cu toxina botulinica si tarifele practicate pentru unul dintre cele mai solicitate servicii de infrumusetare, anume injectarea botoxului pentru reducerea ridurilor.

Trecerea timpului isi pune amprenta inclusiv pe chip, iar injectiile cu botox au potentialul de a diminua efectele acestui proces ireversibil. Pentru un aspect al tenului imbunatatit si pentru estomparea ridurilor, te poti adresa clinicilor specializate in estetica faciala si corporala sau dermatologie din Iasi.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Botox
Rating
Website
Programare Online
aBeauty Clinique
1 Clinica-Verificata
1.768 Ron
 • Pretul pentru injectarea cu Toxina Botulinica porneste de la 1.768 Ron
 • Servicii premium
 • Solutii personalizate si aparatura de top
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Comunicare eficienta
 • Locuri de parcare
Q Estetic
2
1.200 Ron
 • Pretul pentru injectarea cu Toxina Botulinica porneste de la 1.200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal profesionist si atent la nevoile pacientului
 • Rezultate foarte bune
 • Amabilitate
 • Ambient placut
 • Aparatura performanta
Beauty Code
3 Clinica-Verificata
1.200 Ron
 • Pretul pentru injectarea cu Toxina Botulinica porneste de la 1.200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista si atenta
 • Explicatii privind fiecare procedura
 • Curatenie
 • Atmosfera placuta
Derma Clinique
Clinica-Verificata
1.965 Ron
 • Pret injectare cu Toxina Botulinica 1.250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Colectiv profesionist si amabil
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Dotari moderne
 • Atmosfera primitoare
Dr. Andrei Lazar
1.100 Ron
 • Pretul pentru injectarea cu Toxina Botulinica porneste de la 1.100 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic cu experienta vasta
 • Profesionalism
 • Comunicare deschisa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cat costa tratamentul cu botox in Iasi?

Injectiile cu botox sunt unul dintre cele mai populare tratamente minim invazive, fiind disponibile in cadrul a numeroase clinici din Iasi, unde poti beneficia de mai multe proceduri estetice. Daca locuiesti in acest judet si ai hotarat sa apelezi la tratamentul cu botox, iti prezentam cele mai bune clinici si costurile pe care le implica procedura:

La ce clinici se fac injectii cu botox in Iasi?

In Iasi si nu numai, multe persoane aleg injectiile cu botox in detrimentul liftingului facial, care este mult mai costisitor si necesita perioada de recuperare. Pentru ca este rapid si corecteaza cateva dintre cele mai evidente efecte ale imbatranirii asupra tenului, tratamentul cu toxina botulinica continua sa fie unul dintre cele mai solicitate din sfera procedurilor cosmetice disponibile in prezent in clinicile specializate.
Urmatorul clasament iti poate folosi ca punct de reper in alegerea unei clinici compatibile cu cerintele si bugetul tau:

1. aBeauty Clinique

In preferintele celor din Iasi care apeleaza frecvent la tratamente cu botox se afla aBeauty Clinique, retea de clinici de estetica faciala si corporala cu prezenta consolidata in mai multe orase din Romania. Oferind servicii premium, personalul foloseste tehnologii performante si pune la dispozitia clientilor o gama variata de servicii de estetica neinvaziva si minim invaziva. La nivel national, echipa aBeauty este formata din peste 50 de medici, terapeuti, asistenti medicali si alti specialisti care contribuie activ la calitatea actului medical.

La aceasta clinica, tariful pentru tratamentul cu botox porneste de la 1.768 lei.

In mediul online, clinica a primit feedback pozitiv de la toti pacientii care si-au relatat experienta. Serviciile sunt personalizate si de calitate premium, iar rezultatele se ridica la nivelul asteptarilor. Persoanele care au beneficiat de injectii cu botox spun ca nu au intampinat efecte secundare si ca rezultatele au fost de lunga durata. Se foloseste aparatura noua, de ultima generatie, iar personalul este profesionist, amabil, prompt si comunicativ, oferind raspunsuri si clarificari la toate intrebarile. Un alt avantaj il reprezinta disponibilitatea locurilor de parcare in spatele clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Q Estetic

Persoanele care locuiesc in Iasi sau in apropiere si isi doresc sa apeleze la tratamentul cu botox pot alege serviciile Q Estetic, o clinica de infrumusetare unde se pun la dispozitie tratamente avansate din domeniul esteticii corporale si faciale. Obiectivul acestei clinici este de a ajuta fiecare persoana care ii trece pragul sa devina cea mai buna versiune a sa, prin ingrijiri de calitate, tratamente moderne si folosirea unor tehnologii de ultima generatie.

Pretul tratamentului cu toxina botulinica porneste de la 1.200 de lei.

Serviciile oferite de Q Estetic sunt de inalta calitate, potrivit pacientilor care au oferit recenzii pe internet. Acestia spun ca au avut o experienta placuta si ca au beneficiat de tratamente intr-un ambient placut si intr-un spatiu curat. Personalul este descris ca fiind profesionist, amabil, atent la nevoile pacientului si la detalii. Rezultatele sunt foarte bune, iar clinica este laudata inclusiv la capitolul dotari, intrucat se foloseste aparatura performanta.

3. Beauty Code

O alta optiune foarte buna in Iasi, aflata la dispozitia persoanelor care isi doresc injectii cu botox, o reprezinta Beauty Code, clinica de estetica faciala si corporala unde se folosesc cele mai noi tehnologii din domeniu. Colectivul este format din specialisti care asigura tratamente personalizate, in functie de nevoile specifice si in raport cu dorintele pacientilor. Lista de servicii oferite este diversificata si include numeroase proceduri dermato-cosmetice, tratamente faciale si de remodelare corporala.

La Beauty Code, pretul unui tratamentul al ridurilor cu toxina botulinica porneste de la 1.200 lei.

Mai multe persoane recomanda aceasta clinica si se declara incantati de rezultatele obtinute. Sunt notate pozitiv calitatea serviciilor, atmosfera placuta si curatenia. Despre personal, cei care au trecut pragul clinicii spun ca este profesionist, atent si pasionat de ceea ce face. In plus, fiecare procedura este explicata pas cu pas.

4. Derma Clinique

Derma Clinique se inscrie cu succes pe lista celor mai bune variante din Iasi in vederea efectuarii injectiilor cu botox pentru diminuarea ridurilor. In aceasta clinica, primeza calitatea superioara a serviciilor, colaborarea echipei medicale si identificarea unei solutii optime pentru fiecare pacient. Personalul este alcatuit din specialisti care mizeaza pe educatia si perfectionarea continua in domeniul medical si estetic. Inalta calitate a serviciilor este sustinuta atat de experienta colectivului, cat si de folosirea tehnologiilor performante.

Injectiile cu toxina botulinica costa 1.250 lei.

Mai multi pacienti spun ca au fost tratati cu atentie, profesionalism si rabdare. Majoritatea se declara multumiti de rezultate si isi exprima aprecierea fata de personalul clinicii, care este implicat, serios, comunicativ, amabil si asigura servicii de calitate. Alte avantaje ale Derma Clinique sunt curatenia si dotarile moderne. Atmosfera este primitoare, iar pacientii beneficiaza de toate explicatiile necesare.

5. Dr. Andrei Lazar

Cu peste 20 de ani de experienta in domeniul chirurgiei plastice, dr. Andrei Lazar este unul dintre cei mai buni medici din Iasi pe care ii poti alege pentru injectiile cu botox. Cu un parcurs profesional remarcabil, acesta a lucrat inclusiv in strainatate, alaturi de cei mai buni chirurgi plasticieni din Europa. Si-a consolidat experienta atat prin practica, dar si prin participarea la stagii de perfectionare, cursuri si congrese nationale si internationale. De asemenea, dr. Andrei Lazar a predat in mediul universitar, in cadrul UMF „Gr.T.Popa”.

Pretul tratamentului cu botox incepe de la 1.100 lei.

Dintre pacientii care au beneficiat de serviciile dr. Andrei Lazar, cativa si-au exprimat parerea despre experienta avuta, prin intermediul unor recenzii in spatiul virtual. Acestia se arata multumiti de rezultate si il apreciaza pe medic pentru pregatirea vasta, profesionalism si atitudinea calma. De asemenea, ei spun ca medicul este comunicativ si discuta foarte deschis cu pacientii inainte de procedura.

Concluzii

Pentru a obtine rezultate pe masura asteptarilor si pentru a beneficia de un act medical inalt calitativ, este recomandat sa alegi clinici unde profeseaza medici cu experienta vasta – criteriu indeplinit de multe locatii din Iasi care pun la dispozitie, printre altele, tratamentul cu botox.

Cu ajutorul clasamentului de mai sus, poti identifica o clinica sau un medic ale carui servicii indeplinesc standarde inalte de calitate si sunt disponibile la un pret corect.