Meniu

Botox Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te intereseaza unde poti gasi un cabinet sau o clinica in care sa beneficiezi de un tratament cu botox in Pitesti, trebuie sa stii ca demersul tau de cercetare va implica o piata destul de vasta si dezvoltata a serviciilor de medicina estetica. In acest context, lectura articolului de fata iti va fi extrem de utila, intrucat vei primi exact informatiile de care ai nevoie, nu numai pentru a identica cele mai bune centre medicale care se ocupa cu imbunatatirea aspectului fizic al pitestenilor si argesenilor, ci si pentru a te ajuta sa te decizi unde vei face interventia de estompare a ridurilor cu toxina botulinica.

De injectarile cu botox se ocupa in Pitesti medici specialisti in dermatologie sau in chirurgie plastica si ii poti cunoaste pe cei mai buni si clinicile si cabinetele in care activeaza parcurgand articolul in intregime.

Unde mergi pentru injectii cu botox in Pitesti?

Daca vrei sa obtii un aspect mai tanar al chipului, fara riduri, in urma unei proceduri sigure si lipsite de riscuri, va trebui sa apelezi la una/unul dintre clinicile sau cabinetele de top din tabelul de mai jos, care executa tratamente nechirurgicale de injectare cu botox la Pitesti.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Botox
Rating
Website
Dr. Riciu
Clinica-Verificata
150 Euro
 • Pretul pentru o zona injectata cu Botox 150 Euro
 • Medic profesionist
 • Seriozitate in abordarea problemelor medicale
 • Grija si atentie fata de pacienti
 • Tratamente eficiente
Luy Esthetic Art
240 Euro
 • Pretul injectiilor cu Botox pornesc de la 240 Euro
 • Servicii de buna calitate
 • Medici competenti
 • Mana usoara si sigura in interventii
 • Dotari excelente
 • Atmosfera placuta.
Spitalul Dr. Irimia
150 Euro
 • Pretul pentru o zona injectata cu Botox 150 Euro
 • Calitatea buna a serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea fata de pacienti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Slaba gestionare a programarilor
 • Impresie de spital de stat pentru unii pacienti
Estetica Med
120 Euro
 • Pretul pentru o zona injectata cu Botox 120 Euro
 • Medic profesionist
 • Interventii de succes, care au schimbat viata pacientilor
 • Proceduri de infrumusetare reusite
 • Amabilitate si grija fata de pacienti
Dr. Iordache
120 Euro
 • Pretul pentru o zona injectata cu Botox 120 Euro
 • Medic profesionist
 • Persoana blanda si calma
 • Tratamente si proceduri de succes
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor/cabinetelor in care poti beneficia de injectari cu botox in Pitesti

Existenta optiunilor multiple nu este un aspect care faciliteaza deciziile in general, iar alegerea unei clinici pentru un tratament al ridurilor cu botox in Pitesti nu face exceptie. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului, despre calitatea serviciilor, preturile practicate, parerile pacientilor despre activitatea centrelor medicale din top, iti vor fi utile pentru a te hotari incotro sa te indrepti pentru a obtine un chip mai tanar si mai proaspat.

1. Dr. Riciu Andrei

La Clinica Dermalis a Dr. Riciu Andrei, medic dermatolog, injectiile cu botox se realizeaza atat in scopul stergerii ridurilor de expresie, cat si pentru a rezolva problema transpiratiei excesive in palme si in axile. Dr. Andrei Riciu este specialist in dermato-venerologie si ofera o gama completa de servicii dermatologice in Pitesti, interventii chirurgicale minim invazive pentru leziunile cutanate, biopsii, screening si proceduri de dermatologie estetica. Dupa o experienta de 12 ani in Timisoara, medicul s-a intors in orasul sau natal, Pitesti si a fondat clinica Dermalis in anul 2020.

Preturile practicate de apreciatul dermatolog pitestean sunt afisate pe site-ul clinicii. Pentru o zona tratata cu injectii cu botox vei plati suma de 150 de euro, iar pentru trei zone injectate cu toxina botulinica, pretul este de 250 de euro.

Pacientii se declara multumiti de prestatiile acestui cabinet, prin intermediul recenziilor de pe Google. Se apreciaza ca dr. Andrei Riciu este un profesionist, caracterizat de seriozitate in abordarea problemelor medicale, de grija si atentie fata de pacienti. Recenziile amintesc si despre eficienta tratamentelor prescrise de medic.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Riciu Andrei
Vezi Pareri

2. Luy Esthetic Art

Sub numele de Luy Esthetic Art functioneaza in Pitesti o clinica in care se regasesc servicii de chirurgie plastica, stomatologie si estetica faciala: injectari cu acid hialuronic si botox, terapia vampir antiaging si solutii medicale pentru caderea parului. Unitatea medicala este proiectul a doi medici, dr. Sidharth Gupta, medic specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, si dr. Luiza-Mihaela Gupta-Voica, medic dentist specialist in endodontie.

Preturile clinicii pot fi accesate si vizualizate pe site-ul web. Pentru estomparea ridurilor, injectiile cu botox te vor costa o suma pornind de la 240 de euro.

Pacientii chirurgului plastician dr. Gupta sunt multumiti de Luy Estetic Art. Recenziile inregistreaza opinii despre calitatea buna a serviciilor de la aceasta clinica, competenta medicilor, mana usoara si sigura a chirurgului in executarea operatiilor, dotarile excelente ale cabinetului si atmosfera placuta.

3. Spitalul Dr. Irimia

Sectia de Chirurgie plastica si estetica a Spitalului Dr. Irimia din Pitesti asigura o gama variata de tratamente chirurgicale si noninvazive: implanturi cu silicon, rinoplastie, blefaroplastie, liposuctii, lifting facial, lifting mamar, injectari cu botox si acid hialuronic. Procedurile sunt efectuate de col. dr. Bogdan Marinescu, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, asistent universitar, doctor in stiinte medicale. Spitalul Dr. Irimia este primul spital privat din Pitesti, fondat in 1991, in care pacientii pot beneficia de consultatii, investigatii si tratamente in aproape toate ramurile medicale.

Injectarea cu toxina botulinica a unei zone a fetei te va costa 150 de euro, iar pentru trei zone vei plati 300 de euro.

Mare parte din pacientii clinicii afirma ca sunt multumiti de felul in care au fost tratati aici si scriu despre calitatea buna a serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea fata de pacienti si aparatura de ultima generatie. Pe de alta parte, multi pacienti acuza o slaba gestionare a programarilor si impresia de spital de stat pe care le-a lasat-o aceasta unitate medicala.

4. Estetica Med

Daca vrei sa beneficiezi de interventie de succes pentru estomparea ridurilor cu botox, te vei bucura sa afli ca reputatul medic Dr. Ivan Vatamanesku, specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, doctor in stiinte medicale, cu o experienta de peste 16 ani, isi desfasoara activitatea si la Pitesti. Sub umbrela Estetica Med, brand bucurestean de servicii medicale, functioneaza cabinetul din Arges, in incinta clinicii pitestene Sanovital, iar argesenii pot accesa de o paleta variata de tratamente chirurgicale si nechirurgicale.

Tarifele percepute de acest medic sunt publicate pe site-ul Estetica Med. Injectarea toxinei botulinice pe o zona a fetei te va costa in jur de 120 de euro, iar pentru trei zone tratate cu botox vei achita suma de 300 de euro.

Pacientii sunt multumiti de prestatiile chirurgului, asa cum reiese din recenziile scrise atat pe site-ul clinicii, cat si pe Google. Comentariile amintesc de profesionalismul medicului, de interventiile de succes de care au beneficiat si care le-au schimbat viata, de procedurile de infrumusetare reusite si de amabilitatea si grija fata de pacienti a doctorului.

5. Dr. Madalina Iordache

Doctor Madalina Iordache, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie, realizeaza proceduri chirurgicale de estetica, interventii de chirurgie reconstructiva si tratamente estetice nonchirugicale – injectari cu acid hialuronic si botox, PRX-T33 biorevitalizare, microneedling si lipoliza. Medicul activeaza in cadrul in cadrul Muntenia Hospital Pitesti, in cadrul Clinicii Dr. Irimia si la Sectia de Chirurgie Plastica a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti.

Preturile procedurilor sunt publicate pe site-ul medicului. Pentru o zona a fetei, injectiile cu botox au un tarif de 120 de euro, iar pentru trei zone se va incasa o suma de 280 de euro.
Pacientii sunt multumiti de prestatiile acestui medic. Ei spun in recenzii ca dr. Iordache este un profesionist, o persoana blanda si calma, iar tratamentele si procedurile efectuate de medic au fost incununate de succes.

Concluzii

Asa cum probabil ai constatat si singur/-a dupa lectura acestui articol, municipiul resedinta al judetului Arges este locul in care serviciile de medicina estetica sunt si diverse, si calitative, iar injectarile cu botox in Pitesti fac parte dintre tratamentele de succes pentru estomparea ridurilor, din ce in ce mai des folosite de argesencele preocupate de aspectul lor.

Interventiile noninvazive de infrumusetare si intinerire se pot realiza la Pitesti atat de catre medici dermatologi recunoscuti pentru competentele si profesionalismul lor, cat de catre chirurgi plasticieni care au ales sa intervina si fara bisturiu, cu ajutorul tehnicilor si metodelor moderne de tratament, pentru a reda pacientilor increderea in sine.