Meniu

Botox Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dorinta de a acoperi efectele pe care inaintarea in varsta le are asupra aspectului facial este motivul pentru care tot mai multe persoane apeleaza la injectii cu botox in Suceava. Acest tratament ajuta la diminuarea ridurilor si netezirea liniilor fine, oferind tenului mai multa luminozitate si un aspect intinerit.

Tratamentul cu toxina botulinica consta in efectuarea unor injectii al caror efect este de relaxare musculara, iar cele mai vizate zone ale fetei sunt fruntea, colturile gurii si zona din jurul ochilor. In Suceava, exista mai multe clinici care pun la dispozitie acest tratament si care sunt alese pentru raportul bun calitate-pret si pentru diversitatea de servicii din sfera infrumusetarii.

Care sunt costurile tratamentului cu botox in Suceava?

Injectiile cu botox sau toxina botulinica, de care poti beneficia in cadrul mai multor clinici din Suceava, au un pret care variaza in functie de calitatea substantei folosite. Tabelul ce urmeaza prezinta clasamentul celor mai bune clinici si celor mai bine pregatiti medici care profeseaza in acest oras, precum si tariful aferent tratamentului cu botox:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Botox
Rating
Website
Esderm
Clinica-Verificata
130 Euro
 • Pretul pentru o zona injectata cu Botox porneste de la 130 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist, implicat si rabdator
 • Atentie pentru pacient
 • Conditii foarte bune
 • Ambient placut
 • Programarile se decaleaza uneori
Bethesda
200 Euro
 • Pretul pentru o zona injectata cu Botox porneste de la 200 Euro
 • Act medical de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Amabilitate si atentie la nevoie pacientului
 • Dotari moderne si curatenie
 • Cativa pacienti reclama sistemul de programari
Dr. Burlacioc
200 Euro
 • Pretul pentru o zona injectata cu Botox porneste de la 200 Euro
 • Servicii inalt calitative
 • Medic cu experienta vasta
 • Profesionalism
 • Punctualitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica sa mergi pentru injectarea cu botox in Suceava?

Scopul tratamentelor cu botox este de a imbunatati aspectul pielii si infatisarea unei persoane, motiv pentru care numerosi medici din Suceava pun la dispozitia pacientilor acest tip de procedura.

Pentru a beneficia de rezultate conform asteptarilor, poti alege una dintre cele mai apreciate locatii atunci cand vine vorba despre injectii cu toxina botulinica:

1. Esderm

Cabinetul dermatologic Esderm este prima optiune pe care trebuie sa o iei in calcul daca locuiesti in Suceava si planuiesti sa apelezi la tratamente cu botox. Aici se ofera servicii de dermatologie estetica inalt calitative, fiind utilizata aparatura moderna si mizandu-se pe naturalete. Activitatea clinicii este coordonata de catre dr. Ioana Maria Cirlioru, medic primar in dermato-venerologie, cu competenta in medicina estetica. Cu experienta de peste un deceniu, medicul este preocupat de cele mai noi tratamente si terapii, motiv pentru care se informeaza in permanenta. In plus, este membra in mai multe societati de profil, inclusiv in cadrul Academiei Americane de Dermatologie.

La Esderm, pretul tratamentului injectabil cu toxina botulinica porneste de la 130 euro/zona.

Multi pacienti se declara multumiti de clinica si de rezultatele pe care le-au obtinut in urma tratamentelor. Acestia spun ca se lucreaza in conditii foarte bune si intr-un ambient placut. Personalul de la receptie este apreciat pentru amabilitate, iar dr. Ioana Maria Cirlioru este caracterizata de profesionalism, implicare, rabdare, dedicare si atentie pentru pacient. Majoritatea parerilor sunt pozitive, insa exista pacienti care spun ca au asteptat mult, desi aveau programare.

Vezi parerile pacientilor despre Esderm
Vezi Pareri

2. Bethesda

In Suceava, policlinica Bethesda este foarte apreciata de pacienti si constituie o optiune buna pentru cei care isi doresc sa faca injectii cu botox. Serviciile sunt puse la dispozitie de catre un colectiv format din medici primari si medici specialisti. Lista de proceduri disponibile acopera mai multe specialitati medicale, fiecare departament gazduind cadre medicale cu experienta. Calitatea serviciilor este sustinuta atat prin pregatirea vasta a personalului, cat si prin folosirea unor tehnologii moderne.

La Bethesda, tariful pentru tratamentul cu botox porneste de la 200 euro.

In mediul online, cele mai multe recenzii venite din partea pacientilor sunt pozitive. Ei recomanda policlinica Bethesda, unde spun ca au intalnit medici profesionisti, devotati si amabili. Acestia trateaza pacientii cu atentie si sunt primitori. Unitatea medicala este bine dotata si curatenia este un punct forte. Pe de alta parte, cateva persoane spun ca programarile nu se respecta si ca personalul de la receptie nu da intotdeauna dovada de profesionalism.

3. Dr. Anatol Burlacioc

Printre tratamentele cosmetice pe care dr. Anatol Burlacioc le ofera pacientilor sai din Suceava se afla si injectiile cu botox. Cu o activitate care se intinde pe parcursul a mai mult de doua decenii, dr. Anatol si-a perfectionat cunostintele in cadrul spitalelor de stat, unde a profesat mai multi ani. Ulterior, a decis sa se dedice pacientilor in clinica sa, unde ofera o gama variata de servicii de chirurgie plastica. Pentru a asigura intotdeauna un act medical inalt calitativ, participa regulat la cursuri de perfectionare si conferinte din domeniul sau de activitate.

Pretul injectiilor cu toxina botulinica porneste de la 200 euro.

Medicul este foarte apreciat de pacienti, iar cativa dintre acestia au oferit si recenzii in mediul online, unde au lasat calificative maxime. Carisma, punctualitatea si profesionalismul sunt principalele calitati pentru care dr. Anatol este considerat de multi dintre pacientii sai ca fiind cel mai bun medic.

Concluzii

Suceava se alatura oraselor din Romania in care tratamentul cu botox pentru riduri se afla la mare cautare, ceea ce demonstreaza faptul ca tot mai multe persoane incep sa investeasca in imaginea lor si cauta modalitati eficiente de a combate efectele inaintarii in varsta.

Ridurile profunde si liniile fine de la nivelul fetei pot fi netezite prin injectiile cu toxina botulinica, acesta fiind un tratament care nu necesita perioada de recuperare.