Meniu

Botox Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Scopul articolului de fata este de a te ajuta sa afli mai multe informatii despre injectarea cu botox in Targoviste, de la clinicile unde se efectueaza acest tip de serviciu, la tarifele pe care le practica. Daca urmeaza sa incerci pentru prima data tehnica de infrumusetare, atunci trebuie sa te asiguri ca salonul sau clinica la care urmeaza sa te duci, indeplineste toate conditiile necesare.

Medicii care isi desfasoara activitatea la clinicile din Targoviste dispun de pregatirea necesara si de experienta in domeniu, astfel incat sa ofere servicii de calitate tuturor celor interesati. Acest lucru se aplica si in cazul injectarilor, indiferent ca este vorba de botox sau de acid hialuronic.

Cat costa injectarea cu botox in Targoviste?

Exista mai multi factori care pot contribui la pretul botoxului in Targoviste, de la brand, la cantitatea de substanta utilizata. Tocmai de aceea, este posibil ca serviciul pe care il cauti sa coste mai mult la o clinica decat la alta. Tabelul de mai jos iti sta la dispozitie cu preturile practicate la clinicile din oras care se ocupa de tratamente cu botox:

Clinicile la care te poti duce pentru injectare botox

Cele doua clinici la care se efectueaza tratamentul cu botox, din Targoviste sunt prezentate mai jos, alaturi de informatii relevante, oferite de persoanele care au beneficiat deja de serviciile lor. Tine cont de experienta si pregatirea personalului medical, dar si de tarife, inainte de a lua o decizie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Botox
Rating
Website
Alpha Beauty
Clinica-Verificata
125-350 Euro
 • Tarif tratament Botox 125-350 Euro
 • Tehnologii moderne
 • Personal calificat
 • Gama variata de tratamente
 • Studii in strainatate
 • Atmosfera placuta
Dr. Pascanu
150-350 Euro
 • Tarif tratament Botox 150-350 Euro
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Participare periodica la cursuri
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

1. Alpha Beauty

Prima clinica la care se pot duce persoanele interesate de proceduri de infrumusetare precum injectarea cu toxina botulinica in Targoviste este Alpha Beauty. Cu privire la serviciile de chirurgie plastica si medicina estetica pe care clinica le pune la dispozitia pacientilor, pe langa botox, acestea sunt tratamentul cu acid hialuronic, lipoliza injectabila, tratamentul cearcanelor etc. De aceasta ramura se ocupa Dr. Cristina Berbecar-Zeca, care a invatat cele mai bune tehnici din domeniu in timpul studiilor in strainatate. Serviciile sunt efectuate prin intermediul unor tehnologii moderne, astfel incat pacientii sa beneficieze de rezultatele pe care si le doresc.

Tarifele tratamentelor cu toxina botulinica variaza intre 125 si 350 de euro.

Cele mai apreciate aspecte ale activitatii clincii Alpha Beauty sunt calitatea actului medical, amabilitatea personalului si profesionalismul. Pentru unele dintre paciente, clinica reprezinta o a doua casa, iar acest lucru se datoraza medicilor care inspira incredere.

Vezi parerile pacientilor despre Alpha Beauty
Vezi Pareri

2. Dr. Ruxandra Pascanu

Cea de-a doua optiune pentru botox in orasul Targoviste este clinica Dr. Ruxandra Pascanu. Dr. Pascanu a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” 1997, iar pe urma s-a specializat in chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva si estetica sub indrumarea Prof. Dr. Lascar. In scopul de a fi intotdeauna la curent cu cele mai noi tehnici de infrumusetare in domeniu, Dr. Pascanu participa la diverse cursuri si simpozioane. De asemenea, este membra a mai multor asociatii, printre care se numara si Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania si The European Board of Plastic, Reconstructive and Aestetic Surgery. Gama de servicii pe care o pune la dispozitia pacientilor este una cu adevarat variata, de la chirurgie faciala, la chirurgia siluetei si la chirurgie genitala. Preturile practicate la clinica sunt orientative si pot suferi modificari.

Pretul serviciului pentru o singura zona este de 150 de euro si 350 de euro pentru trei zone.

In recenziile pe care le-au publicat pe pagina clinicii Dr. Ruxandra Pascanu, pacientii apreciaza profesionalismul si rabdarea de care da dovada. Multi dintre ei chiar marturisesc ca au resit sa-si recapete increderea in sine in urma sedintelor pe care le-au facut la clinica.

Concluzii

Prin urmare, poti sa faci rost de un tratament cu botox in Targoviste, care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale. Dupa ce te-ai hotarat in privinta clinicii pe care iti doresti sa o vizitezi, tot ce ramane de facut este sa te programezi la o consultatie de specialitate cu unul din medicii de acolo.