Meniu

Cardiologie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cu toate ca persoanele varstnice sunt cel mai mult predispuse la manifestarea afectiunilor inimii, exista si multi adulti tineri sau chiar copii care au nevoie sa viziteze un medic specializat in cardiologie in Alba Iulia. Adevarul este ca patologiile inimii nu se dezvolta doar la oameni care fac parte dintr-o anumita categorie de varsta.

Din fericire, Alba Iulia este un oras dezvoltat in ceea ce priveste latura medicala, ingloband o multime de clinici si cabinete medicale de specialitate. Daca si tu esti predispus la astfel de afectiuni sau iti doresti pur si simplu sa beneficiezi de un control de rutina, poti lua in considerare institutiile medicale amintite ulterior in articol pentru a beneficia de ajutorul unui medic profesionist.

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de cardiologie in Alba Iulia?

Pentru ca este o procedura medicala de rutina, pretul pentru o consultatie de cardiologie in Alba Iulia este, de cele mai multe ori, accesibil. Exista oricand si posibilitatea de a opta pentru serviciile decontate obtinute cu ajutorul biletului de trimitere de la medicul de familie. Daca totusi vrei sa optezi pentru serviciul platit, iata care sunt preturile la care sa te astepti, potrivit tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Prevent
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Colectiv medical experimentat, amabil si responsabil
 • Aparatura de ultima generatie
 • Rating ridicat
 • Atmosfera primitoare
 • Diagnostic precis
Cardio Help
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Personal profesionist, empatic si experimentat
 • Investigatii multiple si precise
 • Diagnostic exact
 • Rating maxim
Cardio Asist
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Investigatii precise
 • Echipamente performante
 • Echipa medicala profesionista
 • Medic specialist in cardiologie
Terra Aster
130 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 130 Ron
 • Diagnostic corect
 • Investigatii precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Comunicare deficitara cu personalul de la receptie
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Balneomed
120 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 120 Ron
 • Echipament de ultima generatie
 • Personal medical bine pregatit
 • Curatenie exemplara si atmosfera placuta
 • Preturi ridicate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici in care se efectueaza controale de cardiologie in Alba Iulia

Daca nu stii care clinica specializata in cardiologie in Alba Iulia este o varianta potrivita, poti sa te consulti cu lista de institutii medicale private pe care ti-am pregatit-o mai jos. Iata care este impresia celorlalti pacienti si cat de bine sunt dotate:

1. Clinica Prevent

Prevent este o clinica localizata in Alba Iulia, cu multiple specialitati medicale, printre care se numara si cardiologia. Echipa medicala a departamentului de cardiologie pentru adulti este una de exceptie si este formata din: dr. Claudia Budurea, dr. Dan Tataru, dr. Erika Jenei, dr. Horatiu Comsa, dr. Ioana Avram, dr. Ioana Ciuca, dr. Isabella Mihalcea si dr. Karina Marchis. Fiecare medic in parte este bine pregatit, avand la dispozitie o gama larga si variata de aparaturi pentru realizarea unor investigatii precise si proceduri exemplare. Printre aparaturile care se afla in dotarile clinicii se remarca si: holter EKG, holter TA, ecograf GE Vivid T8PRO (de ultima generatie), sisteme testare la efort, defibrilator. Principala misiune a cabinetului Prevent este sa il ajute pe pacient sa previna afectiuni cardiace periculoase prin monitorizarea constanta a starii de sanatate.

Pretul pentru o consultatie si o ecocardiografie Doppler la aceasta clinica de cardiologie din Alba Iulia este de 280 lei.

Conform recenziilor postate pe Google, pacientii se declara multumiti de activitatea medicilor si de prestatia acestora. Colectivul de asistente si medici este laudat datorita curajului, amabilitatii si profesionalismului de care da dovada de fiecare data. In plus, aparatura este de ultima generatie si reuseste sa identifice in mod concret care este problema de sanatate cu care pacientul se confrunta. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Prevent
Vezi Pareri

2. Cardio Help

Cardio Help este o clinica din Alba Iulia care a fost infiintata in 2016 si care este specializata in cardiologie. Principalul obiectiv dupa care institutia medicala se ghideaza consta intr-o activitate medicala ireprosabila, astfel incat pacientii sa beneficieze de un tratament adecvat si de un diagnostic precis. Colectivul medical format din dr. Mada Laura, dr. Miclea (Marcus) Ioana, dr. Filan Teodora, dr. Grosu Alin si dr. Radoescu Livia este tanar, dinamic, ambitios si prioritizeaza un act medical de calitate. Asistentele si medicii sunt dedicati profesiei pe care o practica, avand o experienta bogata dobandita din activitatea in ambulatoriu. Printre investigatiile practicate la acest cabinet de cardiologie din Alba Iulia se numara si: consultatie, EKG, holter EKG, holter TA, ecografie cardiaca, test de efort, indice glezna brat, Doppler venos membre inferioare si Doppler arterial carotido-vertebral.

Pretul pentru o consultatie si un EKG la unul dintre cei mai buni medici cardiologi din Alba Iulia este de 150 lei.

Potrivit recenziilor postate in mediul online cu referire la Cardio Help, pacientii au fost multumiti in unanimitate de actul medical. Toti cei care au ales aceasta clinica au laudat activitatea medicala a colectivului de doctori si asistente, datorita faptului ca acestia au dat dovada de profesionalism, empatie si o prestatie de exceptie. In plus, aparatura folosita este de o calitate superioara, reusind sa obtina rezultate precise.

3. Cardio Asist

Cardio Asist a fost infiintat in anul 2017 si se adreseaza pacientilor care vor sa beneficieze de o consultatie cardiologica in Alba Iulia la standarde superioare. In cadrul sau isi desfasoara activitatea o echipa medicala profesionista, empatica, atenta la nevoile pacientului si care a atins maturitatea profesionala in institutii de prestigiu ca Institutul Inimii ”N. Stancioiu” din Cluj-Napoca. Cabinetul este amenajat modern, ceea ce ii ajuta pe pacienti sa se bucure de o atmosfera placuta. Echipamentele medicale folosite sunt, de asemenea, moderne si performante, cu ajutorul carora medicii pot stabili un diagnostic corect, urmat de un plan eficient de tratament. Investigatiile de care vei beneficia sunt: consultatie, examen clinic cardiologic, inregistrare EKG, ecocardiografie, monitorizare EKG 24 h, monitorizare TA 24 h, evaluare presiuni periferice.

Pretul pentru o consultatie la acest cabinet de cardiologie din Alba Iulia incepe de la 100 lei.

Din pacate, nu exista multe recenzii postate in mediul online despre cabinetul Cardio Asist, insa cei care au ales sa isi relateze experienta au mentionat despre actul medical ireprosabil al medicului specialist cardiolog Ioana Maria Avram. Profesionista, amabila si cu o experienta vasta, reuseste sa stabileasca un diagnostic precis si un tratament eficient. 

4. Terra Aster

Terra Aster este o clinica multidisciplinara, unde pacientii pot beneficia si de investigatii cardiologice in Alba Iulia la o calitate ridicata. Personalul clinicii se deosebeste printr-o experienta vasta dobandita in anii de studii, stagiile de practica, cursurile de formare si in institutii medicale prestigioase, fiind capabil sa ofere un act medical ireprosabil. Empatic, profesionist si dornic sa gaseasca solutii chiar si pentru cele mai complicate afectiuni, personalul medical este recunoscut pentru capacitatea sa de a stabili un diagnostic corect si, ulterior, un plan de tratament. Dupa o activitate de 20 de ani, clinica si-a castigat un renume, fiind o varianta pe care pacientii o iau in considerare fara sa stea pe ganduri. Aparaturile utilizate sunt, de asemenea, de ultima generatie, fiind folosite in diverse investigatii sau proceduri medicale complexe. 

Pretul pentru o consultatie la un medic cardiolog din Alba Iulia din cadrul clinicii Terra Aster incepe de la 130 lei.

Parerea generala a pacientilor este pozitiva, datorita faptului ca personalul medical este experimentat, bine pregatit, capabil sa identifice un diagnostic corect si competent in stabilirea unui tratament eficient in functie de problema. Aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, iar atmosfera din cabinet este placuta. Din pacate, multi spun ca este dificil sa iei legatura cu personalul de la receptie, iar programarile nu sunt intotdeauna respectate.

5. Balneomed

Balneomed este un centru medical de recuperare si infrumusetare din Alba Iulia in care pacientii pot beneficia si de consultatii de cardiologie, efectuate de un medic specialist si cu experienta, dr. Muntean Vlad. Echipa de medici si asistente este de exceptie, avand o buna pregatire in investigatiile efectuate, dar si in procedurile medicale. Aceasta a ajuns la maturitatea profesionala prin intermediul studiilor de specialitate, cursurilor de formare si activitatii desfasurate in diverse institutii medicale, stiind cum sa abordeze cat mai eficient un pacient, indiferent cat de grava este afectiunea de care sufera. Alaturi de experienta vasta a cadrelor medicale se remarca si dotarile superioare ale clinicii, aparaturi si echipamente de ultima generatie, cu ajutorul carora medicii reusesc sa identifice un diagnostic corect si sa stabileasca un tratament eficient.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie incepe de la 120 lei.

In ceea ce priveste recenziile postate in mediul online, pacientii au o parere generala buna, remarcand faptul ca personalul medical este bine pregatit, tehnica medicala este moderna, curatenia exemplara, iar atmosfera placuta. Din pacate, acestia au mai remarcat si ca preturile sunt destul de ridicate, iar programarile nu sunt respectate intotdeauna.

Concluzii

Daca vrei sa soliciti ajutorul unui medic specialist in cardiologie in Alba Iulia, iti poti indrepta atentia catre clinicile amintite anterior, unde isi desfasoara activitatea un colectiv medical experimentat. Nu mai amana vizita la medicul specialist si trateaza boala din timp, inainte sa iti puna sanatatea si viata in pericol.