Meniu

Cardiologie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile de inima sunt intalnite frecvent in prezent, principalii factori de risc fiind chiar stresul si mostenirea genetica, motiv pentru care realizarea controalelor de cardiologie in Arad in mod constant devine o misiune obligatorie. Daca si tu ai in familie cazuri care au suferit de patologii cardiovasculare, cel mai bine ar fi sa ceri sfatul medicului specialist pentru a afla cat de frecvente trebuie sa fie controalele de rutina si care sunt simptomele care ar trebui sa iti ridice un semn de intrebare. 

Din fericire, clinicile din Arad sunt dotate cu toate aparaturile si echipamentele necesare pentru efectuarea unor investigatii precise si pentru identificarea problemei indiferent de stadiul in care se afla. Daca esti in cautarea unui cardiolog bun in Arad, citeste mai departe si descopera o clinica de incredere chiar din orasul tau.

Unde sa efectuezi controale de cardiologie in Arad?

Investigatiile cardiologice in Arad se efectueaza la o clinica de specialitate, care este echipata cu aparate performante si in cadrul careia isi desfasoara activitatea o echipa de medici cardiologi in Arad de exceptie. Costurile pentru un control sau o investigatie de rutina sunt, de regula, mici, ceea ce inseamna ca toata lumea isi poate permite ca, din cand in cand, sa mearga la medicul specialist pentru a-si monitoriza o afectiune. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel cu tarifele practicate la clinici de renume din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Interdiabetic
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Aparatura moderna si performanta
 • Personal medical priceput, amabil si profesionist
 • Investigatii precise
 • Contract cu CAS
 • Clinica moderna si eleganta
Policlinica AS
130 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 130 Ron
 • Profesionalism, pricepere si buna pregatire
 • Atmosfera prietenoasa
 • Ingrijiri medicale ireprosabile
 • Echipament de ultima generatie
 • Activitatea biroului de informatii
Dr. Morar Mihnea
70 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 70 Ron
 • Medic cardiolog profesionist
 • Echipamente de calitate si performante
 • Gestionarea eficienta a situatiilor de urgenta
 • Pasiune pentru medicina
 • Echipa dinamica si profesionista
Slovenski
185 Ron
 • Pret Consultatie 185 Ron
 • Clinica moderna
 • Echipa medicala de exceptie
 • Aparaturi performante
 • Servicii si investigatii de calitate
 • Numar redus de recenzii
Centrul Mediqa
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Aparatura performanta si moderna
 • Centru multidisciplinar
 • Echipa medicala empatica, responsabila si profesionista
 • Tratament eficient
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in efectuarea controalelor de cardiologie in Arad

Unele dintre cele mai apreciate cabinete de cardiologie din Arad sunt prezentate chiar in cele ce urmeaza, conform clasamentului realizat de specialisti, dar si conform recenziilor postate de pacienti de-a lungul timpului. Stim ca pentru tine valoreaza foarte mult experientele celorlalte persoane care au vizitat aceste institutii medicale, motiv pentru care am evidentiat rating-ul clinicii in functie de recenziile primite. Iata care sunt dotarile lor principale:

1. Interdiabetic

Interdiabetic este un centru medical specializat in medicina interna, diabet si cardiologie in Arad, care este frecventat de pacienti cu diverse afectiuni. De asemenea, clinica are si contract incheiat cu CAS, ceea ce inseamna ca unele dintre serviciile centrului medical privat sunt decontate de catre stat. Aparatura utilizata este de inalta calitate si performanta, reusind sa identifice rapid probleme cardiologice. De asemenea, echipa medicala este formata din trei medici cardiologi cu experienta vasta, avand capacitatea de a depista afectiuni inca din timpul controalelor de rutina: dr. Diana Patrascanu (contract cu CAS), dr. Aurelian Mihuta (fara contract cu CAS) si dr. Sebastian Zus (fara contract cu CAS). 

Pretul pentru o consultatie la un medic cardiolog in Arad porneste de la 150 lei.

Majoritatea recenziilor postate de pacienti sunt pozitive, reflectand priceperea, amabilitatea, profesionalismul si buna pregatire a personalului medical. Acesta este capabil sa realizeze o serie de investigatii in cadrul carora sa stabileasca un diagnostic corect, dar si sa ofere un plan eficient de tratament. Echipamentele medicale sunt la standarde superioare, iar clinica este moderna si eleganta. 

Vezi parerile pacientilor despre Interdiabetic
Vezi Pareri

2. Policlinica AS

Policlinica AS se adreseaza tuturor pacientilor care se confrunta cu afectiuni ale inimii, oferindu-le sansa de a gasi un expert in cardiologie in Arad. Exista anumite simptome ca palpitatiile sau senzatiile dureroase in zona toracica pentru care pacientii nu trebuie sa amane sub nicio forma vizita la medicul cardiolog specialist, pentru identificarea sursei problemei si pentru tratarea sa. Din fericire, in policlinica AS isi desfasoara activitatea un medic primar cardiolog din Arad, dr. Laza Cristina si un medic specialist cardiolog, dr. Belei Mihaela. Clinica specializata in bolile cardiovasculare este dotata cu aparaturi de ultima generatie, care pot efectua investigatii precise si proceduri ireprosabile. De asemenea, echipa medicala este experimentata, bine pregatita si atenta la detalii, fiind un adevarat sprijin pentru pacientii care suspecteaza ca se confrunta cu patologii ale inimii, dar si pentru cei care vor sa le tina sub control.

Pretul practicat la acest cabinet de cardiologie din Arad pentru un control incepe de la 130 lei.

Parerea pacientilor care au ales policlinica AS este majoritar pozitiva. Echipa medicala da dovada de profesionalism, pricepere, o buna pregatire si atentie la detalii, oferind sustinere si ingrijirile medicale necesare tuturor celor care se confrunta cu afectiuni cardiovasculare, indiferent cat de grave sunt. Dotarile cabinetului sunt superioare, iar atmosfera creata este prietenoasa, conform spuselor pacientilor. Din nefericire, exista nemultumiri cu privire la activitatea biroului de informatii.

3. Dr. Morar Mihnea

Daca esti in cautarea unui cabinet de cardiologie din Arad, iti poti indrepta atentia catre cabinetul individual al dr. Morar Mihnea. Acesta este unul dintre cei mai buni cardiologi din Arad, care isi desfasoara activitatea cu pasiune si dedicare, colaborand cu o echipa dinamica, implicata si bine pregatita. Investigatiile medicale puse la dispozitie de medicul Morar Mihnea au un raport calitate-pret imbatabil, raspunzand prompt si situatiilor de urgenta. Aparatura medicala din cadrul cabinetului este de o calitate superioara si de ultima generatie, fiind capabila sa obtina rezultate precise intr-un timp scurt. De asemenea, medicul are si competenta necesara de a stabili un plan de tratament personalizat pentru fiecare pacient in parte, indiferent de severitatea afectiunii. 

Pretul pentru o consultatie la acest dr cardiolog din Arad incepe de la 70 lei. 

Multi dintre pacientii care au luat in considerare serviciile medicale ale dr. Morar Mihnea au ramas placut surprinsi de ajutorul oferit de medic, dand dovada de profesionalism, o buna pregatire si pasiune pentru lucrul cu oamenii. Aparatura utilizata este la standarde superioare, iar echipa medicala este amabila si atenta la nevoile pacientului.

4. Slovenski

Slovenski este o clinica de cardiologie din Arad care ofera servicii complete si calitative pentru toti pacientii care se confrunta cu afectiuni ale inimii. Echipa medicala de renume este condusa de dr. Slovenski Milovan, un medic cu experienta si o buna pregatite in ramura cardiologica. Astfel, pacientii pot beneficia de solutii medicale adecvate si de tratamente eficiente, astfel incat sa isi poata tine patologia sub control sau chiar sa o vindece. Clinica se adreseaza doar adultilor care se confrunta cu boli cardiovasculare, avand sedii si in Timisoara, Lugoj si Caransebes. Investigatiile realizate sunt precise, multumita aparaturii performante si de ultima generatie, prin care medicii pot obtine rezultate exacte, dar si pot practica proceduri ireprosabile. Printre investigatiile cardiologice oferite se numara si: consultatii, controale, electrocardiograma, ecocardiografie, determinare INR, test de efort, holter EKG, ecografie vasculara, monitorizare holter TA, Duplex Carotide. Din fericire, clinica are si contract incheiat cu CAS.

Pretul pentru o consultatie la clinica de cardiologie este de 185 lei, in timp ce un control este de 135 lei. 

Potrivit recenziilor celorlalti pacienti care au luat in considerare Slovenski Med, echipa de medici este una de exceptie, amabila, atenta si profesionista, orientata catre solutii eficiente. Multi dintre cei care au optat pentru aceasta clinica sunt recunoscatori pentru felul in care au fost tratati, mentionand ca medicii au dat dovada de omenie si profesionalism. In plus, cabinetul este dotat cu echipamente si aparaturi avansate. 

5. Centrul Medical Mediqa

Centrul Medical Mediqa este privat si multidisciplinar, reusind sa ofere servicii de cardiologie in Arad la standarde superioare. Si-a inceput activitatea in 2012 si inca de atunci, scopul sau principal a fost sa se concentreze pe sanatatea si starea de bine a pacientilor, printr-o prestatie medicala ireprosabila. Tehnologia utilizata, conditiile de exceptie, si aparaturile medicale de ultima generatie contribuie semnificativ la un act medical exemplar, in care pacientii pot obtine un diagnostic precis si un tratament pe masura. Echipa de medici si asistente ofera ingrijirile medicale de calitate, dand dovada de empatie, amabilitate si o buna pregatire in ceea ce priveste activitatea desfasurata.

Pretul pentru o consultatie cardiologica incepe de la 150 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online reflecta buna pricepere si atentie a medicilor cardiologi din cadrul centrului medical Mediqa. Acestia dau dovada de empatie, responsabilitate si atentie fata de pacienti, oferindu-le cele mai bune planuri de tratament si solutii, indiferent de cat de grava este problema de sanatate pe care o experimenteaza. Aparatura utilizata este de ultima generatie, iar rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Vrei sa beneficiezi de o consultatie de specialitate la o clinica de cardiologie din Arad? Atunci variantele amintite anterior iti pot raspunde tuturor necesitatilor, pentru ca acestea sunt institutii medicale de top chiar din orasul tau. Alege sa iti tratezi din timp problemele de sanatate si bucura-te de prestatia ireprosabila a cadrelor medicale cu experienta vasta in cardiologie.