Meniu

Cardiologie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La consultatii de cardiologie in Bacau merg nu numai persoanele in varsta, ci si pacienti tineri. Cei care au un istoric familial de boli cardiovasculare se afla in categoria de risc si nu trebuie sa amane vizita la medicul cardiolog, mai ales ca numeroase afectiuni sunt asimptomatice. 

Daca ai fost diagnosticat cu o boala de inima sau daca te incadrezi intr-o categorie de risc si vrei sa te adresezi unui cardiolog bun in Bacau, in acest articol vei identifica cele mai bune optiuni. 

Care este pretul pentru o consultatie de cardiologie in Bacau?

Bacau este un oras care gazduieste mai multe clinici si cabinete medicale specializate in cardiologie, pe care le poti alege pentru consultatie si pentru a beneficia de investigatii complexe. Referitor la pretul unei consultatii in cadrul celor mai apreciate clinici, tabelul de mai jos ofera o imagine de ansamblu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Prolife Medical
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Consultatii amanuntite
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie
Dr. Radu Grigoriu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Atmosfera primitoare
 • Preturi accesibile
MedicalProf Clinic
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Profesionalism
 • Grija pentru pacient
 • Tratamente eficiente
 • Programarile se decaleaza uneori
Centrul Mediclinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Atentie si amabilitate
 • Preturi corecte
Clinica Luxor
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, empatie si rabdare
 • Aparatura performanta si sistem informatic eficient
 • Clinica bine organizata
 • Mediu linistit
 • Uneori programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun cabinet de cardiologie din Bacau?

Daca locuiesti in Bacau si vrei sa mergi la cardiologie pentru monitorizarea unei afectiuni cardiovasculare depistate in trecut sau pentru a stabili cauza unor simoptome (durerile in piept, palpitatiile, dificultatile de respiratie), ai la dispozitie serviciile a numeroase clinici.

Cu ajutorul clasamentului de mai jos, iti va fi mai usor sa gasesti un cardiolog bun in Bacau:

1. Prolife Medical

Cabinetul Prolife Medical din Bacau este specializat in cardiologie si medicina interna, situandu-se in randul celor mai reputate cabinete din aceasta categorie. Aici isi desfasoara activitatea profesionala dr. Elena Alistar, care este medic primar in specialitatile medicina interna si cardiologie. Doctor in medicina, dr. Alistar are experienta vasta in domeniul medical si foloseste tehnologii avansate pentru precizie in diagnostic si eficienta in tratament. 

O consultatie initiala costa 250 lei. 

Serviciile de la Prolife Medical sunt de calitate ireprosabila, potrivit unora dintre pacientii care au ales acest cabinet. Se foloseste aparatura de ultima generatie, iar consultatia este foarte amanuntita. Medicul este apreciat pentru profesionalismul de care da dovada. Un alt avantaj il reprezinta curatenia din cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Prolife Medical
Vezi Pareri

2. Dr. Radu Grigoriu

Pentru servicii de cardiologie, locuitorii orasului Bacau pot alege Clinica Dr. Radu Grigoriu, care a fost infiintata in 1992. Lista de servicii cuprinde nu numai consultatii si investigatii de cardiologie, ci si de stomatologie, implantologie, boli interne si ecografie. Dr. Radu Grigoriu este medic primar in cardiologie si are o experienta vasta, consolidata prin workshop-uri si conferinte internationale. 

Consultatia de cardiologie costa 250 lei.

Zeci de persoane recomanda acest cabinet, unde spun ca au intalnit medici cu experinta, caracterizati de profesionalism, disponibilitate, rabdare si atentie la detalii. Personalul este primitor si cabinetul este dotat cu aparatura moderna. Serviciile sunt de calitate si preturile accesibile. 

3. MedicalProf Clinic

In Bacau, sunt oferite servicii de cardiologie si la MedicalProf Clinic. Pacientii care aleg aceasta clinica beneficiaza de o gama variata de consultatii, investigatii si analize de laborator. Sunt acoperite mai multe specialitati medicale, iar personalul este format din specialisti cu experienta, care folosesc aparatura de top. Acestia pun sanatatea pacientului in prim-plan si au ca obiectiv atingerea performantei, motiv pentru care se integreaza constant cele mai noi tehnici si echipamente medicale. 

Tariful unei consultatii la cardiologie este de 180 lei. 

Majoritatea pacientilor care au ales MedicalProf se declara multumiti de serviciile clinicii. Medicii sunt profesionisti, manifesta grija pentru pacient si ofera tratamentele potrivite. Serviciile sunt de foarte buna calitate, iar personalul este bine pregatit. Cateva persoane au oferit recenzii negative, din cauza faptului ca nu li s-a respectat programarea.

4. Centrul Medical Mediclinic

Un numar mare de persoane stabilite in Bacau apeleaza la Centrul Medical Mediclinic atunci cand trebuie sa mearga la consultatia de cardiologie. Mediclinic este un centru pluridisciplinar, adica pacientilor le sunt puse la dispozitie servicii din mai multe discipline medicale, intre care si cardiologia. Experienta medicilor si folosirea aparaturii de ultima generatie asigura un inalt standard profesional si servicii de calitate. 

Cat despre pret, persoanele care aleg acest cabinet de cardiologie din Bacau vor achita 200 lei pentru consultatie. 

Serviciile medicale de la acest centru sunt de calitate si disponibile la un pret corect. Asa reiese din parerea exprimata in mediul online de cativa pacienti, ce recomanda Mediclinic. Acestia spun ca personalul este atent, amabil si nu in ultimul rand, profesionist. 

5. Clinica Luxor

Cu o prezenta consolidata pe piata serviciilor medicale din Bacau, Luxor este una dintre principalele optiuni ale pacientilor care au nevoie de consultatii si investigatii de cardiologie. Aici se ofera mai multe tipuri de investigatii si tratamente, fiind vorba despre o clinica multidisciplinara, unde se asigura servicii integrate. Cu misiunea de a furniza un act medical de calitate, aceasta clinica reuneste o echipa din care fac parte medici cu experinta bogata, care sunt preocupati de starea de sanatate a pacientului. Clinica Luxor face investitii constante pentru imbunatatirea serviciilor si a aparaturii folosite. 

Consultatia costa 250 lei.

Clinica Luxor este moderna, curata si dotata cu aparatura performanta si sistem informatic eficient. Acestea sunt cateva dintre aspectele surprinse de pacientii care au oferit recenzii si care au mentionat ca profesionalismul, empatia, rabdarea si dorinta de a ajuta sunt calitati care definesc personalul. Clinica este bine organizata si mediul este linistit. Exista si cativa pacienti nemultumiti, care spun ca programarile nu se respecta intotdeauna si ca rezultatele unor investigatii sunt primite foarte greu.

Concluzii

Orasul Bacau este ofertant la capitolul serviciilor de cardiologie, fapt sustinut de numarul mare de clinici si centre medicale specializate in acest domeniu. Consultatia periodica si efectuarea investigatiilor (precum EKG-ul) sunt esentiale in depistarea unor afectiuni cardiace inainte sa se agraveze, medicii oferind indicatii si tratament in functie de simptome si stadiul bolii.