Meniu

Cardiologie bilet de trimitere Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai antecedente in familie cu afectiuni cardiovasculare si ai luat hotararea sa mergi la cabinetul de cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 1, pentru a efectua toate testele si verificarile necesare sub atenta supraveghere a medicului specialist? Atunci iti recomandam sa citesti mai departe si sa afli care sunt clinicile din capitala catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de un act medical ireprosabil. Bolile cardiovasculare sunt, de cele mai multe ori, dobandite pe cale genetica, ceea ce inseamna ca multi pacienti descopera, fara sa fi abuzat de alimente nesanatoase, alcool, tutun sau de munci mult prea extenuante, ca sufera de boli de inima. Din pacate, multi aleg sa ignore semnalele transmise de corp, ajungand la medic cand este prea tarziu. Daca te confrunti cu dureri in piept, respiratie ingreunata sau o tensiune crescuta, mergi cat mai curand la medicul cardiolog.

Vrei sa gasesti o clinica de cardiologie care se afla in relatii contractuale cu CAS in Sectorul 1 pentru a putea beneficia de consultatie gratuita in baza biletului de trimitere de la medicul de familie? Atunci citeste cu atentie randurile de mai jos.

Cat costa o consultatie de cardiologie fara bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 1?

De regula, pretul pentru consultatia de cardiologie fara bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 1 este influentat de o serie de factori: popularitatea clinicii, nivelul de pregatire a medicilor, aparaturile utilizate. Daca nu esti asigurat medical si nu poti opta pentru consultatia cu bilet de trimitere, consulta-te cu tabelul de mai jos pentru a verifica preturile practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
UpMedical
Clinica-Verificata
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Interactiune eficienta medic-pacient
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Medic bine pregatit
 • Empatie si bunavointa
 • Atmosfera primitoare
Medicover Victoria
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii calitative
 • Aparaturi performante
 • Investigatii ireprosabile
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Programari nerespectate
Medvision
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Relationare eficienta cu medicii
 • Tehnologie moderna
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Bio Terra Med
240 Ron
 • Pret Consultatie 240 Ron
 • Amabilitate si profesionalism
 • Buna pregatire si implicare
 • Echipamente de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Regina Maria
360 Ron
 • Pret Consultatie 360 Ron
 • Aparaturi performante
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 1

Vrei sa mergi la o clinica de cardiologie cu bilet de trimitere in Sectorul 1, dar nu stii care sunt unitatile medicale care se afla in colaborare cu CAS? In continuare iti vom prezenta exact care sunt variantele catre care iti poti indrepta atentia, asa ca citeste mai departe si afla care sunt:

1. UpMedical

UpMedical este o clinica privata din Bucuresti, Sectorul 1 la care poti apela cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o consultatie de cardiologie cu bilet de trimitere. Departamentul de cardiologie este reprezentat de dr. Anca Breha, medic specialist, care are competenta de a efectua si ecografie cardiaca, Doppler cardiac + TDI (tissue doppler imaging). Doamna doctor este doctoranda in medicina, cercetator Cadrul Nucleului de Cardiologie a Spitalului „N. Ghe. Lupu” Bucuresti, membra in Societatea Romana de Cardiologie si participanta activa la congrese nationale si internationale de prestigiu. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatii de specialitate gratuite, ecografie cardiaca, monitorizare ambulatorie, test de efort, determinare indice glezna, depistarea fibrilatiei atriale, diagnosticarea corecta a afectiunilor si recomandarea eficienta a unui tratament adecvat in functie de problemele fiecarei persoane.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie este de 280 lei pentru pacientii neasigurati.

Centrul medical a primit doar recenzii pozitive din partea pacientilor care l-au frecventat, interactiunea dintre acestia si medici fiind intotdeauna eficienta. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, medicii pot asigura un diagnostic corect tuturor pacientilor, avand si competenta de a elabora un plan personalizat de tratament. Departamentul de cardiologie este reprezentat de un medic bine pregatit in domeniu, care da dovada de empatie si bunavointa, astfel incat pacientul sa se bucure de un serviciu de calitate. In plus, atmosfera este primitoare, iar rezultatele obtinute – excelente.

Vezi parerile pacientilor despre UpMedical
Vezi Pareri

2. Clinica Medicover Victoria

Clinica Medicover Victoria este o alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia din Bucuresti, Sectorul 1, unde beneficiezi de gratuitate la consultatia de cardiologie, in baza biletului de trimitere. Acest departament este coordonat cu atentie de urmatorii medici: dr. Cornelia Mihaela Mihai, dr. Oana Andreea Breaz si dr. Andreea Mihalache, medici cu o buna pregatire in domeniu, care se afla in relatii contractuale cu CAS. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie si echipamente moderne, medicii isi pot diagnostica in mod corect pacientii, asigurandu-le, de asemenea, si un tratament adaptat in functie de propriile necesitati pentru o vindecare corespunzatoare. 

Pretul pentru o consultatie de cardiologie este de 250 lei daca nu te prezinti cu biletul de trimitere.

Clinica medicala a primit o multime de recenzii din partea pacientilor, multi dintre acestia fiind multumiti de calitatea serviciilor puse in aplicare de echipa medicala. Fiind vorba de o unitate medicala echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, investigatiile sunt intotdeauna ireprosabile, pe baza carora se stabileste un diagnostic corect si un plan personalizat de tratament. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar clinica impecabila. Cu toate acestea, programarile nu se respecta de fiecare data, din cauza numarului ridicat de solicitari.

3. Medvision

Medvision este o alta clinica din capitala, Sectorul 1, care te va ajuta sa depistezi corect care sunt afectiunile cardiologice de care suferi, dar si ce tratament sa iei in considerare, toate acestea gratuit, in baza biletului de trimitere. Poti apela gratuit la serviciile dr. Marian Simion, medic primar cardiolog, care da dovada de fiecare data de o buna pregatire in domeniu. In paleta sa de servicii sunt incluse si: consultatia de cardiologie, ECG de repaus cu interpretare, pulsoximetrie, ecocardiografie transtoracica generala, test ECG de efort, monitorizare holter ECG si TA. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, serviciile puse in aplicare sunt de fiecare data ireprosabile, iar tratamentul recomandat este adaptat in functie de necesitatile pacientilor.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie fara bilet de trimitere este de 250 lei. 

Clinica medicala din capitala a primit o multime de apreciezi din partea pacientilor, majoritatea fiind incantati de modul eficient de relationare cu echipa de medici. Avand in vedere ca aparaturile folosite sunt dotate cu o tehnologie moderna, investigatiile de specialitate sunt mereu precise, contribuind la stabilirea unui verdict clar, dar si la elaborarea unui tratament personalizat. Din pacate, contactarea telefonica este deficitara.

4. Bio Terra Med

Bio Terra Med este o alta unitate medicala din capitala, Sectorul 1 catre care iti poti indrepta atentia si unde poti merge daca vrei sa iti faci programare pentru o consultatie de cardiologie cu bilet de trimitere. Departamentul de cardiologie este reprezentat de o echipa bine pregatita, doamna dr. Ruxandra Negoi, asigurand consultatii decontate prin CNAS pentru pacientii asigurati. Printre serviciile puse in aplicare merita mentionate si: analize de laborator specifice, explorari functionale cardiace, cum ar fi electrocardiograma, test de efort, monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale, oscilometrie si explorari paraclinice specifice, radiografia cardio-pulmonara, ecografia cardiaca, ecografia Doppler vasculara. 

Pretul pentru o consultatie cardiologica este de 240 lei in cazul pacientilor care nu sunt asigurati.

Majoritatea pacientilor care apeleaza la serviciile acestei unitati medicale se declara multumiti de amabilitatea, profesionalismul, buna pregatire si implicarea medicilor de care dau dovada cu fiecare ocazie. Pentru ca se folosesc aparaturi si echipamente de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta, pe baza sa medicii reusind sa dezvolte un plan de tratament adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

5. Regina Maria

Policlinica Enescu din cadrul retelei de sanatate Regina Maria este o alta optiune la care poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o consultatie gratuita de cardiologie in Sectorul 1 prin intermediul biletului de trimitere. Dispunand de o echipa medicala bine pregatita, unitatea medicala asigura pacientilor servicii medicale de inalta calitate. In cadrul echipei fac parte urmatorii: dr. Alireza Abedini, dr. Sevgean Ali, dr. Florin Samuel Barbu, dr. Ana Maria Barbu, medici specialisti, asist. univ. dr. Anca Simona Tau, medic primar. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile, diagnosticarea corecta, iar planul de tratament este adaptat in functie de necesitatile pacientilor.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie este 360 lei pentru pacientii neasigurati.

Unitatea medicala are peste doua sute de recenzii publicate in mediul online, ceea ce inseamna ca este puternic frecventata de pacienti. Este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, astfel incat investigatiile sa fie intotdeauna precise, iar medicii sa poata stabili un diagnostic corect. Planul de tratament se stabileste impreuna cu medicii de specialitate pentru obtinerea rezultatelor dorite, iar atmosfera este primitoare. Din pacate, programarile nu sunt respectate.

Concluzii

Vrei sa mergi la cabinetul unui medic specializat in cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 1, dar nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia? Cele cinci variante prezentate anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a te programa pentru consultatii de specialitate gratuite. Pune pe primul loc sanatatea inimii si efectueaza constant toate investigatiile recomandate de medic pentru a fi intotdeauna cu un pas inaintea afectiunilor cardiovasculare.