Meniu

Cardiologie bilet de trimitere Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atunci cand ai o problema de sanatate, cauti sa o rezolvi cat mai convenabil pentru tine si la un cabinet din proximitate, ceea ce este si cazul afectiunilor inimii, pentru care iti doresti o clinica la care sa ai acces la cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti sector 2. Daca nu ai gasit inca o optiune pentru ingrijirea medicala de care ai nevoie, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile despre serviciile medicale specializate la care poti beneficia de standarde inalte de calitate si de posibilitatea decontarii consultatiei prin Casa de Asigurari de Sanatate.

Citeste textul pana la capat si vei descoperi care sunt clinicile din Bucuresti sector 2 in care poti solicita consultatii si investigatii de cardiologie cu bilet de trimitere.

Unde mergi la cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti sector 2?

Nu toti pacientii beneficiaza de gratuitate ori fondurile sunt uneori insuficiente, de aceea este important sa te pregatesti din timp si sa cunosti preturile pentru consultatii, chiar daca este vorba despre cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti sector 2. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor cu servicii specializate, precum si tarifele percepute pentru o prima examinare de cardiologie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
AiCardio
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura moderna
 • Medici profesionisti si amabili
 • Paleta larga de investigatii
 • Solutii eficiente de tratament
Medicover
436 Ron
 • Pret Consultatie 436 Ron
 • Clinica noua
 • Servicii prompte si diverse
 • Echipamente la cele mai inalte standarde
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Curatenie impecabila
 • Amabilitate fata de pacienti
Eucardios
450 Ron
 • Pret Consultatie 450 Ron
 • Act medical de calitate
 • Servicii impecabile de cardiologie
 • Echipamente performante pentru investigatii
 • Consultatii amanuntite
 • Profesionalismul si experienta medicilor
 • Abordarea moderna in terapie
 • Rezultate bune ale tratamentelor
Medic Line
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Medici bine pregatiti
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Angiomedica
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Profesionalismul si competenta medicilor
 • Interventii complexe incununate de succes
 • Personal amabil
 • Curatenie ireprosabila
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti sector 2

Inainte de a te adresa unei clinici pentru o consultatie de cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti sector 2, trebuie sa te asiguri că faci cea buna alegere pentru sanatatea ta si ca unitatea medicala spre care te indrepti este optiunea ideala pentru nevoile tale medicale. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, despre dotarile cu echipamente, despre competentele medicilor, precum si despre opiniile pacientilor. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. AiCardio

Pentru servicii de cardiologie cu bilet de trimitere, poti apela in Bucuresti sector 2 la Clinica AiCardio, specializata in diagnosticul si tratamentul afectiunilor cardiovasculare, in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate Bucuresti. Unitatea medicala se adreseaza pacientilor cu o oferta larga de consultatii si investigatii: EKG, ecocardiografie, Doppler vascular, holter tensiune arteriala, index glezna-brat, monitorizare holter EKG si test EKG de efort. Sunt decontabile consultația cardiologica, monitorizarea ambulatorie automata a tensiunii arteriale (MAATA 24 ore), monitorizarea parametrilor hemodinamici prin metoda bioimpendantei toracice si controlul in intervalul de valabilitate a biletului de trimitere. Echipa care deserveste clinica este alcatuita din doi cardiologi – dr. Anca Ionici, medic specialist cardiologie cu experienta clinica de peste 10 ani, si dr. Denisa Chira, medic specialist cardiolog, cu stagii de pregatire in Italia si Franta. Acestora li se adauga doi medici primari in medicina interna, doctori in stiinte medicale, lectori universitari, avand competente in ecografia generala si ecografia vasculara, dr. Monica Popescu si dr. Isabela Tiglea.

Pentru accesarea contra-cost a serviciilor, lista de preturi se poate vizualiza pe site-ul web. Pentru o consultatie de cardiologie cu EKG, vei plati suma de 250 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta la aceasta clinica, de serviciile de calitate, de dotarile cu aparatura moderna, de profesionalismul si amabilitatea medicilor, de diversitatea investigatiilor si de solutiile eficiente de tratament. 

Vezi parerile pacientilor despre AiCardio
Vezi Pareri

2. Medicover

In Reteaua Medicover, pacientii asigurati in sistemul public de sanatate, beneficiaza de consultatii gratuite de cardiologie cu bilet de trimitere, de servicii decontate in alte 16 specialitati, precum si de investigatii de imagistica, ecografie, radiologie si imagistica medicala. In Bucuresti sector 2 te poti adresa pentru cardiologie Spitalului Medicover Pipera, cel mai modern spital multidisciplinar din retea, dotat cu tehnologie de ultima generatie, pentru proceduri de investigatii si interventii minim-invazive la standarde de excelenta prin chirurgia asistata robotic si chirurgia laparoscopica. La cardiologie vei gasi doi medici bine pregatiti: dr. Laura Diana Giurgiu, medic primar cardiolog, si dr. Elena Beganu, medic specialist cardiolog.

Consultatia contra-cost are pretul de 436 de lei, potrivit site-ului retelei de sanatate.

Pacientii se declara multumiti de activitatea spitalului si mentioneaza ca este o clinica noua, cu servicii prompte si diverse, dotata la cele mai inalte standarde, in care se pot efectua o mare varietate de investigatii si interventii, cu medici profesionisti si experimentati, curatenie impecabila si amabilitatea fata de pacient.

3. Eucardios

Clinica Eucardios din Bucuresti sector 2 are contract de colaborare cu CASMB, deci te poti adresa personalului medical de aici pentru servicii de cardiologie cu bilet de trimitere. La Eucardios, centru medical specializat in cardiologie, care dispune si de cabinete de medicina interna, pneumologie, gastroenterologie, endocrinologie si chirurgie vasculara, poti solicita pentru afectiunile cardiologice, consultatii si proceduri de evaluare cardiovasculara, consult cardiologic preanestezic, aviz cardiologic pentru prelungirea permisului de conducere, aviz pentru sport, aviz cardiologie pentru scufundari si recoltare analize de laborator. Pentru cardiologie cu bilet de trimitere, te vei adresa unuia dintre cei trei medici cu experienta din cadrul clinicii: dr. Alexandru Nechita, medic primar cardiolog, doctor in stiinte medicale, competenta in ecocardiografie, sef de lucrari, dr. Vasilica Enache, medic primar cardiolog, doctor in stiinte medicale, asistent universitar, competenta in ecocardiografie, si dr. Florina Ciobanu, medic primar, competenta in ecocardiografie.

Preturile practicate sunt publicate pe site-ul web. Pentru o consultatie de cardiologie contra-cost vei achita suma de 450 de lei.

Pacientii apreciaza calitatea actului medical de la aceasta clinica, serviciile impecabile de cardiologie, echipamentele performante pentru investigatii, consultatiile amanuntite, profesionalismul si experienta medicilor, abordarea moderna in tratamente si rezultatele bune asupra sanatatii.

4. Medic Line

In reteaua Medic Line, in Bucuresti sector 2, pentru cardiologie cu bilet de trimitere, vei apela la serviciile dr. Ion Ceban, medic specialist cardiolog, in contract cu CNAS, la sediul din strada Barbu Vacarescu. Serviciile de cardiologie disponibile aici sunt: consultatie + EKG, consultatie + ecografie cardiaca + EKG, control, EKG cu interpretare, ecocardiografie Doppler transtoracica, ecografie Doppler carotide (in zona gatului), ecografie Doppler venos, ecografie Doppler venos, ecografie artere, ecografie cardiaca, Holter EKG 24h, Holter EKG 48 h, interpretare analize, pachet consultatie + ecocardiografie transtoracica + EKG si referat medical. Medic Line este o retea de clinici cu o experienta de peste 14 ani pe piata serviciilor medicale din Capitala, in peste 25 de specializari, analize medicale, medicina de familie, recuperare medicala si imagistica performanta.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul retelei, pentru fiecare medic in parte. Consultatia de cardiologie contra-cost are pretul de 250 de lei si include EKG.

Pacientii considera ca Medic Line din sector 2 este o clinica moderna, cu servicii de calitate, aparatura performanta, medici bine pregatiti si tratamente cu rezultate bune. Unele persoane care au lasat recenzii in mediul online declara ca s-au confruntat cu o lipsa de solicitudine a personalului de la receptie.

5. Spitalul Angiomedica

La Clinica Angiomedica din Bucuresti sector 2, poti beneficia de  servicii in specialitati medicale in ambulatoriu, spitalizare continua si spitalizare de zi, decontate prin CAS, cardiologie cu bilet de trimitere, consultatie si EKG la medic specialist, chirurgie vasculara, internare de zi si spitalizare in compartimentele de cardiologie si cardiologie interventionala. Clinica Angiomedica si-a inceput existenta in anul 2006, iar 10 ani mai tarziu a devenit primul spital din Bucuresti, din tara si din strainatate specializat in investigarea, diagnosticul si tratamentul bolilor cardiovasculare, cu sediu propriu, ultramodern, care ofera tehnici hibride, chirurgie cardiovasculara minim-invaziva, aritmologie si electrofiziologie. Spitalul dispune de o echipa medicala de exceptie, alcatuita din profesori doctori, conferentiari, medici primari si specialisti de talie internationala.

Consultatia de cardiologie cu EKG te va costa aici 280 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile spitalului Angiomedica. Ei remarca, prin intermediul recenziilor, profesionalismul si competenta medicilor, interventiile complexe incununate de succes, personalul amabil si curatenia ireprosabila. Exista si pacienti nemultumiti care declara ca vizita la medic a fost conditionata de un timp mare de asteptare.

Concluzii

Accesul la cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti sector 2 nu va fi o problema pentru pacientii asigurati in sistemul public de sanatate. Acestia dispun de clinici de top pentru consultatii, investigatii si tratamente care se pot deconta partial sau total prin CAS. In centrele medicale prezentate in clasamentul de mai sus poti beneficia de aparatura de ultima generatie pentru investigatii si de medici bine pregatiti, cu o vasta experienta clinica.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre centrele medicale din Bucuresti sector 2 in care sunt disponibile servicii de cardiologie cu bilet de trimitere, iti va fi cu siguranta mai usor sa gasesti clinica in care nevoile si exigentele tale in materie de sanatate pot fi satisfacute la cel mai inalt nivel.