Meniu

Cardiologie bilet de trimitere Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca urmaresti pentru tine sau pentru un membru al familiei servicii private de cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti sector 3, afla ca sunt doua clinici care se incadreaza in aceste cerinte. 

Cand vine vorba despre ingrijirea inimii, accesul la servicii medicale de incredere si actualizate este esential pentru sanatatea pacientilor. De aceea, iti prezentam doua centre medicale in care sa beneficiezi de servicii de cardiologie de top, laudate de pacienti atat pentru actul medical de calitate, cat si pentru echipamentele utilizate. Te invitam sa descoperi aceste clinici cu servicii de cardiologie, din Bucuresti, sector 3, care accepta si bilet de trimitere!

Cat costa o consultatie la cardiologie fara bilet de trimitere in Bucuresti sector 3?

Desi consultatiile cu bilet de trimitere pot fi gratuite sau achitat partial, pacientii care prefera serviciile contra cost vor achita urmatoarele tarife.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Doppler Clinic
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medici cardiologi cu experienta
 • EKG si ecografie transtoracica
 • Exemene Holter TA si Holter ECG/24 h
 • Servicii de cardiologie cu sau fara bilet de trimitere
 • Chirurgie vasculara
 • Buna organizare a activitatii
 • Curatenie si ambianta placuta
P. Baba Novac
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic cardiolog cu experienta
 • Servicii de cardiologie in contract cu CASMB
 • Ecografie cardiaca si transtoracica
 • Holter TA si holter EKG
 • Specialitati medicale diverse
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cabinete de cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti, sector 3

Iata cele doua clinici private din Bucuresti, sector 3, la care te poti prezenta cu bilet de trimitere la cabinetul de cardiologie!

1. Doppler Clinic

Doppler Clinic are o experienta de peste 10 ani pe piata si ofera servicii de cardiologie cu sau fara bilet de trimitere in Bucuresti, sector 3. Serviciile de cardiologie cuprind urmatoarele: consultatie de specialitate, electrocardiograma (EKG), ecografie cardiaca transtoracica, examen Holter ECG/24 h si examen Holter TA/24 h. Printre medicii care activeaza in cabinetul de cardiologie se afla dr. Radu Brezeanu, medic primar cardiolog, absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, cu competenta in cardiologie interventionala. Domeniile de interes ale medicului sunt: cardiologia interventionala, boala cardiaca ischemica, hipertensiunea arteriala, insuficienta cardiaca, valvulopatiile, dislipidemiile, preventia cardio-vasculara.

Consultatia de cardiologie, care include EKG, TA si pulsoximetrie, costa 300 de lei.

Pacientii acestei clinici din Bucuresti au notat numeroase impresii pozitive: medicii au experienta si dau dovada de rabdare in comunicarea cu ei, aparatura utilizata in cabinete este de ultima generatie, iar faptul ca unele servicii sunt decontate reprezinta un ajutor important pentru multi oameni. De asemenea, bucurestenii au mai remarcat curatenia si buna organizare a activitatii din clinica. 

Vezi parerile pacientilor despre Doppler Clinic
Vezi Pareri

2. Policlinica Baba Novac

Serviciile de cardiologie sunt si la aceasta clinica din Bucuresti, sector 3 cu bilet de trimitere, prin contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti. Dr. Camelia Mihaela Georgescu este medic specialist cardiolog in acest centru si are competenta in ecografie cardiaca si transtoracica, precum si in ecografia Doppler vascular. Serviciile de cardiologie destinate exclusiv adultilor mai includ: EKG, holter EKG, holter TA. Pe langa cardiologie, in policlinica mai sunt disponibile si servicii de: dermatologie, diabet, nutritie si boli metabolice, medicina de familie, medicina muncii, ginecologie, ortopedie, recuperare medicala si endocrinologie.

O consultatie initiala de cardiologie costa 200 de lei in aceasta clinica. 

Policlinica Baba Novac este apreciata de pacientii din Bucuresti din mai multe motive: medicii profesionisti, preturile accesibile, personal amabil si bine instruit. Au fost notate si cateva nemultumiri in review-urile din mediul online, printre care aceea ca timpul de asteptare este destul de mare.

Concluziile noastre

Pentru a beneficia de servicii de cardiologie cu bilet de trimitere in sectorul 3 din Bucuresti te poti programa la oricare dintre clinicile prezentate in acest articol. Serviciile includ atat ecografii cardiace, cat si monitorizarea inimii si a tensiunii arteriale, prin holter EKG sau holter TA.

Medicii cardiologi de la aceste cabinete din sector 3 Bucuresti au experienta si diverse competente in domeniu. In plus, utilizarea echipamentelor medicale performante face ca diagnosticul si tratamentulul bolilor cardiovasculare sa fie eficient si de calitate.