Meniu

Cardiologie bilet de trimitere Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suferi de hipertensiune arteriala, diabet zaharat, esti supraponderal sau e posibil sa fi mostenit afectiuni cardiovasculare pe cale genetica si vrei sa mergi la cabinetul medicului de cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 4? Atunci te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt clinicile din capitala catre care iti poti indrepta atentia cu incredere si unde vei beneficia de servicii de inalta calitate. Bolile de inima sunt, intr-adevar, periculoase si, lasate netratate, pot degenera in complicatii de-a dreptul severe. Ai intotdeauna grija sa mergi la cabinetul medicului de specialitate cand te confrunti cu simptome neobisnuite, precum dureri in piept, dificultati de respiratie, palpitatii, senzatii de ameteala. Toate acestea pot anunta prezenta unei afectiuni cardiovasculare care trebuie sa fie atent monitorizata de un medic bine pregatit. 

Daca si tu locuiesti in Sectorul 4 si vrei sa gasesti un medic cardiolog bine pregatit, citeste articolul pana la final. Afla cat de bine echipate sunt unitatile medicale, cat de implicati sunt doctorii, dar si care sunt impresiile celorlalti pacienti.

Cat costa o consultatie de cardiologie fara bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 4?

Daca nu esti asigurat medical si vrei sa stii cat costa o consultatie de cardiologie fara bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 4, parcurge tabelul de mai jos. Afla, de asemenea, care sunt si denumirile clinicilor din oras la care poti apela cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
C. Sf. Spiridon
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Relationare prietenoasa
 • Aparaturi moderne
 • Tehnologii avansate
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Alfa Polyclinics
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Empatie si bunavointa
 • Act medical corect
 • Aparaturi moderne
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
Gdarmed
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Profesionalism
 • Implicare si bunavointa
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
 • Performanta inalta
 • Servicii de calitate
 • Investigatii precise
 • Rezultate excelente
 • Mediu steril
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 4

Sanatatea cardiovasculara nu trebuie sa fie neglijata de nimeni, astfel ca vizitele la cabinetele de cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 4 nu trebuie sa fie sub nicio forma neglijate. Parcurge articolul pana la final si descopera care sunt cele trei clinici la care poti merge cu incredere pentru a fi consultat in mod corect de un medic bine pregatit in domeniu:

1. Centrul Medical Sfantul Spiridon Vechi

Centrul Medical Sfantul Spiridon Vechi este o unitate medicala multidisciplinara din Bucuresti, Sectorul 4 la ajutorul careia poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de cardiologie cu bilet de trimitere. Departamentul este reprezentat de un medic cu o buna pregatire, dr. Alina Simion, medic specialist, care are competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament. Printre serviciile pe care le aplica merita mentionate si: EKG,  monitorizare holter EKG, monitorizarea holter TA, ecocardiografie, ecografia vasculara (arteriala, venoasa) Doppler. Rezultatele obtinute in urma tratamentului sunt de fiecare data ireprosabile, starea de sanatate a pacientului fiind semnificativ imbunatatita.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie cu EKG este de 250 lei pentru pacientii neasigurati.

Centrul medical din Bucuresti este profund apreciat de pacienti, datorita relationarii prietenoase intre medici si acestia. Pentru ca folosesc aparaturi moderne, dotate cu tehnologii performante, doctorii reusesc sa elaboreze un act medical ireprosabil, un diagnostic corect si un plan eficient de tratament. Atmosfera este primitoare, curatenia impecabila, personalul dand dovada de profesionalism si empatie.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Sfantul Spiridon Vechi
Vezi Pareri

2. Alfa Polyclinics

Alfa Polyclinics este o alta unitate medicala din Bucuresti, Sectorul 4 spre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa te programezi pentru o consultatie de cardiologie cu bilet de trimitere. Echipa de medici este formata din: dr. Daniela Barac, dr. Alexandru Ene, dr. Delia Roxana Rednic, dr. Georgiana Alexandra Predescu, medici specialisti, dr. Dilara Diana Filimon, medic primar, competenta in ecografie generala, ecografie Doppler arteriala si venoasa membre inferioare. Acestia au competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, electrocardiograma, ecocardiografie, ecodoppler arterial si venos, holter EKG si tensiune arteriala. Multumita aparaturilor de ultima generatie, aceste servicii sunt ireprosabile, contribuind la obtinerea unor rezultate excelente.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie este de 220 lei pentru pacientii care nu vin insotiti de biletul de trimitere.

Majoritatea celor care au apelat la serviciile unitatii medicale prezentate anterior se declara multumiti de ajutorul primit de la medici. Echipa da dovada de o buna pregatire in domeniu, profesionalism, empatie si bunavointa, asigurand intotdeauna desfasurarea unui act medical corect. Avand la dispozitie aparaturi moderne, medicii asigura un diagnostic corect, dar si un tratament adaptat in functie de necesitatile pacientilor. De asemenea, atmosfera este primitoare.

3. Gdarmed

Gdarmed, ultima, dar nu cea din urma unitate medicala din Bucuresti, Sectorul 4 specializata in cardiologie cu bilet de trimitere. Departamentul este reprezentat de dr. Adriana David, medic specialist, competenta in ecocardiografie generala, care asigura consultatii gratuite de specialitate pentru pacientii asigurati. Printre serviciile pe care le asigura se numara electrocardiograma, ecografia cardiaca transtoracica si examinarea Holter ECG. Multumita aparaturilor moderne care se afla la dispozitia medicului cardiolog, rezultatele sunt precise, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar tratamentul stabilit este conform problemelor de sanatate de care pacientul sufera.

Pretul pentru consultatia de cardiologie fara bilet de trimitere este de 100 lei.

Profesionalismul, buna pregatire, implicarea si bunavointa de care medicii dau dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii aleg aceasta unitate medicala. Atmosfera este primitoare, iar aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, asigurand servicii de calitate, investigatii precise si rezultate excelente. In plus, mediul este steril, personalul urmand toate protocoalele de siguranta.

Concluzii

Daca esti in cautarea unui cabinet de cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 4, cele trei variante pe care ti le-am prezentat mai sus ti-ar putea fi de un real ajutor. Alege o clinica din cele enumerate anterior in functie de propriile preferinte si fii la curent cu toate investigatiile necesare, pentru a te asigura ca iti monitorizezi adecvat sanatatea cardiovasculara.