Meniu

Cardiologie bilet de trimitere Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile private de cardiologie cu bilet de trimitere din Bucuresti sector 5 sunt puse la dispozitie in doua clinici dotate cu echipamente de investigatie de ultima generatie. In aceste clinici se afla medici cardiologi cu o bogata pregatire si experienta, unii dintre ei avand acreditare europeana de ecocardiografie transtoracica si o bogata activitate de cercetare in domeniu.

Consultul de cardiologie este esential pentru mentinerea sanatatii inimii si a aparatului cardiovascular. Acesta permite depistarea precoce a afectiunilor cardiace, inclusiv a celor coronariene, a aritmiilor sau hipertensiunii arteriale, reducand riscul de complicatii grave, cum sunt accidentul vascular cerebral sau infarctul miocardic. Descopera in continuare unde te poti adresa pentru o consultatie cu bilet de trimitere in sectorul 5 Bucuresti.

Cat platesti pentru un consult de cardiologie fara bilet de trimitere in Bucuresti sector 5

Tarifele pentru o consultatie de cardiologie fara bilet de trimitere in sectorul 5 din Bucuresti pot fi vizualizate in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Procord
Clinica-Verificata
200-300 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 200-300 Ron
 • Medici cardiologi cu experienta
 • Dotari de ultima generatie
 • Examinari Doppler artere carotide
 • EKG de repaus si teste de efort
 • Ecocardiografie transtoracica
 • Monitorizari ambulatorii Holter EKG
 • Servicii medicale in contract cu CASMB
Medic Line
250-300 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 250-300 Ron
 • Numerosi medici cardiologi
 • Servicii de cardiologie cu bilet de trimitere sau cu plata
 • Echipamente noi si performante
 • Personal profesionist si amabil
 • Buna gestionare a programarilor
 • Ecografii Doppler
 • Holter EKG 24 sau 48 h
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici cu servicii de cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti, sector 5

Sunt doua clinici private in care sunt posibile consultatii de cardiologie cu bilet de trimitere in sector 5, Bucuresti. Afla informatii utile despre ele si despre medicii cardiologi!

1. Procord

Serviciile de cardiologie de la Procord, sector 5, Bucuresti  sunt si cu bilet de trimitere, dar si fara. Sunt trei medici cardiologi in aceasta clinica: dr. Aura Popa si dr. Oana Popa – medici primari – si dr. Elena Popa, medic specialist. In cabinetul de cardiologie poti beneficia de consult cardiologic, ecocardiografie transtoracica, EKG de repaus si test de efort, examinari Doppler la arterele carotide, monitorizari ambulatorii ale tensiunii arteriale si ale EKG (24, 48 si 72 de ore). Dr. Aura Popa are o experienta de peste 30 de ani in cardiologie clinica si cercetare, iar interesele sale speciale sunt in valvulopatii si in patologia cardiovasculara a gravidei. Dr. Elena Popa are experienta in cardiologie de urgenta si in terapie intensiva coronariana, are acreditare europeana de ecocardiografie transtoracica, si a obtinut premii pentru lucrari  prezentate sau publicate in domeniul cardiologiei.

Pretul unui consult cardiologic este de 200-300 de lei.

Pacientii au notat in mediul online ca in aceasta clinica medicala au beneficiat de cel mai bun serviciu de investigatie cardiologica, motivand ca medicii au analizat cu atentie tot istoricul medical, au interpretat analizele cu rabdare si atentie, iar investigatia ecografica efectuata in cabinet le-a adus toate lamuririle necesare. Pentru profesionalism, buna comunicare, atmosfera placuta si amabilitate, multi pacienti au acordat nota maxima acestei clinici pe internet.

Vezi parerile pacientilor despre Procord
Vezi Pareri

2. Medic Line 

Si in clinica Med Line, de pe Bd. George Cosbuc, sectorul 5, Bucuresti sunt oferite consultatii de cardiologie cu bilet de trimitere. Serviciile sunt asigurate de medici cu experienta si sunt complete, pentru sanatatea cardiovasculara: consultatii, EKG cu interpretare, ecografie Doppler carotide, transtoracica, venos, ecografie cardiaca, holter EKG 24 sau 48 h, interpretare analize, Holter TA, referat medical. Medicii cardiologi de la aceasta clinica, aflati in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, sunt dr. Carmen Ionescu – medic primar si dr. Ion Ceban – medic specialist. Mai sunt si alti medici cardiologi in acest centru, care ofera strict servicii cu plata.

Pretul unei consultatii de cardiologie este de 250 – 300 de lei.

Multi bucuresteni au doar cuvinte de apreciere la adresa acestei clinici private. Oamenii spun programarile sunt gestionate cu eficienta si ca nu se decaleaza cu mult, in comparatie cu alte clinici, iar medicii si personalul dau dovada de profesionalism si amabilitate. Un alt aspect de care bucurestenii s-au declarat incantati este faptul ca serviciile de cardiologie sunt decontate, dar si ca echipamentele medicale sunt noi si performante.

Concluziile noastre

Pentru servicii de cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti, sectorul 5 poti opta cu incredere pentru una dintre clinicile private prezentate in acest articol. Aici vei intalni medici cardiologi cu experienta, unii avand si activitate de cercetare, precum si echipamente medicale performante, pentru monitorizarea sanatatii cardiovasculare.