Meniu

Cardiologie bilet de trimitere Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca intentionezi sa iti rezolvi problemele legate de sanatatea inimii in proximitatea locuintei tale, dar in acelasi timp vrei sa beneficiezi de consultatii si investigatii decontate prin CAS, vestea buna este ca poti accesa servicii de cardiologie in sector 6 cu bilet de trimitere. Cele doua criterii iti restrang mult cautarile, in plus, vei dori, desigur, un cardiolog bun, ceea ce face ca cercetarea sa se complice.

Articolul de mai jos reprezinta un ghid bine documentat asupra clinicilor si cabinetelor medicale din Bucuresti in care poti merge in sectorul 6 la cardiologie cu trimitere de la medicul de familie.

Unde mergi la cardiologie in sector 6 cu bilet de trimitere

Cu afectiunile inimii nu este de glumit si cel mai bine este sa iti gasesti un medic bun si sa mergi aproape de casa la cardiologie in sector 6 cu bilet de trimitere, scapand astfel si de grija costurilor. In tabelul de mai jos vei gasi cele mai bune clinici si cabinete din sectorul 6 al Capitalei care au contract cu CAS si in care vei putea beneficia de o consultatie gratuita la un cardiolog bun.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
C. Sf. Nectarie
Clinica-Verificata
120-170 Ron
 • Pret Consultatie 120-170 Ron
 • Centru care arata impecabil
 • Servicii pentru toate categoriile sociale
 • Profesionalismul si competenta medicilor
 • Buna organizare
 • Curatenie
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Rosana Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si empatici
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Aide Sante
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Seriozitatea si profesionalismul personalului
 • Curatenia din interior
 • Programarile nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul optiunilor pentru cardiologie in sector 6 cu bilet de trimitere

Cele doua criterii de cautare, proximitatea fata de locuinta si gratuitatea serviciilor, iti restrang vadit optiunile si totusi nu lipsesc solutiile prin care sa iti rezolvi problema de sanatate mergand la cardiologie in sector 6 cu bilet de trimitere. Iata tot ce trebuie sa stii despre clinicile/cabinetele pe care poti conta pentru servicii decontate prin CAS in sectorul 6.

1. Centrul Sf. Nectarie

Pentru a accesa servicii de cardiologie cu bilet de trimitere de la medicul de familie te poti adresa pentru o programare Centrului Medical Sf. Nectarie, unitate sanitara cu personalitate juridica, aflata in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 Bucuresti. Clinica are contract cu Casa de Asigurari a Municipiului Bucuresti si pune la dispozitia pacientilor consultatii si investigatii cu plata, gratuite sau partial decontate, in numeroase specialitati medicale.

Pentru o consultatie gratuita la cardiologie, trebuie sa ai biletul de trimitere de la medicul de familie, cardul de sanatate si cartea de identitate la tine. In regim cu plata, pretul consultatiei la medicul cardiolog variaza intre 120 de lei la medic specialist si 170 de lei la un profesor universitar.

Mare parte dintre pacientii care au calcat pragul acestei clinici se declara multumiti de serviciile de aici. Recenziile lasate vorbesc despre un centru care arata impecabil si presteaza servicii pentru toate categoriile sociale, despre profesionalism, competenta, buna organizare si curatenie. Pe de alta parte, sunt multi pacienti nemultumiti de timpul mare de asteptare, peste ora programata si de comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Sf. Nectarie
Vezi Pareri

2. Rosana Medical

Policlinica Rosana Medical din Valea Oltului sector 6 Bucuresti este o alta optiune pe care o poti lua in calcul pentru a merge la un cabinet de cardiologie cu bilet de trimitere. Ai la dispozitie aici un centru medical cu servicii integrate, unde se pot rezolva majoritatea problemelor de sanatate (medic de familie, analize, consultatii de specialitate, investigatii, fizioterapie), intr-un spatiu modern, curat si bine dotat din punct de vedere al echipamentelor medicale.

Site-ul bine construit permite o navigare usoara, prin care poti identifica fara probleme tarifele practicate de clinica. O consultatie la cardiologie cu bilet de trimitere, in care se include si un EKG, este gratuita. Pretul consultatiei cu plata este de 150 de lei.

Recenziile pacientilor acesti clinici consemneaza experiente diferite. O buna parte a acestora mentioneaza ca Rosana Medical din sectorul 6 presteaza servicii de calitate, iar medicii sunt profesionisti si empatici. Pe de alta parte, multi pacienti reclama faptul ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie nu este amabil si raspunde foarte greu la telefon.

3. Aide Sante

Aide Sante este o retea de clinici cu centre in toate sectoarele Capitalei, care ofera pacientilor servicii de medicina de familie, medicina muncii, laborator de analize medicale, precum si o gama variata de consultatii in mai multe specialitati medicale, cu plata sau cu bilet de trimitere. La cardiologie, pacientii din sectorul 6 pot conta pe serviciile dr. Alexandru Buzamet, medic specialist in  cardiologie, avand competenta in ecografia cardiaca. Medicul are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti.

Un site web complet si multe informatii utile despre orarul medicilor, programari si tarifele serviciilor sta la dispozitia pacientilor. Pentru o consultatie cardiologica initiala, pacientul o sa plateasca 150 de lei.

Pacientii au in general o parere buna despre serviciile centrelor Aide Sante, pe care le considera de calitate, iar experientele cu mare parte dintre medici au fost multumitoare. Sunt amintite seriozitatea si profesionalismul medicilor si curatenia din interior. Pentru policlinica din sectorul 6, pacientii sustin ca timpul de asteptare este mare si ca personalul de la receptie nu are un comportament amabil si respectuos fata de pacienti.

Concluzii

Investigatiile medicale pentru afectiunile cardiovasculare necesita timp si o monitorizare constanta din partea medicului si este important pentru tine sa contezi pe o clinica din apropiere, iar vizitele la medic sa implice cat mai putine cheltuieli, de aceea accesul la cardiologie in sector 6 cu bilet de trimitere este esential. Clinicile din sectorul 6 al Bucurestiului, descrise in articolul de mai sus au un componenta lor cabinete de cardiologie si iti stau la dispozitie cu investigatii si consultatii decontate prin CAS.