Meniu

Cardiologie bilet de trimitere Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile experimentate la nivelul inimii pot fi de-a dreptul periculoase pentru sanatate, motiv pentru care cei care se confrunta cu astfel de probleme sunt incurajati sa apeleze la ajutorul unei clinici de cardiologie din Iasi cu bilet de trimitere. Astfel, vor avea ocazia de a primi un serviciu de specialitate decontat de catre CAS. Specialistii recomanda ca, de fiecare daca cand te confrunti cu anumite simptome specifice afectiunilor cardiologice, sa nu amani vizita la medicul specialist, pentru ca starea de sanatate poate sa se inrautateasca semnificativ. 

Inima este un organ vital, care trebuie sa fie protejat prin investigatii efectuate la timp si printr-un tratament adecvat pe care ti-l pot oferi medicii profesionisti din Iasi. Citeste textul pana la sfarsit si afla care sunt cele mai frecventate clinici specializate in cardiologie din Iasi, dar si care este parerea pacientilor care au apelat la serviciile acestor institutii medicale.

Unde poti sa mergi la o consultatie de cardiologie in Iasi cu bilet de trimitere?

Consultatia de cardiologie in Iasi cu bilet de trimitere este optiunea pe care o aleg multi pacienti, pentru a scapa de grija costurilor pentru un serviciu de sanatate. In cele ce urmeaza sunt prezentate si preturile practicate in cadrul acestor clinici, in cazul in care nu poti obtine bilet de trimitere de la medicul de familie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Pro Life Clinics
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Aparatura performanta
 • Personal experimentat si profesionist
 • Rezultate precise si rapide
 • Investigatii multiple
 • Contract incheiat cu CAS
HermaMed Center
140 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 140 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa medicala experimentata si profesionista
 • Diagnostic corect
 • Curatenie
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Cardiomed
70 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 70 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Personal medical amabil si profesionist
 • Diagnostic precis
 • Rezultate rapide
 • Programarile nu sunt respectate
Spitalul Providenta
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista
 • Diagnostic precis
 • Programarile nu sunt respectate mereu
 • Lipsa de respect a personalului de la receptie
Arcadia
270 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 270 Ron
 • Personal profesionist
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic precis
 • Amabilitate si atentie la detalii
 • Raport calitate pret dezavantajos
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in cardiologie in Iasi cu bilet de trimitere

Esti in cautarea unei clinici de cardiologie in Iasi cu bilet de trimitere? Atunci cu siguranta vei fi si mai bucuros cand vei descoperi cinci variante din care poti alege exact ce ti se potriveste pentru ameliorarea problemei cardiologice de care suferi. Nu amana niciodata vizita la un cabinet de specialitate atunci cand vine vorba de propria sanatate. In continuare iti enumeram cinci clinici pe care le poti lua in considerare si in cadrul carora vei putea obtine ajutorul unor medici cu experienta:

1. Pro Life Clinics

Pro Life Clinics este o policlinica fondata in februarie 2009 care are scopul de a le oferi pacientilor unele dintre cele mai bune servicii medicale, mai ales cand vine vorba despre cardiologie in Iasi cu bilet de trimitere. Daca esti in cautarea unui specialist care sa iti vina in ajutor, Pro Life Clinics poate fi sprijinul de care aveai nevoie. Echipata cu unele dintre cele mai performante si moderne aparaturi medicale, policlinica ii ofera pacientului posibilitatea de a beneficia de ingrijiri medicale de calitate. De asemenea, nu este mai prejos nici echipa medicala, care a avut un traseu profesional excelent la clinici si spitale de prestigiu. Pentru ca Pro Life Clinics are contract incheiat cu CAS, orice pacient are sansa de a beneficia de servicii medicale decontate.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie, in cazul in care nu te poti prezenta cu biletul de trimitere, incepe de la 250 lei.

Potrivit recenziilor postate pe motoarele de cautare, majoritatea pacientilor se declara a fi multumiti de ingrijirile medicale primite. Personalul este atent la nevoile lor, oferind solutii optime pentru fiecare problema experimentata. In plus, policlinica dispune de o aparatura de ultima generatie, care ofera rezultate precise si rapide. 

Vezi parerile pacientilor despre Pro Life Clinics
Vezi Pareri

2. HermaMed Center

HermaMed Center este o clinica privata care are o activitate de peste 15 ani in domeniu si care ofera pacientilor posibilitatea de a obtine o consultatie de cardiologie in Iasi cu bilet de trimitere, datorita faptului ca centrul medical are contract incheiat cu CAS. Clinica il are la baza pe dr. Hemina Schvam, care are o experienta de peste 40 de ani in medicina romaneasca, iar 11 dintre acestia i-a petrecut la spitalul de urgente. Ingrijirile medicale primite de pacienti sunt la standarde inalte, indiferent daca se prezinta cu bilet de trimitere sau nu. Principalul scop al clinicii HermaMed Center este sa suprime suferinta pacientilor prin tehnici si tehnologii performante. Specialistii au o experienta vasta in activitatea pe care o desfasoara, obtinand rezultate rapide si exacte. Aparatura folosita este de ultima generatie, ceea ce le este de un real folos medicilor in identificarea diagnosticului corect.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie fara bilet de trimitere porneste de la 140 lei.

Multe dintre persoanele care au ales clinica HermaMed Center au fost placut impresionate de activitatea ireprosabila a medicilor si de aparatura de ultima generatie din cadrul cabinetului. Dotat cu echipamente moderne si punandu-se accent pe curatenie, pacientii s-au declarat a fi de-a dreptul incantati ca au optat pentru specialistii acestui centru medical. Din pacate, exista si pacienti care mentioneaza ca programarile nu le-au fost respectate.

3. Cardiomed

Cardiomed este o alta varianta pe care pacientii o pot lua in considerare pentru a beneficia de o consultatie de cardiologie in Iasi cu bilet de trimitere. Aceasta este una dintre companiile private care au contract incheiat cu CAS, astfel incat pacientii sa poata beneficia de servicii medicale decontate. Fondata din 2001, clinica a avut dintotdeauna ca prioritate calitatea vietii pacientului si bunastarea acestuia. Compusa dintr-o echipa medicala cu experienta vasta in cardiologie, clinica reuseste sa raspunda nevoilor tuturor pacientilor care se confrunta cu afectiuni cardiologice. Echipamentul medical performant aflat in dotarea centrului medical este de un real ajutor in obtinerea unor rezultate precise si rapide.

Tariful pentru o consultatie de cardiologie porneste de la 70 lei.

Multi dintre pacientii care au ales Cardiomed au fost incantati de calitatea serviciilor medicale. Personalul a dat dovada cu fiecare ocazie de amabilitate, profesionalism, atentie la detalii si grija fata de pacientii sai, oferind intotdeauna tratamente eficiente si personalizate. Echipamentul medical utilizat este performant, de ultima generatie, reusind sa le ofere medicilor posibilitatea de a stabili un diagnostic exact intr-un timp scurt. Cu toate acestea, exista unele persoane care mentioneaza ca programarile nu sunt respectate.

4. Spitalul Providenta

Spitalul Providenta este multidisciplinar, adresandu-se totodata si pacientilor care vor sa obtina o consultatie de cardiologie in Iasi cu bilet de trimitere. Pacientiilor le este amintit de fiecare data ca nu trebuie sa isi neglijeze investigatiile de rutina, mai ales daca sunt predispusi la afectiuni cardiovasculare. Datorita aparaturii performante, investigatiile si consultatiile decurg in parametri optimi, medicii avand posibilitatea de a identifica mult mai usor care este problema de care pacientul sufera. De asemenea, echipa medicala este experimentata si competenta in stabilirea tratamentului adecvat in functie de afectiune. Cu peste 25 de ani de experienta in slujba sanatatii, Spitalul Providenta pune la dispozitia tuturor un act medical ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie porneste de la 250 lei.

Parerile pacientilor sunt impartite. Unii dintre ei afirma ca au beneficiat de servicii medicale de calitate, laudand atitudinea echipei, dar si performanta aparaturilor utilizate. Din pacate, exista si multi pacienti care sunt deranjati de faptul ca programarile nu sunt respectate de fiecare data si ca personalul de la receptie nu i-a tratat cu amabilitate.

5. Arcadia

Cei care sunt in cautarea unui cabinet specializat in cardiologie in Iasi cu bilet de trimitere pot lua in considerare clinica Arcadia. Cu o echipa formata din medici primari si specialisti in bolile cardiologice, toata lumea are posibilitatea de a beneficia de servicii de inalta calitate si de un diagnostic precis. De asemenea, clinica este dotata in mod corespunzator cu echipamente moderne si aparaturi de ultima generatie, utilizate de catre specialisti in folosul pacientului. Acesta are posibilitatea de a identifica in timp util afectiunea cardiologica pe care o experimenteaza.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie incepe de la 270 lei pentru cei care opteaza pentru acest serviciu medical fara bilet de trimitere. 

Pacientii care au apelat la serviciile clinicii Arcadia s-au declarat in mare parte a fi multumiti. Personalul medical este amabil, atent la nevoile tuturor si orientat catre cele mai bune solutii in functie de afectiunile cardiologice intalnite. Din pacate, exista si persoane care spun ca preturile sunt mult prea ridicate pentru serviciile primite.

Concluzii

Vrei sa beneficiezi de o consultatie de cardiologie in Iasi cu bilet de trimitere? Atunci poti lua in considerare clinicile amintite mai sus pentru a te bucura de servicii medicale decontate la standarde inalte. Profita de faptul ca cele mai apreciate clinici din orasul tau au contract incheiat cu CAS si trateaza-te in mod adecvat.