Meniu

Cardiologie bilet trimitere Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientii au posibilitatea de a merge la cardiologie in Timioara cu bilet de trimitere, in cadrul unor centre medicale si clinici moderne. Consultatia periodica este necesara pentru a identifica la timp hipertensiunea arteriala sau alte afectiuni cardiovasculare, astfel incat pacientul sa beneficieze de un tratament eficient. 

Durerea sau disconfortul in zona pieptului, dificultatile de respiratie si palpitatiile sunt doar cateva semne ca o persoana are nevoie de consultatie la medicul cardiolog. De asemenea, persoanele care fumeaza, care au un istoric de boli de inima in familie sau care au fost deja diagnosticate cu o boala cardiovasculara trebuie sa acorde o mai mare atentie frecventei vizitelor la cardiolog. 

Unde poti merge la consultatie de cardiologie in Timisoara cu bilet de trimitere?

Consultatia la cardiologie se poate face in Timisoara si cu bilet de trimitere, pentru a beneficia de gratuitate sau de reducere. In tabelul de mai jos, poti vedea care sunt cele mai bune optiuni de clinici din acest oras si care este pretul normal pentru o consultatie la cardiologie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cardioprevent
Clinica-Verificata
170-230 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 170-230 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Explicatii pe intelesul pacientilor
 • Atentie
 • Atitudinea personalului de la receptie lasa uneori de dorit
 • Preturile sunt destul de mari
Slovenski
185 Ron
 • Pret Consultatie 185 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Implicare si dedicare
 • Aparatura medicala moderna
 • Programarile se decaleaza
OncoMed
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, dedicare si empatie
 • Buna organizare in clinica
 • Dotari moderne
 • Conditii excelente de spitalizare
 • Uneori programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cardiologie Timisoara cu bilet de trimitere: top clinici si centre medicale

Persoanele care doresc sa mearga la o consultatie de cardiologie in orasul Timisoara cu bilet de trimitere trebuie sa se intereseze in prealabil cu privire la unitatile medicale din zona lor care accepta consultatia in acest regim.

Clasamentul de mai jos ofera o imagine de ansamblu asupra clinicilor dintre care pot alege, furnizand informatii despre pregatirea medicilor si despre feedback-ul pacientilor:

1. Centrul Medical Cardioprevent

Optiunea de top in randul pacientilor care intentioneaza sa faca o consultatie de cardiologie in Timisoara cu bilet de trimitere este Centrul Medical Cardioprevent. Lista de servicii a centrului reuneste mai multe arii terapeutice intre care exista o conexiune puternica: boli de inima, diabet zaharat, boli metabolice, boli respiratorii si tulburari de somn. Pacientii beneficiaza de o abordare multidisciplinara, echipa fiind formata din medici inalt specializati, care folosesc tehnologii si metode de investigatie moderne. 

La Centrul Medical Cardioprevent, pacientii vor plati 230 lei pentru o consultatie de cardiologie la medic primar si 170 lei pentru o consultatie la medic specialist. Serviciile sunt decontate de catre CAS in limita fondurilor disponibile. 

Centrul medical este foarte apreciat de catre pacienti, lucru sustinut de numeroasele recenzii pozitive ce pot fi consultate in mediul online. Serviciile sunt de inalta calitate, iar medicii au o atitudine ireprosabila. Personalul ofera explicatii pe intelesul pacientilor, dand dovada de profesionalism, amabilitate, atentie si inalta pregatire. Majoritatea opiniilor sunt pozitive, dar cativa pacienti scot in evidenta si cateva aspecte mai putin favorabile, spunand ca preturile sunt destul de mari si ca atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit.

Vezi parerile pacientilor despre Cardioprevent
Vezi Pareri

2. Slovenski Med

Daca vrei sa mergi la cardiologie in Timisoara cu bilet de trimitere, Slovenski Med constituie una dintre unitatile medicale spre care te poti indrepta. Aceasta face parte dintr-o retea de cabinete specializate in cardiologie, care efectueaza investigatii si evaluari complexe. Echipa medicala propune solutii moderne de tratament si are colaborari cu mai multe clinici din tara si din strainatate. Medicii au o vasta experienta in domeniu si competente in cardiologie interventionala si alte arii conexe cardiologiei, astfel incat sa ofere un diagnostic corect si un tratament adecvat. De asemenea, performanta este sustinuta de echipamentele medicale performante. 

Consultatia de cardiologie costa 185 lei.

Profesionalismul, amabilitatea, implicarea si dedicarea sunt cateva dintre calitatile medicilor de la Slovenski Med, pe care pacientii le-au surprins in recenziile lor. Acestia recomanda cabinetul de cardiologie, spunand ca este dotat cu aparatura medicala moderna. Exista si pacienti care se declara dezamagiti, reclamand faptul ca programarile se decaleaza cu mai bine de o ora. 

3. OncoHelp

Deschis in anul 2009, centrul medical OncoHelp se numara printre optiunile persoanelor care vor sa mearga la cardiologie in Timisoara in baza unui bilet de trimitere. Centrul este specializat in oncologie, insa pacientii beneficiaza si de consultatii din alte ramuri medicale, intre care si cardiologia. Colectivul sptalului este alcatuit din medici cu experienta vasta in diverse arii teraputice, care identifica solutii potrivite de tratament si ofera ingrijiri in raport cu nevoile pacientului.  

Consultatia initiala la medic primar cardiolog are tariful de 120 lei. 

Privitor la feedback-ul pacientilor, acesta e in mare parte pozitiv. Cei care si-au relatat experienta au mentionat ca avantaje curatenia din clinica, atmosfera, dotarile moderne si modul de organizare. Medicii sunt pasionati de meseria pe care o practica, iar intregul personal este laudat pentru empatia, rabdarea si disponibilitatea de care da dovada. Conditiile din spital sunt excelente, pacientii comparandu-le cu cele din regimul hotelier. Au fost exprimate si pareri mai putini pozitive, cateva persoane spunand ca programarile nu se respecta si ca interactiunea cu unii medici este defectuoasa.

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni pe care le ai la dispozitie daca vrei sa mergi la cardiologie in Timisoara si sa beneficiezi de decontare in baza biletului de trimitere. Este important sa alegi o clinica sau un cabinet recunoscut pentru calitatea serviciilor si pentru experienta medicilor, astfel incat sa beneficiezi de un diagnostic precis si de recomandari adecvate in privinta tratamentului.