Meniu

Cardiologie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca trebuie sa vizitezi cel putin o data in viata un cabinet de cardiologie din Bistrita, chiar daca nu prezinti simptomele unei suferinte cardiovasculare? Preventia este foarte importanta si, din acest motiv, un control de rutina te poate tine departe de o boala de inima. Insa, daca prezinti simptome specifice unei afectiuni cardiovasculare sau daca ai deja un diagnostic din aceasta sfera medicala, monitorizarea este cheia pentru mentinerea in limite normale a activitatii inimii si imbunatairea calitatii vietii.

Iti prezentam, in acest articol, cinci clinici si cabinete moderne din Bistrita la care te poti programa cu incredere pentru un control cardiologic de rutina sau pentru a efectua diverse investigatii specifice, daca esti din judetul Bistrita-Nasaud.

Cat costa o consultatie de cardiologie in Bistrita

Pretul unei consultatii de cardiologie in municipiul Bistrita este relativ asemenator in toate clinicile, dupa cum poti observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Hardmed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie + EKG 150 Ron
 • Gama variata de specialitati medicale
 • Servicii pentru adulti si copii
 • Trei medici cardiologi cu experienta
 • Aparatura moderna si performanta, inclusiv in cabinetul de cardiologie
 • Locatie moderna si curata
 • Nu se respecta programarile
 • Timp mare de asteptare
Dr. Angelo Mardale
150 Ron
 • Pret Consultatie + EKG 150 Ron
 • Medic primar cardiolog cu experienta
 • Cabinet medical dotat cu aparatura moderna
 • Buna organizare
 • Ecografie cardiaca si ecografia Doppler vascular
 • Buna comunicare cu pacientii
Casa Medicilor
150 Ron
 • Pret Consultatie + EKG 150 Ron
 • Servicii medicale din diverse domenii
 • Trei medici cardiologi cunoscuti in Bistrita
 • Diverse investigatii cardiologice
 • Personal atent si empatic
 • Timp lung de asteptare
Sanovil
150 Ron
 • Pret Consultatie + EKG 150 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Cardiologi bine pregatiti, care sunt si cadre universitare
 • Aparatura ultramoderna
 • Cardiologie pentru adulti si cardiologie pediatrica
 • Mediu primitor si curat
 • Aglomeratie
Raal Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie + EKG 150 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Cabinet modern de cardiologie
 • Patru medici cardiologi
 • Buna organizare a activitatii
 • Holter EKG si holter tensiune arteriala
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor de cardiologie din Bistrita

Cele cinci clinici si cabinete de cardiologie din Bistrita  prezente in clasamentul nostru au cateva lucruri in comun: medici cardiologi cu experienta si reputatie, aparatura performanta si conditii moderne. De aceea, trebuie sa urmaresti cu atentie informatiile din dreptul fiecareia, pentru a putea lua cea mai buna decizie in ceea ce te priveste.

1. Hardmed

Centrul Medical Hardmed din Bistrita cuprinde o gama complexa de specialitati medicale pentru adulti si copii: cardiologie, alergologie, chirurgie pediatrica, medicina interna, endocrinologie, ortopedie si traumatologie, urologie, oncologie medicala etc. In clinica functioneaza aparatura de ultima generatie, cu ajutorul careia specialistii pot oferi investigatii si ingrijiri medicale moderne si eficiente. La Hardmed sunt trei medici cardiologi din Bistrita cu experienta bogata in acest domeniu: dr. Petru Beniamin Mester, dr. Bogdan Mircea Botezan, dr. Anamaria Stanila, iar serviciile oferite sunt numeroase: consultatii, ecografie Doppler cardiaca, EKG, holter EKG si Holter TA, indice glezna-brat, test de efort.

Pretul unei consultatii de cardiologie este de 150 de lei, in care este inclus si EKG. Pentru o consultatie care contine si ecografie Doppler cardiaca, tariful este de 300 de lei.

Sunt multe aspecte pe care pacientii le apreciaza la acest centru medical: curatenia, amenajarea moderna a incintei, medicii bine pregatiti si mereu amabili, diversitatea specialitatilor medicale, locatie spatioasa si potrivita si pentru copii. Alte persoane, ce-i drept, mult mai putine, spun ca nu au fost multumite, pentru ca nu se respecta programarile si ca timpul de asteptare este foarte mare. 

Vezi parerile pacientilor despre Hardmed
Vezi Pareri

2. Dr. Angelo Mardale

In cabinetul medical de cardiologie Dr. Angelo Mardale din Bistrita sunt oferite consultatii de cardiologie si numeroase investigatii utile pentru diagnosticul si monitorizarea afectiunilor inimii si ale vaselor de sange. Dr. Mardale este medic primar cardiolog si poate efectua, gratie echipamentelor din cabinet: ecocardiografii Doppler color, ecografii Doppler vascular arterial si venos, EKG, oscilometrie Doppler periferica. In cadrul aceluiasi cabinet isi mai ofera serviciile si dr. Ana Maria Stanila, medic specialist cardiolog.

Pretul consultatiei de cardiologie este de 150 de lei, cu EKG inclus. Consultatia cu ecografie de cord si EKG are un tarif de 280 de lei.

Pacientii si rudele acestora spun despre acest cabinet de cardiologie din Bistrita ca este unul care ofera servicii de calitate superioara. Dr. Mardale este vazut ca un profesionist meticulos, atent, pe care il preocupa problemele de sanatate ale pacientilor si care ii trateaza in cele mai bune conditii. 

3. Casa Medicilor

In Casa Medicilor sunt oferite servicii medicale din domenii diverse: cardiologie, chirurgie pediatrica, medicina interna, stomatologie, urologie, gastroenterologie, neurologie, dermatologie. Serviciile de cardiologie sunt realizate cu maiestrie de trei medici cunoscuti in Bistrita: dr. Bogdan Boteza, dr. Sorin Pastean, dr. Petru Mester. Acesti trei specialisti ofera consultatii, dar realizeaza si investigatii de specialitate: EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler arteriala si venoasa, teste de efort.

Consultatia cu EKG si ecocardiografie costa 300 de lei, iar cea cu EKG – 150 de lei.

Bistritenii spun ca personalul acestei clinici este bine pregatit si organizat si ca da dovada de empatie si intelegere fata de pacienti. Sunt insa si persoane care spun ca timpul de asteptare este foarte lung si ca acest lucru le-a creat o stare de disconfort.

4. Policlinica Noua Sanovil

Si in Policlinica Noua Sanovil poti gasi servicii de cardiologie. Gama de servicii este variata, activand aici peste 35 de medici din Bistrita, Targu Mures si Cluj-Napoca, distribuiti in 23 de specialitati. In cadrul policlinicii se afla un cabinet modern de cardiologie, in care isi desfasoara activitatea patru medici cardiologi de referinta in domeniu, printre care dr. Marius Orzan, medic specialist, doctor in stiinte medicale si cu competenta in ecografia cardiaca si dr. Anton Florin, sef lucrari, medic specialist cardiolog si cadru universitar la UMF Cluj-Napoca, de asemenea doctor in stiinte medicale si cu competente in ecografia cardiaca si cea arteriala si venoasa. Un ecograf performant General Electric Vivid 9 Cardio-Vascular a intrat in dotarea cabinetului, permitand efectuarea unor ecografii care utilizeaza noile tehnologii. Exista de asemenea si un departament de cardiologie pediatrica in cadrul policlinicii.

Pretul unei consultatii de cardiologie cu EKG inclus este de 150 de lei, iar consultatia cu EKG si ecografie cardiaca are un tarif de 300 de lei.

Sunt multi cei care si-au impartasit impresiile pe internet in legatura cu aceasta policlinica. Oamenii sunt multumiti de diverse aspecte: numarul mare de specialitati medicale si faptul ca investigatiile se efectueaza in acelasi loc, buna pregatire a medicilor, aparatura moderna, mediu curat si primitor, personal amabil si competent. Sunt insa si cateva nemultumiri, printre care aglomeratia care se creeaza la serviciile medicale destinate schimbarii permisului auto si la recoltarea probelor biologice pentru analizele medicale.

5. Raal Medical

Clinica Raal Medical are peste 10 ani de experienta in medicina clinica din Bistrita, dispunand si de un cabinet modern de cardiologie. Aici te poti programa la unul dintre cei patru medici cardiologi, printre care dr. Radu Ovidiu Rosu, medic primar. Investigatiile puse la dispozitie in aceasta locatie sunt: EKG, holter EKG, test de efort, holter de tensiune arteriala, ecografie cardiaca. Asadar, daca esti in cautarea unui bun cardiolog in Bistrita, il poti gasi la Raal Medical, unde o echipa bine pregatita conlucreaza pentru stabilirea unui plan complet de tratament si de reabilitare.

Tariful pentru o consultatie cardiologica este de 150 de lei, in pret fiind inclus si un EKG. De asemenea, pentru o consultatie in care este inclus si EKG, dar si ecografie cardiaca, pretul este de 300 de lei.

Unii dintre pacienti le recomanda si altora serviciile de la Raal Medical, avand in vedere ca au fost foarte multumiti de activitatea medicala si de buna organizare din locatie. Bistritenii spun ca au intalnit medici foarte buni, care i-au ajutat in momentele grele, legate de degradarea starii de sanatate.

Concluziile noastre

Pentru orice problema cardiovasculara, exista o rezolvare intr-un cabinet de cardiologie din Bistrita. In acest oras sunt numerosi medici cardiologi cu experienta, care isi desfasoara activitatea cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie, oferind astfel sansa la un diagnostic rapid si corect si la un tratament eficient.

Asadar, daca esti in cautarea unui medic cardiolog bun in Bistrita, nu ezita sa iei in considerare clinicile pe care ti le-am prezentat in acest articol si care, conform opiniilor manifestate de pacienti, sunt la standarde inalte de calitate, in ceea ce priveste serviciile medicale.