Meniu

Cardiologie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Prevenirea afectiunilor inimii prin efectuarea unui control de rutina la o clinica de cardiologie din Botosani este principala recomandare a medicilor specialisti. Daca esti predispus la manifestarea anumitor patologii cardiovasculare, trebuie sa stabilesti impreuna cu medicul specialist care este intervalul de timp la care trebuie sa vii la cabinetul medical pentru efectuarea investigatiilor neceare. Din fericire, in cele ce urmeaza ti-am pregatit o selectie atenta de institutii medicale in care sa gasesti medici cardiologi in Botosani cu experienta vasta in domeniu.

Botosani este un oras care cuprinde optiuni generoase de clinici specializate in diagnosticarea si tratarea afectiunilor cardiovasculare. Pentru a-ti simplifica alegerea, ti-am pregatit in cele ce urmeaza cinci variante la care sa apelezi cu incredere. Serviciile medicale sunt ireprosabile, iar aparaturile utilizate sunt la standarde inalte de calitate. 

Cat costa o consultatie de cardiologie in Botosani?

Pentru o consultatie de cardiologie in Botosani, trebuie sa stii ca pretul variaza in functie de o serie de factori ca: aparatura folosita, calitatea echipamentelor medicale folosite pentru consultatii si renumele medicilor. Cu cat medicii sunt mai recunoscuti pentru succesele lor, cu atat preturile investigatiilor sau ale controalelor pot fi mai ridicate. Iata care sunt tarifele practicate in orasul tau potrivit tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Gherghel
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Prestatie medicala ireprosabila
 • Atentie la detalii, profesionalism si eficienta
 • Aparaturi performante si moderne
 • Atmosfera primitoare
 • Experienta vasta
Dr. Cornel Enache
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Amabilitate si atentie la detalii
 • Consultatii de specialitate
 • Aparatura performanta
 • Medic primar in cardiologie
 • Investigatii multiple
Ecomed
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Prestatie medicala ireprosabila
 • Personal bine pregatit
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipamente moderne
 • Numarul de contact
Iatropolis
55 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 55 Ron
 • Echipa medicala profesionista si amabila
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
 • Nerespectarea programarilor
 • Personalul de la receptie
Lux-Ro
50 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 50 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Servicii multiple
 • Medic primar in cardiologie
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in cardiologie in Botosani

In cele ce urmeaza iti sunt prezentate unele dintre cele mai prestigioase clinici de cardiologie din Botosani in care sa beneficiezi de ajutorul medicilor profesionisti. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte, dar si care sunt impresiilor majoritare ale pacientilor care au luat in considerare aceste institutii medicale:

1. Dr. Eduard Cristian Gherghel

Cabinetul individual al dr. Eduard Cristian Gherghel se adreseaza pacientilor care vor sa efectueze o consultatie sau un control de cardiologie in Botosani la standarde superioare. Experienta vasta in domeniul cardiologic este conturata de stagiile de pregatire in unitatea de terapie intensiva coronarieni efectuate la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I. M. Georgescu” din Iasi, dar si de participarea la congresele nationale si internationale de cardiologie. A urmat studiile la Institutul de Medicina si Farmacie Iasi, Facultatea de Medicina. De asemenea, acesta a fost pentru multa vreme medic cardiolog la sectia de cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta „Mavromati” din Botosani. Echipamentele, aparaturile si tehnologiile utilizate sunt avansate, contribuind semnificativ la depistarea afectiunii in timp record. Medicul are competenta necesara si de a recomanda un tratament eficient, care sa amelioreze starea de sanatate a pacientului sau si care sa il vindece. 

Pretul pentru o consultatie la acest cardiolog din Botosani, alaturi de un ECG si o ecografie  este de 300 lei.

Aproape toti pacientii care au apelat la ajutorul dr. Eduard Cristian Gherghel au fost de-a dreptul incantati de prestatia sa ireprosabila. Atentia la detalii, profesionalismul, dorinta de munca si capacitatea de a gasi o solutie eficienta in orice situatie dificila sunt principalele calitati care ii definesc cariera medicului. Aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, iar atmosfera din cabinet este primitoare. La adresa medicului se aduc doar cuvinte de lauda. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Eduard Cristian Gherghel
Vezi Pareri

2. Dr. Cornel Enache

Dr. Cornel Enache este medic primar in cardiologie in orasul Botosani, avand un renume prestigios in activitatea medicala pe care desfasoara. In timp, prin participarea la diferite cursuri de perfectionare cu tematici anuale, medicul si-a slefuit abilitatile medicale, avand o experienta vasta. Ca studii, acesta a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie, dobandind in prezent titlul de medic primar. Printre serviciile medicale pe care le ofera se numara si: monitorizarea tensiunii arteriale, EKG Holter, ecocardiografie, ecografie generala 2D la abdomen, tiroida, sarcina, oscilometrii, EKG, consultatii de specialitate medicina interna si cardiologie. Cabinetul este dotata cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, capabile sa depisteze rapid nereguli pe care pacientul le experimenteaza. Medicul are toata pregatirea si competenta necesara de a stabili un diagnostic corect, dar si un tratament eficient. 

Pretul pentru o consultatie la acest medic cardiolog din Botosani porneste de la 100 lei.

Cu toate ca nu au fost inregistrate multe recenzii cu privire la activitatea dr. Cornel Enache, pacientii care au ales sa solicite ajutorul medicului au fost placut surprinsi de prestatia sa medicala exemplara. Au fost tratati cu amabilitate si atentie, primind un tratament eficient pentru problemele cardiovasculare de care sufereau. In plus, aparaturile utilizate sunt performante si moderne.

3. Ecomed

Cu o activitate de peste 20 de ani, Ecomed este o clinica multidisciplinara care vine in ajutorul tuturor pacientilor aflati in cautarea unui medic specializat in cardiologie in Botosani. Echipa medicala de la departamentul de cardiologie este formata din doi medici primari si doi medici specialisti: dr. Tanase Daniela Maria (medic primar in cardiologie), dr. Coada Geanina (medic primar), dr. Pavel Mirela Florentina (medic specialist) si dr. Toderita Ruxandra-Madalina (medci specialist). Acestia dau dovada de profesionalism si o experienta vasta in activitatea medicala, avand grija de fiecare pacient in parte si oferindu-i unele dintre cele mai bune solutii. Dotarile medicale sunt superioare si de ultima generatie, ceea ce inseamna ca rezultatele investigatiilor se obtin rapid, dar si ca examinarile au un nivel ridicat de precizie. 

Pretul pentru un consult la acest cabinet de cardiologie din Botosani, alaturi de EKG este de 80 lei.

Din fericire, majoritatea pacientilor care au avut nevoie de un ajutor de specialitate la clinica Ecomed se declara a fi multumita de prestatia si actul medical al doctorilor. Multi dintre ei spun ca personalul medical este bine pregatit, amabil, atent la nevoile pacientului si orientat catre cele mai bune solutii. Aparaturile utilizate sunt performante, iar cabinetul este dotat cu echipamente moderne. Din nefericire, au fost semnalate anumite probleme in ceea ce priveste numarul de contact utilizat.

4. Iatropolis

Iatropolis este un centru medical in cadrul caruia pacientii pot opta pentru o consultatie de cardiologie in Botosani in parametri optimi. Multumita echipamentelor medicale si a aparaturilor profesionale care se afla in dotarea clinicii, investigatiile si procedurile medicale sunt realizate in conditii sigure si la standarde inalte, astfel incat pacientul sa beneficieze de un tratament adecvat. Depistarea afectiunilor de care sufera si monitorizarea patologiilor existente sunt acum posibile datorita echipei medicale cu experienta. Prietenoasa, amabila, implicata si profesionista, echipa medicala reuseste sa identifice toate problemele de sanatate experimentate de pacient, aplicand si un plan eficient de tratament. Atmosfera este placuta, iar cabinetul are dotari moderne. Medicii specialisti in cardiologie care se afla in colectivul medical de la departamentul de cardiologie sunt: dr. Daniluc Simina, dr. Hohaci Alina, dr. Apetrei Corduneanu Otilia.

Pretul pentru o consultatie la astfel de cabinete de cardiologie din Botosani incepe de la 55 lei.

Exista atat pareri pro, cat si contra cu privire la serviciile clinicii. Unii pacienti sunt multumiti de prestatia medicilor, laudandu-i pentru implicarea lor, amabilitatea de care au dat dovada si atentia pentru detalii. Cu toate acestea, au fost inregistrate si nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor, dar si la personalul de la receptie.

5. Lux-Ro

Centrul de diagnostic Lux-Ro a fost infiintat in anul 1997 si are un renume de prestigiu in ceea ce priveste departamentul de cardiologie din Botosani. Medicul specializat in cardiologie din cadrul clinicii este Radu Ciobica Laura, un medic cu experienta vasta in ceea ce priveste stabilirea unui diagnostic corect, dar si a unui tratament eficient. Printre serviciile pe care aceasta le pune la dispozitia pacientilor se numara si: consultatie, ECG de efort, ECG de repaus, electrocardiograma computerizata, ecocardiografie de stres, ecografie cardiaca atat la adulti, cat si la copii, ecografie cardiaca Doppler, vasculara, glicemie a jeun, holter ECG, holter TA, masurare tensiune, monitorizare holter ECG si TA, oscilometrie, test de efort etc. Multumita aparaturilor performante, rezultatele investigatiilor vor fi rapide si precise. 

Pretul pentru o consultatie cardiologice incepe de la 50 lei.

Parerile pacientilor sunt impartite. Pe langa cei care isi declara multumirea cu privire la servicii, prestatia medicala a doctorilor, asistentelor si calitatea aparaturilor utilizate, exista si persoane care nu se grabesc sa recomande aceasta clinica. Acestia sustin ca respectarea programarilor nu este prioritara, din cabinet lipsind buna organizare.  

Concluzii

In ultima vreme ai observat ca te confrunti cu anumite dureri in zona toracica si vrei sa mergi la un medic specialist in cardiologie in Botosani? Clinicile amintite mai sus in articol iti pot fi de un real ajutor in identificarea problemei de sanatate pe care o experimentezi sau in monitorizarea adecvata a unei probleme existente. Important este sa ai parte de ajutorul unui medic cu experienta, care stie cum sa te indrume indiferent de cat de grava este problema pe care o experimentezi.