Meniu

Cardiologie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Alegerea unei clinici de cardiologie din Braila se face in functie de criterii precum raportul-calitate pret si feedback-ul pacientilor. Variantele de clinici si centre medicale ce ofera servicii din aceasta specializare sunt generoase, iar pacientii le pot alege pentru consultatie si tratament. 

Majoritatea persoanelor care se afla in cautarea unui medic cardiolog din Braila experimenteaz simptome ca dificultatile de respiratie, palpitatiile sau durerea in piept. De asemenea, printre ei se numara si pacienti care au fost diagnosticati deja cu diabet, probleme cu tensiunea sau alte boli cardiovasculare. 

Cat vei plati pentru o consultatie la cardiologie in Braila?

Indiferent care este motivul pentru care au nevoie de o consultatie la cardiologie, majoritatea pacientilor din Braila isi doresc sa cunoasca in prealabil pretul. Tabelul de mai jos ii poate ajuta in acest sens:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Mateus
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si atentie deosebita la detalii
 • Amabilitate si respect fata de pacient
 • Raport bun calitate-pret
 • Curatenie
 • Uneori pot exista intarzieri
Cardiomedica
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Medic bine pregatit
 • Empatie
 • Unii pacienti considera ca preturile sunt mari
Dr. Bratu Ionel
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Implicare si rabdare
 • Corectitudine in diagnostic si eficienta in tratament
Diaconia
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Medici atenti si comunicativi
 • Preturi accesibile
 • Timpul de asteptare inainte de programare se poate prelungi
Centrul Grivita
400-500 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 400-500 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti, implicati si atenti
 • Curatenie exemplara
 • Preturi accesibile
 • Comportamentul personalului de la receptie lasa de dorit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si centrelor medicale de cardiologie din Braila

Daca iti este dificil sa alegi o clinica din Braila pentru consultatia de cardiologie, poti sa te orientezi dupa clasamentul pe care urmeaza sa il prezentam. Acesta surprinde informatii utile despre activitatea celor mai apreciate clinici medicale, inclusiv privitoare la pret si feedback-ul pacientilor:

1. Clinica Mateus

Clinica Mateus din Braila este favorita multor pacienti la capitolul cardiologie. Aceasta cuprinde mai multe specialitati medicale, avand inclusiv un laborator propriu de analize medicale. Cabinetele dedicate fiecarei specialitati sunt dotate cu aparatura medicala performanta. Echipa de medici are experienta vasta si pune in prim-plan calitatea serviciului. Clinica pune pret pe nevoile pacientilor, astfel ca are un portofoliu de specialitati aflat intr-o continua dezvoltare. 

Pentru consultatie si EKG in cadrul acestei clinici de cardiologie din Braila, tariful este de 250 lei. Daca ai nevoie si de referat, va trebui sa mai achiti inca 50 lei. 

Clinica Mateus este foarte apreciata de pacientii din Braila, lucru confirmat de zecile de recenzii pozitive din mediul online. Medicii din colectivul clinicii sunt laudati pentru profesionalism, atentie deosebita la detalii, promptitudine si respect fata de pacient. Inclusiv personalul de la receptie este apreciat pentru amabilitate. De asemenea, pretul consultatiilor reflecta calitatea serviciului. Clinica este foarte curata si amenajata frumos. Cateva persoane spun ca uneori exista intarzieri. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Mateus
Vezi Pareri

2. Cardiomedica

In Braila, consultatiile si investigatiile de cardiologie se pot face si la cabinetul Cardiomedica. Aici poti beneficia de examinari medicale dintre cele mai moderne, efectuate de o echipa bine pregatita. De asemenea, aici isi desfasoara activitatea dr. Gabriel Pintea, medic primar cardiolog. Acesta are competente in ecografie si este membru al Societatii Americane de Ecocardiografie, ceea ce ii permite sa ramana la curent cu noutatile din aceasta sfera medicala. 

La Cabinetul Cardiomedica, o consultatie costa 300 lei. 

Numerosi pacienti sustin ca au avut o experienta buna la acest cabinet, unde au beneficiat de empatie si profesionalism din partea medicului. Dr. Pintea este foarte bine pregatit si ofera pacientilor informatii utile, motiv pentru care acestia il recomanda cu incredere. Exista si cateva persoane nemultumite de serviciile de la Cardiomedica, pe care le considera destul de scumpe.

3. Dr. Bratu Ionel

Pentru cei care locuiesc in Braila sau in apropiere si cauta un medic specializat in cardiologie, dr. Bratu Ionel constituie o varianta foarte buna. Pacientii pot beneficia aici de o gama variata de investigatii medicale si de un diagnostic precis, in cabinet utilizandu-se aparatura perfomanta. Experinta vasta in domeniu si tehnologiile moderne permit colectivului din acest cabinet sa raspunda la nevoile pacientilor si sa recomande planuri terapeutice eficiente.

Consultatia costa 200 lei.

Pacientii il caracterizeaza pe dr. Bratu Ionel ca fiind unul dintre cei mai buni medici din Braila. Acestia isi argumenteaza opinia spunand ca medicul da dovada de profesionalism, implicare si o rabdare rar intalnita. Este dedicat meseriei, stabileste corect diagnosticul si recomanda tratamente eficiente. 

4. Diaconia

Centrul Diaconia este una dintre unitatile medicale din Braila pe care le poti alege pentru servicii de cardiologie. Lista de servicii acopera numeroase discipline medicale, asa ca pacientii au posibilitatea de a beneficia de servicii integrate. Calitatea serviciilor este sustinuta atat de colectivul cu experienta, cat si de performanta aparaturii folosite. In componenta acestui centru medical se afla si un laborator de analize. 

La acest cabinet de cardiologie din Braila, consultatia costa 180 lei.

Zeci de pacienti au tinut sa iti exprime in mediul online opinia despre acest centru, iar cei ma multi au ramas cu o impresie buna. Personalul de la receptie este foarte politicos si dornic sa ajute pacientii, iar clinica este curata si bine organizata. Cat despre medici, acestia sunt caracterizati ca fiind profesionisti, prompti, atenti, amabili si comunicativi. Serviciile medicale sunt calitative si diversificate, iar preturile sunt accesibile. Cu toate acestea, unii pacienti declara ca au asteptat destul de mult inainte sa intre la consultatie.

5. Centrul Medical Grivita

Centrul Medical Grivita completeaza lista celor mai avantajoase optiuni ale pacientilor din Braila la capitolul serviciilor de cardiologie. Sunt puse la dispozitie mai multe tipuri de consultatii medicale de specialitate si o gama vasta de invesigatii, iar pacientii pot veni aici inclusiv pentru analize. Serviciile medicale se ridica la standarde europene in privinta calitatii, lucru asigurat de o echipa numeroasa din care fac parte numerosi medici primari si medici specialisti. Extinderea ofertei de servicii si de specialitati medicale este sustinuta prin investitiile care se fac periodic in aparatura.

La aceasta clinica, poti alege un pachet care contine ecografie Doppler, EKG si consultatie pentru un tarif de 500 sau 400 lei, la medic primar, respectiv medic specialist. 

Centrul este modern si ofera servicii de inalta calitate, potrivit unor pacienti care au oferit recenzii pe internet. Medicii sunt profesionisti, atenti, implicati si dornici sa ajute. Preturile sunt accesibile, iar curatenia este exemplara. La polul opus, exista si pacienti care spun ca nu au avut cea mai buna experienta, reclamand comportamentul personalului de la receptie. 

Concluzii

Dupa consultarea acestui clasament, iti poate fi mai usor sa alegi o clinica de cardiologie situata in Braila, care sa fie compatibila cu nevoile si cerintele tale. Raportul calitate-pret, atitudinea personalului si implicarea acestuia sunt cateva aspecte de care tin cont majoritatea pacientilor.