Meniu

Cardiologie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-ai propus sa gasesti o clinica de cardiologie in sector 2, Bucuresti, si nu pe oricare, ci pe cea mai buna? Ai ajuns unde trebuie, pentru ca din acest articol vei putea sa obtii informatia care te va ajuta sa alegi corect.

Clinica de cardiologie pe care o cauti se afla la un pas de tine si la propriu si la figurat. Cel mai probabil cauti in sectorul 2 pentru a fi mai aproape de casa si esti mai aproape sa faci o programare, pentru ca in acest articol gasesti informatie care te ajuta sa decizi corect.

Cele mai bune optiuni pentru clinici de cardiologie din sector 2 Bucuresti

In contextul in care cauti o clinica de cardiologie in sector 2, asadar, localizata intr-o anumita zona a Capitalei, iti poti stabili cativa factori importanti in functie de care vei lua o decizie.

Intre acesti factori, performanta profesionala a medicului, aparatura de care dispune clinica pentru diagnostic si tratament si preturile pentru serviciile cardio fac diferenta. In aceasta idee, tabelul de mai jos iti ofera informatii de interes.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
ICC
Clinica-Verificata
330 Ron
 • Pretul consultatiei de cardiologie generala, cu EKG inclus este 330 Ron
 • Clinica ultramoderna
 • Personal profesionist
 • Medici implicati si competenti
 • Interventii prompte si eficiente
 • Curatenie ireprosabila
 • Programari bine administrate
 • Posibilitatea efectuarii investigatiilor prin CAS
AiCardio
220 Ron
 • Pretul consultatiei de cardiologie generala, cu EKG inclus este 220 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Rabdarea in a asculta problemele pacientului
 • Explicarea pe intelesul pacientului a diagnosticului si a modalitatilor de tratament
 • Amabilitatea personalului
 • Solutii eficiente pentru afectiunile cardiovasculare
Arena Med
200 Ron
 • Pretul consultatiei de cardiologie generala, cu EKG inclus este 200 Ron
 • Centru medical de nivel european
 • Personal cu inalta calificare
 • Amabilitatea personalului de la receptie
 • Curatenia spatiului
 • Timp de asteptare mare
 • Receptia raspunde greu la telefon
Eucardios
260-390 Ron
 • Pretul consultatiei de cardiologie generala, cu EKG inclus este 260-390 Ron
 • Servicii exceptionale
 • Profesionalismul desavarsit al medicilor
 • Consultatii temeinice
 • Rabdarea si empatia medicilor
 • Dotari de ultima generatie
 • Cele mai bune solutii de tratament
 • Personalul de la receptie nu manifesta solicitudinea cuvenita
Cardio Clinic
300-340 Ron
 • Pretul consultatiei de cardiologie generala, cu EKG inclus este 300-340 Ron
 • Clinica moderna, curata
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal profesionist si amabil
 • Posibilitatea decontarii serviciilor prin CAS
 • Uneori nu se respecta ora programarilor
 • Unii pacienti sustin ca au fost abordati superficial
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cele mai bune clinici de cardiologie din sector 2

Topul clinicilor prezentat in cele ce urmeaza a fost fundamentat pe aspecte relevante, astfel incat sa obtii informatiile de care ai nevoie pentru a putea sa faci o comparatie intre serviciile de cardiologie din sector 2 si a te opri la cele care raspund nevoilor pe care le ai.

Afla, asadar, inclusiv ce tarife sunt practicate la clinica sau cabinetul de cardiologie din sector 2 la care tinzi sa faci o programare.

1. InterCardioClinique

InterCardioClinique (ICC) se recomanda pacientilor drept prima si singura clinica moderna de cardiologie din sector 2, cu supraspecializarile aferente ei, aritmologia si electrofiziologia cardiaca, cardiologia interventionala si imagistica cardiovasculara. Poti conta aici pe investigatii cardiovasculare ambulatorii complexe si complete, de la un simplu EKG la optimizarea ecografica a terapiei de resincronizare cardiaca, pe consultatii si tratamente oferite de o echipa de medici cardiologi, cu specializari diferite si experienta dobandita in decursul anilor de lucru constant in spitalele publice de urgenta din Bucuresti, in care activeaza si astazi.

De asemenea, te poti baza pe informatiile de pe site-ul web, prietenos cu utilizatorul. Pentru o consultatie de cardiologie generala, cu EKG inclus, vei plati suma de 330 de lei.

Recenziile pacientilor acestei clinici inregistreaza un grad de multumire ridicat fata de serviciile prestate aici. Comentariile consemneaza faptul ca ICC este o clinica ultramoderna, cu personal profesionist, ca programarile sunt bine administrate, medicii, implicati, competenti, cu interventii prompte si eficiente. Totodata, nu sunt uitate curatenia ireprosabila si posibilitatea efectuarii investigatiilor cu trimitere de la medicul de familie, prin CAS.

Vezi parerile pacientilor despre InterCardioClinique
Vezi Pareri

2. AiCardio

Sub numele de AiCardio functioneaza in sectorul 2 al Capitalei un cabinet de cardiologie modern, cu standarde inalte, care imbina cele mai noi tehnici de investigatie, efectuate cu aparatura de ultima generatie, cu date clinice obtinute din comunicarea directa cu pacientul. Aici activeaza o echipa de 4 medici specialisti, cu experienta dobandita in interventii si tratamente in bolile cardiovasculare la spitale publice renumite din Bucuresti.

Tarifele practicate de aceasta clinica de cardiologie din sector 2 sunt publicate pe site-ul web, intuitiv si usor de navigat. O consultatie la cardiologie, cu EKG inclus, are un pret de 220 de lei.

Putinele recenzii lasate la acest cabinet reflecta un nivel ridicat de satisfactie privind activitatea AiCardio. Pacientii apreciaza profesionalismul medicilor, rabdarea in a asculta problemele pacientului si explicarea pe intelesul acestuia a diagnosticului si a modalitatilor de tratament. Amabilitatea personalului si solutiile eficiente propuse sunt alte puncte forte ale interactiunii cu serviciile medicale de aici.

3. Arena Med

Sub denumirea de Arena Med se regasesc in sectorul 2 servicii medicale de cardiologie, oftalmologie, ecografie si optica medicala, puse la dispozitia locuitorilor Capitalei incepand cu anul 2011. Echipa mixta de medici isi propune sa ofera pacientilor o alternativa medicala moderna, confort, siguranta si precizie, cu ajutorul dotarilor de noua generatie. Clinica are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti, prin intermediul careia consultatiile de specialitate cu bilet de trimitere sunt in regim compensat.

Site-ul web reprezinta o experienta de navigare simpla si utila, aici fiind publicata si lista de preturi pentru serviciile prestate. Pentru o consultatie la cardiologie, cu EKG si intepretare vei plati suma de 200 de lei.

Cabinetele Arena Med inregistreaza multe opinii favorabile referitoare la servicii. Pacientii afirma ca aici au gasit un centru medical de nivel european, cu personal cu inalta calificare, caracterizat de profesionalism si exigenta. Mai sunt apreciate aspecte ca amabilitatea personalului de la receptie, explicatiile primite cu rabdare si calm de la medici si curatenia spatiului. Parerile mai putin favorabile se refera la faptul ca pacientii au avut de asteptat pana sa intre in cabinetul medicului si ca receptia raspunde foarte greu la relefon.

4. Eucardios

La Clinica Eucardios din sector 2 Bucuresti vei gasi servicii integrate de cardiologie, intr-un centru modern, dotat la nivel cvasimaximal pentru majoritatea explorarilor neinvazive curente. Medicii au o experienta de aproximativ 20 ani si sunt caracterizati de spirit de echipa, conlucrand pentru binele pacientului, pe care il monitorizeaza constant de-a lungul unei perioadei mari de timp, atunci cand se impune.

Pe site-ul web al clinicii poti fi identificate toate serviciile prestate si tarifele aferente la fiecare dintre medicii care activeaza aici. O consultatie cu EKG are un pret cuprins intre 260 de lei si 390 de lei, in functie de cardiologul ales.

Clinica este apreciata de catre pacienti pentru profesionalismul desavarsit al medicilor, serviciile exceptionale, consultatiile temeinice, rabdarea si empatia cu care au fost abordati, dotarile cabinetelor de ultima generatie si cele mai bune solutii de tratament. Sunt si cativa pacienti nemultumiti de comportamentul personalului de la receptie, despre care considera ca nu are solicitudinea necesara unui astfel de loc de munca.

5. Cardio Clinic

Sectorl 2 este bine reprezentat in ceea ce priveste serviciile de cardiologie, de care poti beneficia la standarde inalte si la Cardio Clinic, prima clinica privata specializata in cardiologie din Bucuresti. Aici lucreaza o echipa medicala formata din medici primari cardiologi peste 15 ani de experienta in spitale renumite din Capitala, unde presteaza servicii de urgenta pentru o varietate de afectiuni cardiovasculare. Tot aici vei gasi si  primul laborator privat de ecocardiografie din Romania acreditat de Asociatia Europeana de Imagistica Cardiovasculara – Societatea Europeana de Cardiologie.

Site-ul clinicii iti asigura o experienta de navigare usoara si folositoare, intrucat aici vei identifica si lista de preturi. Pentru o consultatie cu EKG inclus, vei plati o suma de 300 sau 340 de lei, in functie de medicul pentru care optezi.

In general, pacientii se declara multumiti de serviciile acestei clinici de cardiologie din sector 2 Bucuresti. Aprecierile pozitive mentioneaza aspecte precum: clinica moderna, curata, echipamente de ultima generatie, personal profesionist si amabil. De asemenea, unul dintre punctele forte ale experientei ca pacient aici este posibilitatea accesarii de servicii compensate prin CAS. Unii pacienti sunt nemultumiti de intarzierile fata de ora programata la medic si de faptul ca uneori, aglomeratia ii face pe medici sa abordeze problemele expuse pe banda rulanta.

Concluzii

Atunci cand proximitatea este unul dintre criteriile pe care le ai in vedere pentru vizita la medic, articolul de mai sus cu siguranta ti-a fost de folos in identificarea unei clinici de cardiologie din sector 2 Bucuresti, care sa iti satisfaca nevoile atat din punct de vedere al proximitatii, cat si din perspectiva calitatii serviciilor. Restrangand paleta de cautari strict la sectorul 2, clinicile din clasamentul de mai sus au fost selectate pentru standardele inalte in ceea ce priveste actul medical, confirmate de sute de pacienti multumiti, prin intermediul recenziilor.