Meniu

Cardiologie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru multi bucuresteni este facil sa identifice o clinica la care exista specialisti in cardiologie in sectorul 3, atunci cand au nevoie de astfel de servicii pe care sa le acceseze aproape de casa. Faptul ca nu va fi necesar sa strabata orasul de la un capat la altul inlatura stresul provocat de o astfel de conditie si in plus, in acest sector cu un numar de locuitori urias (peste 470.000) au fost infiintate clinici care ofera diverse servicii medicale, inclusiv de cardiologie.

Articolul informativ pe care tocmai il citesti iti asigura un plus de informatie corecta, fapt ce te va ajuta sa identifici exact clinica de cardiologie la care vrei sa ajungi in sectorul 3. 

Cele mai bune optiuni pentru servicii de cardiologie din sector 3

Pentru a identifica cea mai buna clinica in care se pot gasi servicii de cardiologie in sector 3 dintre cele mai bune, care sa raspunda nevoilor tale, ai in vedere si costurile percepute de fiecare, ca ulterior sa poti face o comparatie. In aceasta idee, vezi informatia din tabelul de mai jos!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Investigatii
Rating
Website
Stefarimed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Rabdarea in a asculta problemele pacientului
 • Explicarea pe intelesul pacientului a diagnosticului si a modalitatilor de tratament
 • Amabilitatea personalului
 • Solutii eficiente pentru afectiunile cardiovasculare
Biomed Scan
199 Ron
 • Pret Consultatie 199 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Profesionalism si empatie
 • Buna pregatire si implicare
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
Cardioclass
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Atmosfera calda si primitoare
 • Experienta in domeniu
 • Stagii de practica in strainatate
Rosana Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Cele mai noi aparate medicale
 • Medici experimentati
 • Contract CASMB
 • Curatenie
 • Personal receptie nepregatit
Rom Med 2000
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura de ultima ora
 • Medici specialisti
 • Atmosfera prietenoasa
 • Confidentialitate
 • Pachete promotionale si oferte
 • Programarile nu se respecta mereu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cele mai bune clinici de cardiologie in sector 3, Bucuresti

Clinicile cu specializarea de cardiologie din sectorul 3 incluse in topul de mai jos au fost selectate avandu-se in vedere inclusiv parerile unor pacienti/fost pacienti ai acestora, care si-au prezentat experienta in recenzii. Informatia prezentata are rol informativ si te ajuta sa iei decizia optima pentru tine. Afla, asadar, ceea ce te intereseaza legat de serviciile cardio si de costurile acestora.

1. Stefarimed

Clinica Stefarimed a fost infiintata din dorinta de a se adresa pacientilor cu patologie cardiovasculara, asa ca persoanele care locuiesc in sectorul 3 pot gasi aici specialisti in chirurgie vasculara si cardiologie. In cadrul clinicii se efectueaza consultatii de specialitate si investigatii neinvazive – EKG, ecografii cardiace sau vasculare, monitorizare Holter EKG sau TA. De controlul cardiologic se ocupa Dr. Radu Constantin Brezeanu, medic specialist in cardiologie, cu stagiu de pregatire in Marea Britanie si Dr. Silva Andrucovici, medic specialist cardiolog, cu competenta in ecocardiografie. In cadrul consultului se discuta simptomele pacientului, factorii de risc cardiovasculari si se efectueaza un examen clinic. De asemenea, responsabilitatea medicului este sa verifice datele medicale anterioare. 

Consultul cardiologic consta in EKG, TA, Pulsoximetrie si costa 200 de lei.

Persoanele care au apelat la serviciile Stefarimed au apreciat atentia acordata de personalul medical pacientilor. Medicii dau dovada de experienta in domeniu si rabdare, iar calitatea serviciilor ii determina pe oameni sa apeleze la ele de fiecare data cand au nevoie de opinia unui profesionist. Tarifele accesibile reprezinta un alt aspect pe care il apreciaza pacientii.

Vezi parerile pacientilor despre Stefarimed
Vezi Pareri

2. Biomed Scan

Biomed Scan este o unitate medicala multidisciplinara din Bucuresti, Sectorul 3, unde poti beneficia de o consultatie de cardiologie la standarde ridicate. Echipa medicala are peste 15 ani de experienta in domeniu, asigurand pacientilor un act medical remarcabil. Aceasta este compusa din: dr. Valentin Marghescu, dr. Adela Nita Cirstea, dr. Andreea Ivanescu, dr. Camelia Georgescu si dr. Georgiana Gabriela Marin, medici specialisti in cardiologie. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotarile unitatii medicale, toate serviciile si investigatiile puse in aplicare sunt ireprosabile. Printre acestea se numara si: consultatie de specialitate, ecografie cardiaca, ecografia carotidiana Doppler, holter tensiune 24 h / 48 h cu interpretare, holter EKG 24 h / 48 h / 72 h / 7 zile si pulsoximetrie. 

Pretul pentru o consultatie de cardiologie este de 199 lei.

Clinica este foarte apreciata de pacientii care i-au pasit pragul, datorita faptului ca serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile. Echipa care se afla in departamentul de cardiologie da dovada de profesionalism, o buna pregatire, implicare si empatie in desfasurarea actului medical, asigurand tuturor pacientilor o atmosfera primitoare. In plus, aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca medicii efectueaza investigatii precise, stabilesc un diagnostic corect, elaborand, astfel, un plan personalizat de tratament.

3. Cardioclass

Echipa de la Cardioclass pune la dispozitia pacientului servicii de cardiologie in sectorul 3, efectuate de specialisti din domeniu. Pentru a asigura cea mai buna calitate a actului medical, aparatura utilizata in cadrul clinicii este de ultima generatie: ecografe de cord si vase, toate dotate cu Doppler tisular, electrocardiografe fixe, mobile, aparate pentru monitorizarea ambulatorie a electrocardiogramei etc. La aceasta clinica, pacientii sunt tratati de o echipa cu peste 12 ani de experienta in domeniu, din care fac parte medici precum Dr. Luminita Iliuta, medic primar cardiolog, Dr. Marius Rac-Albu, medic specialist cardiolog, Dr. Cristina Ceck etc. Medicii sunt formati la institute de referinta, au numeroase stagii de pregatire si perfectionare in tara si in strainatate si au constanta prezenta in activitatea interna si internationala.

Pretul consultului cardiologic la Cardioclass este de 250 de lei.

Cele mai multe recenzii postate cu privire la Cardioclass sunt pozitive, iar pacientii apreciaza atitudinea medicilor care isi desfasoara activitatea aici. Medicul specialist mentionat adesea in aceste recenzii este Dr. Luminita Iliuta, intrucat se ocupa de fiecare caz cu atentie si rabdare, explicand pe intelesul pacientului toate aspectele pe care trebuie sa le cunoasca.

4. Rosana Medical

Pacientii ii pot gasi pe Dr. Ion Ionescu si Dr. Loredana Iacobescu, medici specialisti cardiologi, in sectorul 3, la centrul Rosana Medical din Dudesti. Gama de servicii medicale este variata, de la o simpla consultatie de specialitate, la ecografie Doppler Cardiaca sau electrocardiograma cu interpretare. Clinicile din reteaua Rosana Medical sunt dotate cu cele mai noi aparate medicale, iar medicii experimentati le ofera pacientilor sentimentul de siguranta de care au nevoie pentru a trece cu bine peste investigatii. La majoritatea specialitatilor, consultatia este gratuita cu bilet de trimitere, dar e obligatoriu ca persoana in cauza sa-si faca programare. Misiunea centrelor Rosana Medical este de a oferi pacientilor servicii integrate, unde isi pot rezolva majoritatea problemelor de sanatate, intr-un mediu modern, curat si bine dotat, printr-o programare comoda si respectata.

Pentru o consultatie de specialitate, pretul este de 150 de lei.

Medicii din cadrul echipei Rosana Medical sunt apreciati pentru empatia de care dau dovada la momentul consultului, conform opiniilor postate de pacienti pe retelele de socializare. Chiar daca n-au intampinat dificultati in timpul actului medical, unii oameni au avut parte de o interactiune neplacuta cu personalul de la receptie, ceea ce i-a determinat sa dea un rating mai mic clinicii.

5. Rom Med 2000

Centrul Medical Rom Med 2000 ofera o gama variata de servicii in sectorul 3, iar unul dintre ele este consultul cardiologic. Profesionalismul si solicitudinea personalului medical reprezinta garantia anilor de activitate, din 1999 si pana in prezent. La centru isi desfasoara activitatea Dr. Alice Lavinia Balaceanu, medic primar in medicina interna si medic specialist in cardiologie, care are competente in ecografie generala, ecocardiografie si ecografie vasculara. Efectuarea serviciilor este posibila datorita aparaturii, instrumentarului si materialelor de ultima ora. Tot ce trebuie sa faca o persoana pentru a avea acces la gama variata de servicii este sa se programeze prin intermediul formularului online, sau printr-un apel telefonic.

Pentru un control cardiologic, pacientii vor plati 150 de lei.

Pacientii care au optat pentru serviciile centrului Rom Med 2000 au apreciat faptul ca personalul este unul profesionist, care se concentreaza pe rezolvarea problemelor. Totusi, nu toti pacientii au parte de aceeasi experienta la centru, intrucat o parte din ei s-au confruntat cu programari nerespectate sau au observat o lipsa de organizare.

Concluzii

In cele din urma, persoanele care au nevoie de servicii de cardiologie in sectorul 3 al capitalei, se pot duce la una din clinicile mentionate anterior. Daca si tu ai putea beneficia de ajutor in acest sens, nu ezita! Chiar si un simplu control te poate ajuta in prevenirea problemelor de sanatate, astfel incat sa te poti bucura in continuare de momente fericire alaturi de cei dragi.