Meniu

Cardiologie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa mergi la medic pentru investigatii si rezolvarea unor probleme cardiace in proximitatea casei tale, trebuie sa stii zona in care locuiesti este destul de bine reprezentata in ceea ce priveste serviciile de cardiologie in sector 4, Bucuresti.

O prima alegere inspirata pe care o poti face pentru sanatatea ta este sa parcurgi pana la capat articolul de mai jos, care iti va servi drept ghid in identificarea unui cardiolog bun in sectorul 4.

Unde sa mergi pentru o clinica buna de cardiologie in sector 4, Bucuresti

Desigur ca apropierea de locuinta nu poate fi unicul criteriu in optiunea ta, de aceea clasamentul de mai jos, al celor mai bune servicii de cardiologie din sector 4, te va ajuta sa te orientezi si sa scutesti timp pretios, pe care l-ai fi consumat cu cercetarea.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Investigatii
Rating
Website
Doctor Top
Clinica-Verificata
390 Ron
 • Pretul pentru consultatie, EKG si ecocardiograma este 390 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul medicilor
 • Calm, amabilitate si rabdare in abordarea pacientilor
 • Tratamente eficiente
Aide Sante
350 Ron
 • Pretul pentru consultatie, EKG si ecografie este 350 Ron
 • Seriozitatea si profesionalismul personalului
 • Amabilitatea receptionerei
 • Curatenia din interior
 • Timp scurt de asteptare
 • Analizele se pot primi online
 • Unii pacienti sunt nemultumiti de comunicarea telefonica despre oferta de servicii
Med Center
470 Ron
 • Pretul pentru consultatie, EKG si investigatia ecografica este 470 Ron
 • Profesionalismul si competenta medicilor
 • Daruirea si pasiunea cu care trateaza pacientii
 • Rapiditatea unora dintre investigatii
 • Timp de asteptare foarte mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune clinici si cabinete de cardiologie din sector 4

Sanatatea este unul dintre cele mai importante bunuri din viata unei persoane, prin urmare demersul cercetarii tale va avea ca scop sa gasesti cea mai buna clinica de cardiologie din sector 4, care sa imbine profesionalismul medicilor, cu aparatura moderna si respectul fata de pacienti si, de ce nu, cu preturi accesibile bugetului de care dispui.

Citeste articolul de mai jos si afla detaliile care te intereseaza, inclusiv aspecte din experientele pacientilor fiecarui cabinet de cardiologie din sector 4 spre care ai dori sa te indrepti.

1. DoctorTop

DoctorTop poate fi o alegere inspirata atunci cand cauti servicii de cardiologie in sectorul 4 al Capitalei. Clinica este un spatiu in care, alaturi de experienta in medicina de familie, echipa de medici asigura consultatii si tratamente in cele mai solicitate ramuri medicale: cardiologie, diabet si nutritie, endocrinologie, pneumologie, oftalmologie si dermatologie. Cabinetul are contract cu CAS, prin care poti beneficia de facilitatile oferite in acest sistem.

Preturile pentru serviciile nedecontate prin CAS sunt afisate pe site-ul web. Pentru un pachet alcatuit din consultatie la cardiologie, EKG si ecocardiograma vei plati suma de 390 de lei.

Pacientii nu au lasat multe recenzii pentru aceasta clinica. Cele cateva experiente consemnate recomanda medicii pentru servicii de calitate, profesionalism, calm, rabdare si amabilitate si pentru tratamentele eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre DoctorTop
Vezi Pareri

2. Aide Sante

Aide Sante este o retea de clinici cu centre in toate sectoarele Capitalei, care ofera pacientilor servicii de medicina de familie, medicina muncii, laborator de analize medicale, precum si o gama variata de consultatii in mai multe specialitati medicale, printre care medicina interna, cardiologie, ginecologie, nefrologie, pediatrie, diabet si nutritie, dermatologie si investigatii ecografice. In sectorul 4, dr. Alexandru Buzamet ofera atat consultatii contra cost, cat si consultatii CAS in specialitatea cardiologie.

Informatii utile despre orarul medicilor, programari si tarifele serviciilor se pot accesa pe site-ul web al clinicilor Aide Sante. Pentru o consultatie platita, cu ecografie si EKG, vei achita suma de 350 de lei.

Nu sunt multe informatii pe care pacientii au dorit sa le impartaseasca prin intermediul recenziilor, despre experienta avuta la clinica din sectorul 4. Sunt amintite totusi seriozitatea si profesionalismul personalului, amabilitatea receptionerei, curatenia, timpul scurt de asteptare si faptul ca rezultatul analizelor se poate vizualiza online. Sunt si pacienti nemultumiti de faptul ca nu au reusit sa obtina prin telefon informatiile necesare despre analizele care se pot efectua aici.

3. Medcenter

Cu o vechime de peste 20 de ani pe piata serviciilor de sanatate din Romania, Medcenter este o retea medicala privata care cuprinde numeroase centre medicale, in cateva judete ale tarii: București, Vrancea, Galati, Buzau, Braila si Ialomita, dispunand de cel mai mare si mai performant laborator clinic din Europa de Sud-Est. In sector 4 Bucuresti poti merge la un cabinet de cardiologie la Clinica Medcenter Berceni.

Tarifele tuturor centrelor retelei de sanatate Medcenter se pot accesa pe site-ul web. Pentru o consultatie, cu EKG si investigatia ecografica a inimii vei plati suma de 470 de lei.

Parerile pacientilor cu privire la experienta Medcenter Berceni sunt impartite. Pe de o parte, sunt apreciate profesionalismul si competenta medicilor, daruirea si pasiunea cu care isi exercita profesia, rapiditatea unora dintre investigatii. Foarte multi pacienti reclama timpul de asteptare foarte mare, intarzierea analizelor si o comunicare deficitara a personalului de la receptie.

Concluzii

Daca iti limitezi cautarile pentru un cardiolog bun la clinicile de cardiologie din sectorul 4, vei putea beneficia de servicii de calitate, respectand anumite cerinte. Daca ai parcurs deja articolul de mai sus, care contine un top detaliat al centrelor in care se asigura consultatii, investigatii si tratamente de cardiologie, stii deja ca ai posibilitatea de a le accesa prin compensare CAS. Poti veni la unul dintre cabinetele din clasamentul anterior, cu trimitere de la medicul de familie si programare prealabila sau poti achita integral serviciile, la preturi accesibile.