Meniu

Cardiologie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o consultatie cu un specialist in cardiologie in sectorul 5 si n-ai idee de unde sa incepi cautarile? Citind acest articol nu vei descoperi doar care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie in aceasta zona a capitalei, dar si care sunt cele mai apreciate de restul pacientilor.

Poate ca in sectorul 5 ramura de cardiologie nu este la fel de dezvoltata ca in alte parti ale capitalei, precum este cazul sectorului 2 sau 3, dar acest lucru nu inseamna ca nu exista servicii de care sa poti beneficia. Alegerea o poti face in functie de preturi, in cazul in care bugetul este unul limitat, sau te poti orienta dupa recomandarile altor pacienti, care au trecut deja printr-o situatie similara.

Cat costa serviciile de cardiologie in sectorul 5?

Daca tarifele serviciilor de cardiologie din sectorul 5 reprezinta unul din motivele pentru care ai tot amanat vizita la cabinetul medical, atunci nu-ti face griji! Prin intermediul tabelului de mai jos, iti poti face o idee destul de clara in legatura cu bugetul de care ai nevoie pentru a putea beneficia de o consultatie la clinica sau cabinetul care ti-a atras atentia.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consulatie
Rating
Website
Bio Card Vasc
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consulatie 250 Ron
 • Aparatura performanta
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
Procord
150-300 Ron
 • Pret Consulatie 150-300 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Certificare europeana
 • Perfectionare continua
 • Focus pe colaborarea medic-pacient
Exmed Malcoci
300 Ron
 • Pret Consulatie 300 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Personalul de la receptie nu este bine pregatit
 • Au existat situatii in care programarile nu s-au respectat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se poate opta pentru servicii de cardiologie in sector 5

Topul de mai jos prezinta clinicile in care exista servicii de cardiologie in capitala, sector 5, impreuna cu alte detalii relevante: pregatirea medicilor, aparatura, preturile si reputatia generala a clinicilor prezentate:

1. Bio Card Vasc  

Persoanele care isi doresc sa aiba acces la o gama variata de servicii de cardiologie in sectorul 5, au ca optiune cabinetul Bio Card Vasc. In cadrul lui, pacientii pot opta pentru serviciile Dr. Moscaliuc Ioan, medic primar in medicina interna si cardiografie, care are, de asemenea, competente in ecografie generala si ecocardiografie. Printre aparatele care fac parte din echipamentul performant se afla ecograful Siemens Acuson X300, defibrilatorul Nihon Kohden, cicloergometrul Ergoline etc. Cu ajutorul aparatelor pe care cabinetul le are in dotare, medicii pot realiza diverse servicii, de la consultatie si control, la electrocardiograma cu interpretare, de efort, Holter EKG 24 de ore, Holter TA 24 de ore sau ecocardiografie, inclusiv Doppler.

Pretul unei consultatii de cardiologie este de 250 de lei.

Exista pacienti care frecventeaza cabinetul Bio Card Vasc de ani de zile, intrucat serviciile de care beneficiaza sunt de calitate superioara, dupa cum marturisesc si in recenziile lasate pe diverse retele de socializare si site-uri publice. Profesionalismul, seriozitatea si atentia sunt doar cateva din cuvintele folosite pentru a descrie activitatea Dr. Moscaliuc Ioan.

Vezi parerile pacientilor despre Bio Card Vasc
Vezi Pareri

2. Procord

Pacientii in cautarea unui specialist cardiolog in sectorul 5 pot gasi echipa ideala la cabinetul medical Procord, unde isi desfasoara activitatea Dr. Aura Popa, medic primar in cardiologie si medicina interna, Dr. Elena Popa, medic specialist in cardiologie si Dr. Oana Popa, medic primar in cardiologie. Gama de servicii este una variata si cuprinde consultul cardiologic, ecocardiografia transtoracica, testul electrocardiografic de efort si multe altele. In ceea ce priveste desfasurarea consultului cardiologic, partea initiala consta in relatarea istoricului, iar pacientul trebuie sa aiba la el toate documentele medicale antecedente, pentru ca specialistul care se ocupa de cazul lui sa-si faca o idee cat mai clara despre situatia in care se afla. Toate serviciile se realizeaza cu aparatura medicala de ultima generatie, pentru ca pacientii sa aiba parte de tratamente de calitate.

Pretul consultului cardiologic variaza intre 150 si 300 de lei, in functie de medicul ales.

Cabinetul medical Procord este apreciat de bucuresteni, intrucat, dupa cum marturisesc si ei, pacientii sunt tratati cu rabdare, profesionalism si omenie. Medicii se implica in totalitate, in scopul de a gasi solutia ideala pentru fiecare caz prezentat.

3. Clinica Exmed Malcoci

Pe partea de cardiologie in sectorul 5, persoanele interesate pot beneficia de serviciile Dr. Dardari Mohamed si Dr. Sanziana Moise, medici specialisti in cardiologie, la clinica Exmed Malcoci. Consultatia cardiologica impreuna cu analizele medicale de laborator pot diagnostica precoce aparitia boililor cardiovasculare, iar printre serviciile disponibile in clinica Exmed Malcoci se numara acest serviciu, impreuna cu ecocardiografia sau ecografia cardiaca si electrocardiograma.

Pretul unei consultatii presupune analiza investigatiilor anterioare, examenul clinic si investigatii imagistice, iar pretul porneste de la 300 de lei.

Persoanele care au vizitat clinica Exmed Malcoci au ramas cu o impresie foarte buna, ceea ce le-a determinat sa impartateasca si cu altii experienta pe care au avut-o, prin intermediul retelelor de socializare. Personalul medical este eficient si rabdator, iar spatiul este curat si igienizat. Totusi, au existat problemele legate de programari si de interactiunea cu personalul de la receptie.

Concluzii

In final, daca esti in capitala si ai nevoie de un specialist in cardiologie, in sectorul 5, mai exact, vei putea gasi mai multe persoane care dispun de resursele necesare pentru a-ti oferi informatii relevante. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa iei in considerare tarifele de la mai multe cabinete, impreuna cu opiniile celorlalti pacienti, pentru a nu avea parte de surprize neplacute.