Meniu

Cardiologie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand ai nevoie sa accesezi servicii de cardiologie in sector 6, Bucuresti, te ajutam sa te informezi corect cu privire la mai multe clinici din zona respectiva. Vei putea sa faci comparatii si in cele din urma, sa alegi clinica medicala care raspunde asteptarilor pe care le ai. 

In sectorul 6 din Bucuresti vei putea sa identifici cateva clinici de top, cu servicii de cardiologie diverse, oferite la standarde medicale de o foarte buna calitate.

Cele mai bune optiuni pentru servicii de cardiologie din sector 6, Bucuresti

Avand in vedere ca inclusiv costurile serviciilor de care esti interesat/a pot contribui la alegerea clinicii de cardiologie din sector 6 spre care sa te indrepti, tabelul de mai jos iti ofera repere in functie de care sa te ghidezi corect.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
C. Sf. Nectarie
Clinica-Verificata
120-170 Ron
 • Pret Consultatie 120-170 Ron
 • Aparatura de specialitate
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Zona Militari
 • Sistem ambulatoriu
 • Colaborare cu alta clinica de specialitate
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Dr. Pirvu si Martinas
200-250 Ron
 • Pret Consultatie 200-250 Ron
 • Medici cu pregatire in strainatate
 • Servicii medicale de calitate
 • Focus pe pacient
 • Atmosfera placuta
Rosana Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Cele mai noi aparate medicale
 • Medici experimentati
 • Colaborare CAS
 • Programarile nu se respecta
Sanador
285-500 Ron
 • Pret Consultatie 285-500 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Zona Militari
 • Gama variata de tratamente
 • Colaborare CAS
 • Nu se respecta programarile
Aide Sante
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tehnologii moderne
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta de peste doua decenii
 • Cercetare biomedicala aplicata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cele mai bune clinici de cardiologie din sectorul 6

In situatia in care cauti o clinica in care lucreaza specialisti in cardiologie in sectorul 6, pe o suprafata de 38 de km patrati, te poti astepta sa gasesti cel putin o unitate medicala potrivita nevoilor tale, avand in vedere ca zona pentru care te informezi are o suprafata comparabila cu a unui oras mai mic. Si nu esti departe de adevar!

Topul de mai jos reda informatii care te ajuta sa decizi corect, inclusiv legat de aspecte care fac referire la costurile practicate de clinici pentru serviciile cardio pe care le ofera.

1. Centrul Sf. Nectarie

Centrul de Sanatate Sfantul Nectarie are ca scop sa ofere unui numar cat mai mare de oameni acces la servicii medicale complete si de calitate, asa ca persoanele care au nevoie de investigatii de cardiologie in sector 6, se pot orienta catre acest loc. Clinica este dotata cu aparatura de specialitate, pregatita sa stabileasca un diagnostic prin intermediul celor mai noi metode de investigatii. In ceea ce priveste echipa clinicii, ea reuneste profesionisti de inalta competenta, pregatiti sa le ofere pacientilor toate informatiile in legatura cu sanatatea lor si a celor dragi. Dr. Ursu Georgeta Florentina este medicul primar in cardiologie care isi desfasoara activitatea la acest centru, iar serviciile de care o persoana poate beneficia sunt consultatia initiala, EKG cu interpretare, EKG cu efort, pulsoximetrie, echografie 2D si Doppler, monitorizare Holter EKG si testul troponina.

Pretul consultatiei la medicul cardiolog variaza intre 120 de lei la medic specialist si 170 de lei la un profesor universitar.

Multi dintre cei care au apelat la serviciile Centrului Sf. Nectarie s-au bucurat de o experienta placuta, in care au fost tratati cu amabilitate si respect. In acelasi timp, au existat si situatii in care pacientilor le-a fost imposibil sa se programeze, sau in care interactiunea cu personalul de la receptie a fost sub nivelul asteptarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Sf. Nectarie
Vezi Pareri

2. Dr. Octavian Pirvu si Dr. Lidia Martinas

Oamenii care se afla in cautarea unor specialisti cardiologi in sectorul 6, au optiunea sa viziteze cabinetul Dr. Octavian Pirvu si Dr. Lidia Martinas. Pe langa consultul cardiologic propriu-zis, pacientii pot opta si pentru un control periodic, reevaluare cardiologica, ECG si ecografie cardiaca. Dr. Octavian Pirvu are 12 ani de activitate intr-un serviciu de medicina interna si cardiologie, dintre care 4 ani in unitate de terapie intensiva coronariana, dar si experienta in supravegherea pe termen lung a pacientilor cu afectiuni cardiovasculare. La acest cabinet, pacientilor li se propun conduite de urmat, planuri de supraveghere si tratamente specializate. Medicii acorda o importanta deosebita problemelor cardiovasculare, iar daca este nevoie, ei pot oferi o a doua opinie de specialitate privind atitudinea de urmat.

Pretul consultului cardiologic variaza intre 200 si 250 de lei.

Cele mai multe recenzii acordate cabinetului cardiologic al Dr. Octavian Pirvu si Dr. Lidia Martinas sunt pozitive si lauda, pe de-o parte, profesionalismul de exceptie si pe de alta parte, faptul ca interesul pacientului reprezinta o prioritate pentru medici. Dr. Octavian Pirvu este vazut ca un medic cu multa rabdare, grija si atentie, care explica orice problema in detaliu, pentru ca pacientii sa aiba o idee clara in legatura cu starea lor de sanatate.

3. Rosana Medical

La sediul Rosana Medical din Valea Oltului, sectorul 6, pacientii pot opta pentru o consultatie cu medicul primar cardiolog Dr. Lucian Axente. Printre serviciile pe care le poate efectua se numara ecografia cardiaca, Holter tensiune si Holter EKG. Policlinica este dotata cu cele mai noi aparate medicale si o echipa formata din medici experimentati, pentru a oferi tratamente de calitate superioara. Orice pacient merita sa aiba acces la o clinica in care exista servicii integrate, unde isi poate rezolva majoritatea problemelor, iar scopul Rosana Medical este sa aduca acest ideal in viata unui numar cat mai mare de oameni. In scopul de a beneficia de o consultatie gratuita, indiferent de specializare, pacientii trebuie sa-si faca din timp o programare.  

Consultatia de cardiologie cu plata costa 150 de lei, dar persoanele interesate pot obtine acest serviciu gratuit prin intermediul unui bilet de trimitere de la medicul de familie.

Persoanele care au scris recenzii in care recomanda sediul Rosana Medical din Valea Oltului o fac pentru ca apreciaza calitatea actului medical. Clinica ofera servicii medicale complete si tocmai de aceea, oamenii nu trebuie sa se duca in alta parte pentru a obtine diagnosticul de care au nevoie. Din pacate, au existat momente in care programarile n-au fost respectate, ceea ce arata o lipsa de organizare din partea clinicii, iar personalul de la receptie n-a stiut cum sa gestioneze situatia.

4. Sanador

Cu scopul de a le oferi pacientilor acces la o gama variata de servicii de cardiologie in sector 6 si nu numai, clinica Sanador din Militari este dotata cu tehnologie de ultima ora, adica echipamente moderne precum Siemens si Abbot si o echipa de medici specialisti, gata sa ofere cele mai bune investigatii si tratamente. Inca de la fondarea ei, scopul clinicii Sanador a fost de ale oferi oamenilor solutii eficiente si performante pentru afectiunile medicale cu care se confrunta, indiferent de natura si complexitatea lor. La aceasta clinica, o parte din investigatiile pe care pacientii le au la dispozitie sunt EKG-ul de repaus, montarea Holter EKG de 24h, montarea Holter tensiune arteriala de 24 de ore etc.

Consultatia de cardiologie cu un medic specialist il costa pe pacient 285 de lei, iar cea cu un medic primar, 500 de lei.

Dupa cum reiese si din recenziile acordate clinicii Sanador din Militari pe diverse retele de socializare, parerile cu privire la activitatea ei sunt impartite. Pe de-o parte, personalul este amabil, iar spitalul se ridica la standarde europene din punct de vedere al aparaturii si a locatiei. Pe de alta parte, programarile nu sunt respectate, iar pacientii au observat o lipsa de organizare la urgente.

5. Aide Sante

Locuitorii din capitala, care au nevoie de opinia unui profesionist cu privire la boli cardiace, pot opta pentru serviciile Dr. Alexandru Buzamet, medic specialist in cardiologie, care are, de asemenea, competenta in ecografie cardiologica, in sectorul 6, la clinica Aide Sante din Militari. In afara de  consultatia initiala, cea de control si referatul medical, pacientii pot beneficia si de EKG cu interpretare si pulsoximetrie, ecografie cardiaca, holter EKG cu interpretare, holter TA cu interpretare etc. Viziunea centrului Aide Sante este de a oferi servicii medicale specializate de preventie, precum si servicii de diagnostic si tratament adaptate nevoilor fiecarui pacient constient de calitatea actului medical.

Pentru o consultatie cardiologica initiala, pacientul o sa plateasca 150 de lei.

Exista persoane care isi desfasoara activitatea la clinica Aide Sante din Militari si care au primit laude pentru empatia de care au dat dovada in timpul interactiunii pe care au avut-o cu pacientii. Chiar si asa, multi dintre ei descriu situatii neplacute in cadrul recenziilor pe care le-au lasat clinicii, fie din cauza personalului de la receptie, fie pentru ca preturile nu sunt stabile.

Concluzii

Prin urmare, ramura de cardiologie din sectorul 6 al capitalei este suficient de dezvoltata, astfel ca optiunile puse la dispozitia ta sunt numeroase. Gandeste-te la aspecte precum bugetul pe care il ai dispozitie, dar si reputatia clinicii pe care intentionezi sa o vizitezi, inainte de a lua o decizie.