Meniu

Cardiologie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a-ti trata in mod corespunzator afectiunile sau patologiile inimii, trebuie sa te adresezi unui medic specializat in cardiologie in Calarasi, unde vei beneficia de investigatii si consultatii de specialitate. Stim ca iti poate fi dificil sa gasesti un medic pe care sa te bazezi, motiv pentru care, pentru a-ti simplifica toate cautarile, ti-am pregatit in cele ce urmeaza o lista cu doua dintre cele mai apreciate clinici in orasul tau, unde sa beneficiezi de o investigatie de calitate.

Cu toate ca nu se gasesc atat de multe cabinete de cardiologie in Calarasi disponibile, ai totusi posibilitatea sa apelezi la ajutorul unui medic specialist cu o buna pregatire si competent in stabilirea unui diagnostic precis. Citeste mai departe si descopera care sunt institutiile medicale private pe care te poti baza.

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de cardiologie in Calarasi?

Din fericire, preturile practicate pentru consultatiile de cardiologie din Calarasi sunt, deseori, accesibile, ceea ce inseamna ca pot fi repetate la o anumita perioada de timp. In cazul in care nu esti asigurat sau nu poti beneficia de un bilet de trimitere de la medicul de familie si trebuie sa achiti pe cont propriu acest serviciu medical, afla care sunt preturile aplicate pentru consultatiile la un dr cardiolog in Calarasi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Life
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Echipa completa si profesionista de medici
 • Cabinet modern
Dr. Florea Catrangiu
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medic cardiolog cu experienta
 • Investigatii multiple
 • Diagnostic precis
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in cardiologie in Calarasi

Deci nu exista multe clinici specializate in investigatiile cardiologice din Calarasi, noi iti oferim cateva optiuni pe care sa le iei in considerare. Evita sa amani vizitele medicale, mai ales cand medicul iti recomanda sa le efectuezi in mod regulat, pentru ca doar asa pot fi identificate la timp afectiuni periculoase. Iata ce impresii au pacientii despre institutiile medicale amintite, dar si cat de bine dotate sunt:

1. Clinica Life

Clinica Life te intampina pentru realizarea unor consultatii de cardiologie in Calarasi la standarde europene, dar si pentru efectuarea unor investigatii precise. Colectivul medical este format din asistente si medici profesionisti, care si-au cladit o experienta profesionala de exceptie pe baza studiilor de specialitate, cursurilor de formare, stagiilor de practica, dar si activitatii in cadrul institutiilor medicale. In ceea ce priveste aparatura utilizata, clinica este echipata cu dotari superioare, de ultima generatie, cu ajutorul carora medicii pot stabili un diagnostic corect. Tot acestea ofera si un plan eficient de tratament, pentru o vindecare rapida. Printre investigatiile efectuate la acesti medici cardiologi din Calarasi se numara si: consultatie de specialitate, electrocardiografie, ecografie de cord, ecografie Doppler carotide, ecografie Doppler vase periferice si montare holter TA.

Pretul pentru o consultatie la un medic cardiolog in Calarasi este de 220 lei. 

Aproape toate recenziile postate reflecta multumirea si recunostinta pacientilor pentru serviciile medicale primite, mentionand ca echipa de medici este profesionista, implicata si experimentata in stabilirea unui diagnostic corect, dar si in identificarea unui plan eficient de tratament. Nu este mai prejos nici aparatura medicala, care este moderna si performanta. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Life
Vezi Pareri

2. Dr. Florea Catrangiu

Cabinetul medical individual al dr. Catrangiu Florea este specializat in cardiologie in Calarasi, multi dintre pacienti luand in considerare serviciile medicale ireprosabile ale medicului specialist. Medicul are indatorirea de a preveni, diagnostica si trata afectiunile cardiace, indiferent cat de severe sunt. Pentru ca diagnosticul stabilit sa fie fondat pe date precise, dr. Florea Catrangiu aplica o serie de analize de laborator si investigatii medicale ca: consultatie de specialitate, electrocardiograma, test de efort, radiografie cardiopulmonara, ecografie cardiaca, monitorizarea ambulatorie a TA, ecografie transtoracica si transesofagiana, holter ECG 24 h etc. Aparaturile care se afla in dotarile cabinetului sunt de ultima generatie si sunt folosite pentru efectuarea acestor examinari ireprosabile, dar si pentru proceduri medicale.

Pretul pentru o consultatie la acest cabinet de cardiologie din Calarasi incepe de la 150 lei. 

Din pacate, nu au fost inregistrate multe recenzii postate in legatura cu activitatea medicului cardiolog din Calarasi dr. Florea Catrangiu. Cu toate acestea, cei care au apelat la serviciile sale s-au declarat a fi multumiti, spunand ca o sa revina si cu o alta ocazie, dar si ca aparaturile din componenta cabinetului sunt de inalta performanta. 

Concluzii

Esti in cautarea unui medic specialist in cardiologie in Calarasi? Clinicile mentionate anterior sunt puternic frecventate in orasul tau, datorita faptului ca in cadrul lor isi desfasoara activitatea o echipa medicala experta si implicata. In plus, fiecare dintre acestea sunt dotate cu aparaturi de ultima generatie, utile in identificarea corecta a afectiunilor cardiovasculare.