Meniu

Cardiologie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Mediul poluat, stilul de viata nesanatos, stresul, sedentarismul, dar si predispozitia genetica sunt factori de risc in dezvoltarea unei boli cardiace de-a lungul vietii, motiv pentru care te poti programa la un cardiolog din Cluj in situatia in care suspectezi ca suferi de o boala de inima.

Acesa iti poate diagnostica din timp problema si poate administra tratamentul adecvat, reducand riscul unui atac de cord. In Cluj, numeroase clinici medicale specializate si medici cu pregatire la standarde inalte ofera servicii in diagnosticarea si tratarea bolilor din aceasta categorie.

Unde gasesti un bun cardiolog in Cluj?

Cand vine vorba despre identificarea unui cardiolog bun in Cluj, un oras mare cu foarte multe centre medicale, fara a avea alte cunostinte care sa te indrume sau recomandari, alegerea poate fi o reala provocare. Consulta tabelul de mai jos si vei avea repere solide in cautarile tale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei este 250 Ron
 • Echipa medicala cu peste 30 de medici specialisti cu experienta
 • Tehnologii medicale de ultima ora
 • Amabilitate si profesionalism
 • Buna comunicare
 • Timpul din sala de asteptare este uneori foarte mare
Institutul Inimii
200 Ron
 • Pretul Consultatiei este 200 Ron
 • Institut cu traditie in cardiologia din Romania
 • Metode neinvazive, invazive si chirurgicale de tratament
 • Servicii de urgenta cardiaca pe 6 linii de garda
 • Servicii de urgenta cardiaca pe 6 linii de garda
 • Contract cu CJAS Cluj
 • Conditii bune de cazare
 • Unii au fost nemultumiti de cum au fost abordati de personalul medical
Garibaldi
350 Ron
 • Pretul Consultatiei este 350 Ron
 • Multiple specialitati medicale
 • Personal medical cu experienta
 • Aparatura moderna
 • Centru medical bine organizat
 • Servicii de calitate
Cuore
150 Ron
 • Pretul Consultatiei este 150 Ron
 • Echipa medicala tanara si dinamica
 • Oferta generoasa de servicii de prevenire, diagnostic si tratament
 • Raport calitate-pret satisfacator
 • Contract cu CJAS Cluj
 • Clinica este situata in centrul orasului
Cardiomed
250 Ron
 • Pretul Consultatiei este 250 Ron
 • Peste 130 de medici primari si specialisti din diverse ramuri ale medicinei
 • 15 specialitati in cadrul centrului
 • Personalul de la receptie este amabil
 • Numeroase investigatii si tratamente ce tin de cardiologie
 • Uneori centrul se aglomereaza rapid
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti gasi un cardiolog in Cluj

Gasirea unei clinici care sa corespunda cerintelor tale, care sa fie situata in Cluj si sa aiba un dermatolog bun nu mai este atat de dificila atunci cand ai acces la o scurta prezentare a celor mai bune unitati medicale din acest judet, care sa surprinda informatii esentale si sa iti raspunda concret la intrebari. De aceea, clasamentul de mai jos iti poate folosi pentru a face o alegere inspirata:

1. Anastasios

Aceasta clinica reprezinta o varianta buna pentru cei care se afla in cautarea unui cardiolog in Cluj, aici activand o echipa de peste 30 de medici primari si specialisti, asistente medicale si secretare. Anastasios promite pacientilor sai grija maxima fata de problemele lor de sanatate si acuratetea diagnosticului. Clinica este un centru medical de ultima generatie, bazat pe tehnologii noi, pentru a raspunde tuturor nevoilor pacientilor.

La aceasta clinica, pretul consultatiei initiale este de 250 lei, pentru ecografie cardiaca – 250 lei, iar EKG-ul costa 120 lei.

Pacientii centrului medical Anastasios din Cluj afirma ca au fost tratati cu amabilitate de catre personalul medical, care este deschis si raspunde la toate intrebarile. In recenziile lor, acestia au tinut sa sublinieze profesionalismul echipei medicale si faptul ca sunt multumiti de calitatea rezultatelor. Pe de alta parte, exista si pareri potrivit carora timpul din sala de asteptare este uneori prea mare.

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. Institutul Inimii Niculae Stancioiu   

O alta optiune pentru pacientii care doresc sa mearga la cardiolog este Institutul Inimii din Cluj, fondat in anii 90, continuand activitatea Clinicii de Cardiologie infiintate cu un deceniu inainte, prin eforturile si stradania regretatului profesor doctor Niculae Stancioiu. Astazi, in cabinetele si salile institutului sunt diagnosticate si tratate afectiunile cardiologice atat prin metode neinvazive, cat si prin metode invazive, chirurgicale. Centrul medical asigura servicii de urgenta cardiaca pe 6 linii de garda, pentru toate urgentele majore. Studentii Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” au aici o baza de predare, invatare si practica medicala.

Pretul pentru o consultatie la Institutul Inimii este 200 lei iar, pentru o tomografie cardiaca este de 1.400 lei. Exista si un contract incheiat cu Casa de Asigurari de Sanatate din Cluj, ceea ce inseamna ca pacientilor le pot fi decontate unele servicii medicale, pe baza de bilet de trimitere de la medicul de familie.

In ceea ce priveste recomandarile din partea pacientilor, majoritatea clientilor clinicii s-au declarat multumiti de rezultate si de prestatia medicilor, descrisi ca fiind profesionisti, determinati si dedicati. Sunt apreciate si aspecte precum curatenia, conditiile de cazare, mancarea si comunicarea personal-pacient. Exista si cativa pacienti care s-au declarat nemultumiti de felul in care au fost abordati de personalul medical.

3. Garibaldi 

Este un centru medical din Cluj care pune la dispozitia pacientilor mai multe specializari, inclusiv cardiologie, unde activeaza personal medical dedicat ce foloseste aparatura moderna, avand obiectivul de a oferi asistenta la cel mai inalt nivel.

Pretul unui consult initial, care include EKG si ecografie cardiaca, este de 350 lei, consultatia de control este 100 lei si EKG (cu interpretare) – 60 lei. Pentru cardiolog, la aceasta clinica, consultațiile si ecografiile pot fi decontate de catre CNAS.

Referitor la gradul de satisfactie al pacientilor, acestia considera ca este un centru medical bine organizat, cu servicii de calitate. Profesionalismul, bunavointa si sfaturile utile din partea medicilor sunt aspecte apreciate si motive pentru care cei care au trecut pragul centrului medical il recomanda si altor persoane. 

4. Cuore

Clinica din Cluj dispune de serviciile unei echipe tinere si dinamice, cu experienta, alcatuita din medici si asistente care isi propun sa asculte cu atentie si sa inteleaga nevoile si problemele pacientilor, fiind o alegere de top in randul celor care vor sa gaseasca un cardiolog bun. Cuore ofera o gama vasta de servicii ce tin de cardiologie, de la preventie si pana la diagnostic si tratament.

Pretul unui consult la cardiologie este de 150 lei, pentru consult cardiologie + EKG 200 lei, iar EKG si interpretarea costa 100 lei. Centrul medical colaboreaza cu CNAS din Cluj, astfel incat pacientii cabinetului pot fi consultati gratuit, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Pacientii acestei clinici se declara foarte multumiti de servicii si o recomanda mai departe, subliniind profesionalismul echipei medicale si calitatea serviciilor. Implicarea, atentia la detalii si rabdarea sunt alte calitati atribuite personalului medical. De asemenea, raportul pret-calitate este unul satisfacator.

5. Cardiomed

Centrul medical Cardiomed, care nu trebuie sa lipseasca de pe lista de optiuni a pacientilor din Cluj ce vor sa mearga la un dermatolog cu pregatire vasta, a cooptat in echipa sa peste 130 de medici primari si specialisti, precum si cadre universitare cu experienta clinica, in cele 15 specilitati disponibile in cadrul centrului.  

Pretul unei consultatii la medicul cardiolog este de 250 lei, crescand pentru pachete de servicii astfel: pachet cardio adulti – Consultatie + EKG + Ecocardiografie 520 lei, consult si doppler carotide la domiciliu 500 lei, pachet copii – Consultatie + EKG + Ecografie copii 570 lei. O parte dintre servicii pot fi decontate in sistemul public de asigurari.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de calitatea serviciilor, precum si de profesionalismul, amabilitatea, rabdarea si empatia de care dau dovada medicii si asistentele. Inclusiv politetea personalului de la receptie a fost remarcata de cei care au trecut pragul clinicii si care au tinut sa noteze pozitiv inclusiv curatenia. Exista totusi si o serie de nemultumiri privitoare la managementul clinicii, unii pacienti constatand ca uneori aceasta se aglomereaza rapid.

Concluziile noastre 

Oras cu experienta si traditie in serviciile medicale, Cluj-Napoca se remarca si in domeniul cardiologiei prin abundenta clinicilor si cabinetelor specializate in acest domeniu al medicinei. Calitatea serviciilor medicale, experienta medicilor cardiologi, pregatirea lor temeinica si grija fata de pacienti sunt dovedite si prin recenzii si recomandari ale clientilor. De asemenea, dotarile cabinetelor medicale includ aparatura si tehnica de ultima generatie care imbunatatesc considerabil actul medical, asigurand diagnosticarea corecta si tratamentul optim al bolilor cardiovasculare, in functie de particularitatile fiecarui pacient.