Meniu

Cardiologie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa apelezi la ajutorul unui medic specialist pentru efectuarea consultatiilor si investigatiilor de cardiologie in Constanta? Parcurge textul de mai jos si descopera care sunt institutiile medicale la ajutorul carora poti apela, pentru a avea certitudinea ca beneficiezi de servicii medicale de calitate. Este dificil sa identifici de unul singur afectiunea de care suferi, pentru ca doar un specialist stie care sunt indicatorii la care trebuie sa fie atent pentru a determina prezenta unei probleme de sanatate la nivelul inimii.

Daca locuiesti si tu in Constanta si vrei sa soliciti ajutorul unui dr. cardiolog profesionist, experimentat, ai la dispozitie cinci clinici sau cabinete medicale pe care le poti lua in considerare. Obtine un diagnostic precis si urmeaza tratamentul recomandat de medic pentru a te bucura de o inima puternica si sanatoasa. In plus, daca esti predispus afectiunilor cardiologice, asigura-te ca efectuezi investigatiile necesare in mod constant.

Care este pretul unei consultatii de cardiologie in Constanta?

Consultatiile de cardiologie in Constanta au preturi diferite in functie, in primul rand, de experienta medicilor si de complexitatea bolii de care pacientul sufera. Pentru a fi la curent cu toate preturile actualizate la clinicile din orasul tau, citeste mai departe tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cardioaxis
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparaturi moderne si performante
 • Diagnostic corect si precis
 • Echipa medicala experimentata si profesionista
 • Preturi accesibile
 • Pacienti multumiti
Ovidius Hospital
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Tratamente individualizate
 • Echipamente de ultima de generatie
 • Echipa medicala profesionista si experimentata
 • Dotari superioare
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Clinica 360
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura performanta
 • Investigatii precise
 • Echipa medicala cu experienta si profesionista
 • Servicii medicale multiple
 • Nerespectarea programarilor
Lupamed
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Dotari superioare
 • Medic cu experienta vasta in cardiologie
 • Tratamente personalizate
 • Investigatii precise
 • Comunicarea deficitara cu personalul de la receptie
Sanmarina
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratament personalizat
 • Echipa medicala profesionista
 • Investigatii cardiologice ireprosabile
 • Contract incheiat cu CAS
 • Organizarea este defectuoasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in consultatii de cardiologie in Constanta

Stiai ca orasul tau gazduieste o multime de clinici specializate in cardiologie in Constanta? Stim ca acest lucru iti poate afecta alegerea finala, asa ca, mai jos, iti prezentam unele dintre cel mai bine cotate clinici de cardiologie din Constanta unde vei putea primi ingrijirile medicale adecvate si unde vei afla exact care este afectiunea de care suferi. Iata care este si parerea celorlalti pacienti:

1. Cardioaxis

Cardioaxis este o varianta pe care pacientii o pot lua in considerare atunci cand sunt in cautarea unui cabinet de cardiologie din Constanta. Medicii care fac parte din echipa medicala dau dovada de profesionalism, competenta si o buna pregatire, reusind sa puna in aplicare cunostintele dobandite. Principalul obiectiv al personalului este chiar sanatatea si bunastarea pacientului. Prin intermediul unei aparaturi de inalta calitate si a unui echipament performant, medicii reusesc sa identifice bolile de inima chiar si atunci cand se afla intr-un stadiu incipient, aplicand un tratament pe masura. Tot in cadrul acestei clinici pot fi monitorizate afectiuni cardiovasculare, astfel incat pacientul sa isi tina sub control problema de sanatate. 

Pretul pentru un control de cardiologie este de 100 lei.

Nu au fost inregistrate multe recenzii, insa cei care au pasit pragul clinicii au lasat doar recenzii pozitive in care au laudat activitatea medicilor profesionisti si cu experienta. De asemenea, aparaturile moderne si performante au lasat o impresie placuta, pentru ca pot fi de un real ajutor in efectuarea investigatiilor cardiologice. 

Vezi parerile pacientilor despre Cardioaxis
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital

Unul dintre cele mai importante spitale multidisciplinare din Sud-Estul Romaniei este chiar Ovidius Clinical Hospital, in cadrul caruia oricine poate beneficia de o consultatie de cardiologie in Constanta. In cadrul sau isi desfasoara activitatea cei mai buni medici cardiologi din Constanta, care au experienta si cunostintele necesare de a identifica orice problema cardiologica inca de la primele simptome. Fiind un spital prestigios si castigandu-si o reputatie onorabila inca de la deschiderea din 2014, multi pacienti iau in considerare serviciile medicale practicate in cadrul sau. Aparaturile sunt la standarde europene, iar dotarile cabinetelor sunt moderne, fiecare pacient beneficiind de un tratament ca la carte. Tratamentele oferite sunt individualizate in functie de afectiunile pacientului. 

Pretul pentru o consultatie la un medic de cardiologie din Constanta incepe de la 100 lei.

Parerea majoritara este pozitiva. Colectivul medical este prompt, atent la nevoile tuturor, serios, profesionist si experimentat, oferind pacientilor o experienta placuta. De asemenea, multi au fost incantati si de echipamentele de ultima generatie utilizate, cu ajutorul carora au putut sa se bucure de rezultate rapide si investigatii precise. Cu toate acestea, au existat si nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor din cauza lipsei de organizare.

3. Clinica 360

Clinica 360 se adreseaza pacientilor care vor sa beneficieze de o consultatie de cardiologie in Constanta la standarde superioare. Medicii cardiologi din Constanta din cadrul acestei clinici cred in medicina preventiva si prioritizeaza sanatatea pacientilor, educandu-i in mod corespunzator, pentru a se bucura de o viata implinita si sanatoasa. Tratamentele aplicate sunt personalizate in functie de necesitatile pacientilor, iar investigatiile sunt realizate cu ajutorul unui echipament performant si de ultima generatie, capabil sa depisteze in timp util afectiuni periculoase. Printre serviciile medicale pentru care poti opta se numara si: consult la medic specialist sau medic primar, control medic specialist sau medic primar, ecografie de cord, test de efort, montare holter EKG sau TA etc.

Pretul pentru un control la un cardiolog bun din Constanta este de 150 lei.

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile Clinicii 360 au fost multumiti de prestatia medicala, incurajand si alte persoane sa isi indrepte atentia catre activitatea unor astfel de cabinete de cardiologie din Constanta. Echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, iar personalul este comunicativ. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

4. Lupamed

Infiintata in 2012, clinica Lupamed prioriteaza inca de la inceput sanatatea pacientului, oferind servicii de cardiologie in Constanta la standarde inalte. Medicul specialist cardiolog este dr. Luiza Lupascu care si-a castigat experienta in domeniu prin participarea la diverse manifestari stiintifice nationale si internationale, dar si in cadrul Institutelor de specialitate din Bucuresti. Medicul ofera un tratament individualizat pentru fiecare pacient in parte, indiferent de afectiunile cardiologice pe care le experimenteaza. Echipamentul medical folosit in cadrul clinicii este performant, realizandu-se investigatii precise si proceduri medicale reusite. Competenta sa este in ecocardiografie generala. Istoricul profesional al dr. Luiza Lupascu a inceput in 2006, ca medic rezident cardiolog la Clinica de Medicina Interna si Cardiologie a Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti si a continuat ca medic rezident cardiolog in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Prof Dr CC Iliescu – Fundeni. In prezent, este medic specialist in cardiologie la Policlinica cu Plata Constanta si la Lupamed.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie porneste de la 150 lei.

Conform recenziilor postate de pacienti, activitatea clinicii Lupamed este exemplara, fiecare dintre acestia fiind tratati ca atare. Tratamentele oferite sunt personalizate in functie de nevoile fiecarei persoane, iar echipamentele utilizate sunt la standarde inalte pentru a depista in timp posibile afectiuni cardiologice periculoase. Din pacate, multi spun ca personalul de la receptie este dificil de contactat. 

5. Sammarina

Micropoliclinica Sammarina este o varianta adecvata pentru pacientii care vor sa beneficieze de o consultatie de cardiologie in Constanta. Cabinetele de examinare ecografica, laboratorul clinic modern si consultatiile de specialitate sunt doar cateva dintre facilitatile de care pacientii pot beneficia la Sammarina. De asemenea, exista si posibilitatea accesarii unor servicii medicale in mod gratuit, datorita faptului ca sunt decontate prin CAS pe baza biletului de trimitere obtinut de la medicul de familie. Aparatura utilizata este la standarde europene, iar echipa medicala este amabila si gata sa ajute in fiecare situatie. 

Pretul pentru o consultatie cardio cu ecografie cord si EKG este de 300 lei.

Multi pacienti au apreciat prestatia serviciilor clinicii Sammarina, lasand recenzii pozitive in care incurajeaza in continuare activitatea personalului medical. Acesta este atent la nevoile pacientilor, dand dovada de o experienta vasta in interpretarea rezultatelor de la investigatiile cardiologice, dar si in aplicarea unui tratament adecvat. Din pacate, exista si pacienti care sustin ca organizarea este defectuoasa.

Concluzii

Daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de cardiologie in Constanta la standarde inalte, trebuie sa te asiguri ca iei in considerare serviciile unor clinici prestigioase din oras. Din fericire, in topul de mai sus ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai apreciate si frecventate clinici din orasul tau unde sa fii tratat ca atare. Tine cont de sanatatea inimii si efectueaza investigatii in mod constant, mai ales daca esti predispus genetic la afectiunile cardiologice.