Meniu

Cardiologie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea inimii necesita maximum de grija si preocuparea pentru servicii medicale de cea mai buna calitate, de aceea este esential sa ajungi la un cabinet de cardiologie din Deva cu standarde inalte, orientat catre binele si confortul pacientilor. Atunci cand simptomele cardiace te nelinistesc, nu mai ai nici timpul, nici dispozitia pentru a cerceta piata medicala din oras in speranta ca vei identifica singur/-a cea mai buna optiune pentru diagnostic si tratament.

Articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile despre cei mai buni medici cardiologi din Deva si cabinetele de cardiologie in care activeaza, astfel incat sa poti suna fara intarziere la un centru medical pentru rezolvarea problemei de care suferi.

Ce optiuni ai pentru cardiologie in Deva?

Fiind un municipiu resedinta de judet, este normal sa existe optiuni multiple pentru servicii medicale, iar cardiologia in Deva este un domeniu bine dezvoltat, ceea ce face ca identificarea celui/celei mai bun/-e cabinet sau clinica din oras sa nu fie usoara. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale de top in diagnosticul si tratamentul patologiei cardiovasculare.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Darius Benteu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Rabdare, calm si empatie
 • Consultatii si investigatii efectuate temeinic
Eco Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie fata de pacienti
 • Personal amabil
 • Aparatura moderna
Promed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii medicale eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Maxim Serv
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Explicatii amanuntite in timpul consultatiilor si examinarilor
 • Preturi ridicate
 • Timp de asteptare mare
Dr. Constantin Blaj
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Preturi ridicate
 • Comportamentul receptionerei nu este caracterizat de amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de cardiologie din Deva

Este foarte probabil sa poti beneficia de standarde ridicate de calitate la oricare dintre cabinetele si clinicile cu servicii de cardiologie din Deva incluse in topul de mai jos, insa, ca in orice alt domeniu al vietii, alegerile implica o doza de subiectivism. Pentru unii pacienti conteaza mai mult experienta medicului, pentru altii conteaza raportul calitate-pret, altii apreciaza in mod deosebit punctualitatea in respectarea programarilor. Despre toate aceste aspecte, precum si alte detalii relevante poti citi in sectiunea urmatoare a articolului, dedicata prezentarii clinicilor si cabinetelor incluse in clasament.

1. Dr. Darius Benteu

La cabinetul de cardiologie din Deva al dr. Darius Benteu se efectueaza consultatii de specialitate, EKG cu interpretare, ecografie Doppler cardiaca, test de efort cardiovascular, monitorizare Holter EKG pentru 24 de ore si monitorizare Holter TA pentru 24 de ore. Dr. Darius Benteu este medic specialist cardiolog, avand competenta in ecocardiografie. Pacientii pot accesa consultatii gratuite prin Casa de Asigurari de Sanatate Hunedoara.

Contra cost, o consultatie la acest medic cardiolog din Deva are pretul de 200 de lei.

Pacientii se declara multumiti de activitatea acestui cabinet medical, apreciind in recenziile de pe Google ca serviciile sunt de calitate, medicul este un profesionist impecabil, care abordeaza pacientul cu rabdare, calm si empatie, iar consultatiile si investigatiile sunt efectuate temeinic.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Darius Benteu
Vezi Pareri

2. Eco Med

Eco Med este prezenta pe piata privata de sanatate din anul 2005 si a functionat initial doar cu servicii de ecografie, astazi dispunand de un sediu nou, dotat cu aparatura de ultima generatie pentru specialitati medicale precum ginecologie, pediatrie, neonatologie, cardiologie, urologie.  La cabinetul de cardiologie activeaza dr. Miruna Ocos, medic specialist cardiolog, care ofera aici consultatii, electrocardiograma, ecocardiografie transtoracica si monitorizare Holter EKG si TA.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pentru o consultatie la acest cardiolog din Deva pretul este de 200 de lei, in care se include si EKG.

Centrul Eco Med inregistreaza un grad ridicat de multumire din partea pacientilor. In recenziile de pe Google, acestia apreciaza serviciile de calitate, medicii profesionisti si empatici fata de pacienti, amabilitatea cu care au fost intampinati de personalul medical si dotarile cu aparatura moderna.

3. Centrul Medical Promed

Centrul Medical Promed a luat fiinta sub acest nume in anul 2007 continuand activitatea unui alt brand de traditie pe piata medicala din Deva (Promedica 2000), si reuneste azi 27 de cabinetele specializate, in care hunedorenii au acces la consultatii in diverse ramuri medicale – cardiologie, medicina interna, chirurgie, gastroenterologie, urologie, ginecologie, neurologie si altele, medicina muncii, fise medicale si ecografie. La cabinetul de cardiologie poti solicita consultatii, evaluarea afectiunilor cardiovasculare cronice, EKG de inalta fidelitate, ecocardiografii in 2D + modul D + Doppler, montare si interpretare Holter EKG si tensiune arteriala. Te poti adresa unuia dintre cei doi medici dr. Alin Grosu, medic primar cardiolog, si dr. Andrei Beceanu, medic specialist in cardiologie.

Pretul unei consultatii la acesti medici cardiologi din Deva este de 200 de lei.

O mare parte dintre pacienti declara in recenziile de pe Google ca serviciile CM Promed sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar consultatiile, investigatiile si tratamentele recomandate sau aplicate aici au fost eficiente. Pe de alta parte, sunt si multi pacienti care reclama timpul de asteptare mare si un comportament arogant al personalului de la receptie.

4. Centrul Medical Maxim Serv

Centrul medical Maxim Serv este o unitate privata de sanatate din Deva, in care pacientii pot accesa consultatii in mai multe ramuri medicale – endocrinologie, cardiologie, diabet si boli de nutritie, gastroenterologie, medicina interna, neurologie, ORL, pediatrie si urologie, investigatii cu aparatura moderna: EKG, EEG, ecografie generala, ecografie cardiaca, ecografie Doppler, oscilometrie, osteodensitometrie. Doctorul de la cardiologie este Bogdan Dutu, medic primar cardiolog.

In acest centru medical, pretul unei consultatii la dr cardiolog in Deva este de 250 de lei cu EKG inclus.

Parerile pacientilor sunt impartite in privinta activitatii Maxim Serv. Unii dintre ei spun ca au beneficiat aici de servicii de calitate si de medici profesionisti, care au oferit explicatii amanuntite in timpul consultatiilor si examinarilor. Pe de alta parte, pacientii sunt nemultumiti de preturile ridicate si de timpul de asteptare mare.

5. Dr. Constantin Blaj

Centrul Clinic de Cardiologie Cardiolife Deva sau Cabinetul individual privat infiintat de medicul Constantin Blaj ofera pacientilor consultatii de specialitate, electrocardiograma, ecografie Doppler cardiaca si vasculara, monitorizare Holter EKG pentru 24 sau 48 de ore, indicatii de tratament interventional cu programare imediata. Dr. Constantin Blaj este medic primar cardiolog si medic primar medicina interna, avand competente in ecografia generala, ecografia cardiaca, ecografia Doppler si in cardiologie interventionala. La Clinica privata Cardiolife, medicul colaboreaza cu alti doi cardiologi cu experienta, dr. Elisabeta Gruescu, medic primar, si dr. Patricia Blaj, medic specialist.

Pretul unei consultatii la cardiologie este de 250 de lei.

Pacientii au consemnat experiente diferite la aceasta clinica. Unii spun ca au gasit aici servicii de calitate si medici profesionisti. Pe de alta parte, unele dintre persoanele care au lasat recenzii pe Google considera ca preturile sunt mari si ca receptionera nu are un comportament amabil fata de pacienti.

Concluzii 

Pentru nevoile de sanatate cardiaca ale pacientilor din Hunedoara, cabinetele si clinicile de cardiologie din Deva ofera gama completa de servicii pentru diagnosticul afectiunilor cardiovasculare, consultatii si investigatii cu aparatura performanta. Orasul dispune de medici cardiologi bine pregatiti, cu experienta dobandita in Spitalul Judetean de Urgenta Deva, precum si in unitatile medicale private in care activeaza.

Avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre calitatea serviciilor centrelor medicale de top din Deva si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul, vei putea sa iti faci propria parere si sa te indrepti catre acea unitate medicala care consideri ca iti poate satisface cat mai bine exigentele in ceea ce priveste desfasurarea unei consultatii de cardiologie si a investigatiilor aferente.