Meniu

Cardiologie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un control la cardiologie in Galati este benefic pentru persoanele de toate varstele, in prevenirea, tratarea sau monitorizarea bolilor cardiace. Un medic cardiolog bun are o pregatire solida si experienta in domeniu, dar stie si interpreteze rezultatele unor investigatii de specialitate, cum este ecografia cardiaca, ecografia Doppler vascular sau un EKG. In acest articol te invitam sa descoperi medicii cardiologi din Galati care sunt apreciati de locuitorii din judet ca fiind printre cei mai buni.

Daca ai un istoric familial de boala cardiovasculara, este indicat sa soliciti o programare la cardiolog. Cu atat mai mult daca ai anumite simptome (palpitatii, dureri in piept, tensiune scazuta sau ridicata etc.) trebuie sa te prezinti la medic pentru investigatii suplimentare. Afla in continuare tot ce te intereseaza referitor la serviciile de cardiologie din Galati!

Cat costa o consultatie de cardiologie in Galati

Consultatia de cardiologie in clinicile din Galati are un pret care variaza. Afla din tabelul de mai jos care sunt tarifele! 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica SmartMed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Cinci specialitati medicale
 • Cabinet de cardiologie dotat cu ecograf Doppler
 • Medic cardiolog cu experienta
 • Echipa medicala de elita
 • Programul clinicii este de luni pana vineri, doar intre orele 16:00-19:00
Terra Clinique
260 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 260 Ron
 • Servicii decontate pentru anumite specialitati clinice
 • Clinica moderna
 • Cardiologi cu experienta
 • Echipamente performante
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Nu se respecta programarile
Dr. Mihai Marinescu
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Medic cardiolog cu experienta
 • Stagii de pregatire in tara si in strainatate
 • Numeroase investigatii cardiologice
 • Cabinet dotat cu aparatura moderna
 • Monitorizare ambulatorie prin holter EKG sau holter TA
Centrul Maycor
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Cabinet de cardiologie in care se efectueaza numeroase investigatii
 • Medici cu experienta
 • Aparatura moderna
 • Ecografie cardiaca si vasculara
 • Verificare stimulator cardiac
 • Personal bine pregatit
DC Clinic
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Oferta variata de specialitati medicale
 • Cabinet de cardiologie bine dotat
 • Consultatii in regim normal si in regim de urgenta
 • Ecografie cardiaca
 • Medici cu peste 25 de ani de experienta si medici tineri
 • Nu se respecta orele de programare
 • Nemultumiri legate de personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor de cardiologie din Galati

Am identificat cateva centre medicale si cabinete de cardiologie din municipiul Galati care sunt apreciate de cei care le-au trecut pragul cel putin o data. Citeste ca sa afli care sunt acestea si ce le face sa fie atat de speciale in ochii pacientilor.

1. Clinica SmartMed

Clinica SmartMed este o clinica din Galati cu mai multe specialitati medicale, printre care si cardiologie. In cabinetul de cardiologie se pot realiza numeroase investigatii: ecografii Doppler (de artere abdominale, de artere carotide si vertebrale, de membre inferioare si superioare, de artere renale si de vene membre superioare si inferioare), ecografie cardiaca Doppler. Consultatia este efectuata de catre dr. Cristian Gutu, medic specialist cardiolog, absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca si doctor in stiinte medicale. Domeniile de interes ale sale sunt: imagistica cardiovasculara, cardiomiopatii, aritmii cardiace, insuficienta cardiaca, bolile congenitale cardiace la adulti.

Pretul unei consultatii de cardiologie este de 250 de lei, cu EKG inclus.

Despre Clinica SmartMed din Ploiesti, pacientii au o parere foarte buna, conform review-urilor din mediul online. Galatenii spun ca echipa de medici este una de elita si ca au un mod deschis de a comunica, oferind toate explicatiile si informatiile de care este nevoie. In special domnul dr. Cristian Gutu este considerat un adevarat profesionist, mereu aproape de pacientii sai.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica SmartMed
Vezi Pareri

2. Terra Clinique

Clinica medicala Terra Clinique este o alta optiune buna pentru servicii de cardiologie in Galati. Unitatea ofera servicii medicale decontate de Casa de Asigurari de Sanatate in mai multe specialitati clinice: ORL, ortopedie, chirurgie plastica, reumatologie, dermatologie, medicina interna si pentru cele de recuperare medicala. Trei medici activeaza in departamentul de cardiologie: dr. Mihaela Spinache, dr. Mioara Zisu si dr. Mihaela Putanu-Cuzub, medici specialisti cardiologie. 

Consultatia de cardiologie are un tarif care porneste de la 260 lei, cu EKG inclus.

Sute de persoane si-au exprimat parerea in mediul virtual in legatura cu activitatea medicala din aceasta clinica, iar majoritatea spun ca serviciile sunt la superlativ. Amabilitatea fata de pacienti, buna pregatire, conditiile moderne, curatenia impecabila, echipamentele performante sunt aspectele de care oamenii se declara foarte multumiti. Sunt insa si cativa pacienti nemultumiti care spun, printre altele, ca nu se respecta programarile.

3. Dr. Mihai Marinescu

Un cardiolog foarte apreciat in Galati este dr. Mihai Marinescu, medic specialist cardiologie in cadrul sectiei de specialitate a Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei, membru al Societatii Europene de Cardiologie si al Societatii Europene de Cardiologie Interventionala. Medicul a colaborat cu clinici de renume  din Galati si Bucuresti  si a efectuat diverse stagii de pregatire in tara si in strainatate. Dr. Marinescu isi pune la dispozitie pregatirea si experienta catre pacientii din Galati oferind: consultatii, ecografii cardiace, monitorizare prin holter EKG, monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale, teste de efort, cardiologie interventionala.

Consultatia de cardiologie costa aici 170 de lei.

Profesionalismul si inalta pregatire de care a dat dovada acest medic cardiolog din Galati pana acum ii determina pe multi dintre pacientii sai sa-l recomande tuturor galatenilor care au nevoie de un cardiolog bun. 

4. Centrul Medical Maycor

Centrul Medical Maycor din Galati ofera servicii de cardiologie, ecografie, geriatrie, neurologie, oncologie, chirurgie vasculara. Cabinetul de cardiologie pune la dispozitie numeroase proceduri si investigatii specifice, de la test de efort si holter EKG, la holter TA si pentru apnee de somn, indice glezna-brat si verificarea stimulatorului cardiac. Clinica dispune de aparatura moderna, pentru efectuarea analizelor si a investigatiilor medicale, iar medicii au o reputatie foarte buna si o experienta indelungata. Doi dintre medicii cu o bogata experienta ar fi dr. Mihail Bucatanschi si dr. Lucica Grigorica, ambii medici primari cardiologi, cu competente in ecografia cardiaca si vasculara. De asemenea, dr. Raluca Prosecar este medic primar cardiolog cu competenta in electrofiziologie si stimulatoare cardiace.

Pretul unei consultatii cardiologice cu EKG inclus este de 270 de lei.

Activitatea din acest centru medical este apreciata de pacienti pe internet, fiind enumerate mai multe calitati: medici cu o deosebita pregatire, care ii fac pe oameni sa aiba incredere in competentele lor, personal bine pregatit si rabdator, conditii moderne, echipamente performante. Sunt si cateva persoane nemultumite de experienta din cabinetul de cardiologie si care spun ca nu s-ar mai intoarce aici din acest motiv.

5. DC Clinic

DC Clinic se afla tot in municipiul Galati si este specializata atat in cardiologie, cat si in tratarea hemoroizilor, a varicelor –  fara operatie, in endoscopii, depistarea cancerului genital, de san si in multe alte servicii medicale de diagnostic si tratament. Echipa DC Clinic este formata din specialisti cu experienta de peste 25 de ani care, alaturi de medici tineri, ii ajuta pe galateni sa-si recupereze sanatatea inimii. In cabinetul de cardiologie se pun la dispozitie numeroase servicii: consultatii, EKG, controlul tensiunii arteriale la o luna, ecografie de cord, interpretare INR. Serviciile se pot efectua atat in regim normal, cat si in regim de urgenta, in acest ultim caz tarifele fiind mai mari. 

Pretul unei consultatii in care este inclus si EKG este de 300 de lei. Pentru aceeasi consultatie, dar in regim de urgenta, tariful este de 400 de lei.

In privinta calitatii serviciilor, pacientii au o parere buna. Multi spun ca doctorii sunt bine pregatiti si ca s-au respectat orele de programare, ca atmosfera este placuta si ca se simte ca se acorda o atentie deosebita fiecarui pacient si nevoilor sale. Unele persoane sunt insa nemultumite ca nu se respecta orele de programare si de personalul de la receptie. 

Concluziile noastre

Fiecare pacient care paseste intr-o clinica de cardiologie din Galati isi doreste sa primeasca toata atentia si tot ajutorul de care are nevoie in cazul sau, indiferent ca este vorba despre o consultatie de rutina, despre simptome ingrijoratoare care indica o afectiune cardiovasculara sau de monitorizarea unui tratament.

In centrele medicale prezentate in acest articol sunt medici tineri sau medici cardiologi cu o experienta de peste 25 de ani care ii pot ajuta pe pacienti sa traiasca o viata normala, chiar daca sufera de o grava afectiune a inimii. Consultatiile periodice, tratamentele urmate cu strictete si sfaturile in privinta stilului de viata sunt elemente care functioneaza impreuna pentru a imbunatati calitatea vietii unui pacient cardiac.