Meniu

Cardiologie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intr-un cabinet de cardiologie din Giurgiu poti trata numeroase afectiuni acute sau cronice: ale inimii sau vaselor de sange: hipertensiune arteriala, boli valvulare, insuficienta cardiaca, tulburari de ritm si de conducere, boli ale venelor si arterelor, boala cardiaca ischemica. Insa nu trebuie sa mergi la medic doar cand ai o problema, ci, foarte importante in cardiologie, sunt si vizitele de preventie, care te ajuta sa tii la distanta sau sa gestionezi mai bine o eventuala afectiune.

In continuare poti descoperi clinicile din Giurgiu cu cabinete de cardiologie spre care iti poti indrepta pasii atat pentru vizite de rutina, cat si pentru consultatii si investigatii cardiologice, in momentul in care te confrunti cu simptome specifice unei afectiuni.

Cat costa o consultatie de cardiologie in Giurgiu

O consultatie de cardiologie in Giurgiu poate sa coste diferit de la clinica la clinica. Urmareste tabelul de mai jos si in acest fel iti poti face o idee despre costul unui control, insotit sau nu de EKG si ecografie cardiaca.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Astral Cliniklab
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Diverse specialitati medicale si laborator de analize
 • Medici cardiologi cu experienta care sunt si cadre universitare
 • Ecografie de cord
 • Comunicare eficienta
 • Conditii moderne
Cliniqmed Consult
278 Ron
 • Pret Consultatie 278 Ron
 • Cabinet de cardiologie si departament de chirurgie cardiovasculara
 • Trei medici cardiologi cu experienta
 • Ecografie de cord si Doppler vascular
 • Monitorizare EKG si a tensiunii arteriale pentru 24 de ore
 • Nu se respecta orele programarilor
 • Aglomeratie
Centrul Medical Ema
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cabinet de cardiologie dotat cu ecograf modern
 • EKG cu interpretare
 • Personal competent
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici si cabinete de cardiologie din Giurgiu

Am identificat trei clinici in Giurgiu cu cabinet de cardiologie si ti le prezentam pe scurt in continuare, astfel incat sa vezi care sunt serviciile pe care le ofera si ce spun pacientii despre calitatea acestora.

1. Astral Cliniklab

Astral Cliniklab este o clinica pe care locuitorii din Giurgiu o frecventeaza atat pentru analize medicale, cat si pentru consultatii si tratamente din diverse specialitati medicale, printre care si cardiologie. In cabinetul de cardiologie al dr. Elena Barbu, medic cardiolog si medic internist, sunt oferite consultatii si controale cardiologice, dar se efectueaza si ecografie de cord si EKG. Medicul este asistent universitar si medic specialist cardiologie in cadrul Spitalului Universitar de Ugenta Elias din Bucuresti, avand si competenta in ecografia cardiaca. Un alt medic cardiolog care activeaza la Astral Cliniklab este dr. Luminita-Nicoleta Ionescu, medic primar cardiologie, doctor in stiinte medicale si cercetator stiintific.

Pretul unei consultatii de cardiologie este de 200 de lei, iar consultatia cu EKG costa 270 de lei.

Pacientii spun despre aceasta clinica mai multe lucruri bune: ca medicii sunt profesionisti si ca se poate comunica foarte bine cu ei, ca sunt conditii bune, ca au avut parte de experienta excelenta, de la receptie si pana la iesire. Chiar daca nu sunt foarte multe recenzii pe internet in legatura cu activitatea medicala, cele postate vorbesc la superlativ despre ea.

Vezi parerile pacientilor despre Astral Cliniklab
Vezi Pareri

2. Cliniqmed Consult

Cliniqmed Consult este o alta clinica buna din Giurgiu in care functioneaza si un cabinet de cardiologie. Consultatiile de cardiologie pot include: ecografie de cord, Doppler vascular, EKG, monitorizare tensiune arteriala si holter EKG. Trei medici activeaza pe ramura de cardiologie: Silviu Stanciu – cardiolog si internist, dr. Stefan Busnatu si dr. Radu Brezeanu, medici cardiologi. Exista si departament de chirurgie cardiovasculara, unde se afla un doctor reputat si apreciat in Giurgiu: dr. Stanislav Rurac, chirurg cardiovascular.

Pretul unei consultatii la cabinetul de cardiologie din Giurgiu din cadrul Clinikmed Consult este de 278 de lei, iar un consult cardiologic cu ecografie cardiaca are un tarif de 460 de lei. 

Persoanele care au trecut cel putin odata prin aceasta clinica si au beneficiat de serviciile sale sunt in majoritate multumite, potrivit review-urilor postate. Cel mai mult sunt apreciate: profesionalismul, dedicarea si pregatirea medicilor, interesul pentru rezolvarea problemelor de sanatate ale pacientilor, conditiile bune din clinica. Sunt insa si persoane care spun ca ar mai trebui lucrat la modul de organizare a activitatii, pentru ca nu se respecta programarile si, din aceasta cauza, se creeaza aglomeratie la usile cabinetelor, iar timpul de asteptare depaseste 30 de minute.

3. Centrul Medical Ema 

Centrul Medical Ema este o alta locatie recomandata in Giurgiu pentru serviciile de cardiologie. Acesta este primul centru de diagnostic si tratament privat care a fost infiintat in judetul Giurgiu si implicit in municipiul Giurgiu. Aici sunt oferite servicii de laborator, de radiologie-imagistica si servicii medicale de specialitate, din care face parte si cardiologia. La acest cabinet se afla medicul Marina Butuc, dr. cardiolog din Giurgiu care pune la dispozitie servicii precum: consultatii, controale, EKG cu interpretare, ecocardiografie.

Consultatia de cardiologie cu EKG costa 140 de lei, iar o consultatie care cuprinde si ecografie de cord si EKG cu interpretare costa 300 de lei.

Sunt opinii diferite in privinta clinicii Ema din Giurgiu: in timp ce unii pacienti sustin ca unitatea medicala este bine organizata, iar competenta medicilor este ridicata, altii spun ca sunt multe lucruri care atrag nemultumiri: nerespectarea programarilor, intarzierea primirii rezultatelor, nerespectarea programului de lucru.

Concluziile noastre

Pentru a beneficia de un serviciu de cardiologie in Giurgiu, poti apela la una dintre clinicile prezentate in cadrul acestui articol. Dupa cum ai putut observa, in cadrul clinicilor functioneaza cabinete de cardiologie bine dotate si in care isi desfasoara activitatea medici cardiologi cu o pregatire solida, unii dintre ei fiind chiar si cadre universitare.

Inainte de a decide la ce medic cardiolog din Giurgiu sa te programaezi pentru o consultatie, pentru un control de rutina sau pentru o investigatie, citeste cu atentie informatiile prezentate in dreptul fiecarei clinici si parerile oamenilor in legatura cu calitatea serviciilor.